- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Azert a 90 ora az nem semmi. En is ugy mentem, hogy eloszor ultem be a volan moge, de kb. 10 ora extra, s minden elsore sikerult. Habar azert anyosulesen jopar 100000 km-ert megtettem, meg az is enyhito korulmeny lehet, hogy 25 evesen csinaltam. Azert mostmar sokkal kevesbe vagyok idegeskedo/benazo tipus, mint mondjuk 18 evesen. Ki tudja, egyszer lehet felnovok.
Amugy szeretek vezetni, lassan kene is szerezni valamit otthonra.
-
Carlo009
tag
Nekem nehezen ment a vezetés, mert azelőtt azt se tudtam eszik-e vagy isszák!
Nem úgy voltam, mint némely családban ott a kocsi és földúton ritkán a gyerek vezethet egyszer-kétszer.
A totál 0-ról indultam, ott kellett kezdeni, hogy melyik pedál micsoda, hol fogjam a kormányt...stb.
-
Zewa
senior tag
20-nál jobban nem mentünk ám!
....éééééés ÁTMENTEM! jejeje!
Iszonyatosan örülök neki! Hibám annyi volt hogy egy stopvonalon 30cm-t kb túllógtam de amugy semmi. Minden elsőre.
Hétfőn kapom emg a vizsgaizazolást, megyek leadom egy kis környező városban és vároma 2 ünnep között. -
-
hNp88
aktív tag
nehéz szülés volt de sikerült!!!!!!
ráadásul hibavonal nélkül... amit elbasztam, az annyi volt, h 1 biciklist em túl szabályosan kerültem ki + lefulladás után újraindítottam a kocsit és még1x rányomtam az indítástde ezt betudta a vb. a vizsgadrukknak és átengedett
el sem hiszem, hogy már csak az ocsmányirodában kell pár kört futnom és kezemben a kis bugyirózsaszín plasztik...
(tavaly december óta csak összejött.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest