Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Hmm, gyanús hogy Te kb. valamerre Oberwarttól nyugatabbra vezetsz...
De tényleg. Én soha nem tapasztaltam ilyeneket mint amit leírtál, de az ellenkezőjét azt bőven, sőt buktam is meg másik autós miatt forgalmi vizsgán (meg persze az is közrejátszott, hogy sietett a vizsgabiztos
)
A lényeg, hogy megy a dolog, már csak gyakorolni kell. Sok szerencsét a továbbiakhoz, hidd el kell az is bőven! -
czappa
aktív tag
Ma voltam először forgalomban vezetni, meglepően jól ment.
Persze mihez képest, de a rutinos bohóckodásaimhoz hasonlítva tényleg jól ment, a sebességváltások, a kanyarodások, többnyire () a táblák észrevétele is. Magyarul nem hátráltattam a forgalmat, hanem részese voltam annak. Egyedüli problémám egyszer - kétszer a ''kuplungjátékkal'' volt. Ez az a rész aminek a rutin után már tökéletesen kéne menjen. No nem volt szörnyű csak egyszer - kétszer bénáztam.
Pozitív tapasztalataim voltak a többi autóssal szemben is, előzékenyek, segítőkészek voltak, igaz ally-k. Igaz nyilván azért is mert a kocsi tetején egy baromi nagy T betű látható...
Szóval jó volt, várom a jövőhét keddet, hogy újra vezessek.
[Szerkesztve] -
D4rkm4n
őstag
Én minden vizsgámra úgy mentem el, hogy ''Leszarom mi lesz!''. Pedig én fizettem magamnak a tanfolyam és a vizsgák árát is, szóval nagyon nem babra ment a játék.
Annak ellenére, hogy a KRESZ sem ment valami jól, hibátlan vizsgát sikerült csinálnom. Ez a gyakorlás folyamán egyszer sem sikerült.
A rutinon a saroktolatást húztam. Az is hibátlanul sikerült. (Mázlim is volt, mert nem ez a legnehezebb gyakorlat.)
A forgalmira pedig úgy mentem el, hogy az - amúgy nagyon rendes - oktatóm mondta, hogy vegyek még minimum öt plussz órát. Én meg kijelentettem neki, hogy nem, elmegyek vizsgázni és ha nem sikerült akkor mehet a +5 óra.
Hibapont nélküli vizsgát csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged