- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
KisCobiii #3124 üzenetére
Nem tudom, mit vártál tőlünk. Kérdeztél valamit, mindenki a legjobb tudása és tapasztalata alapján válaszolt nyilván. Ezek után elkezdesz erősködni, hogy nem úgy van. Ha ennyire vágod a témát, akkor minek kérdezel? Adj pénzt, ha akarsz, nekünk kb. tökmindegy.
Az mindenesetre biztos, hogy a jogsi előtt én inkább a sulira gyúrnék rá a helyedben, mert a helyesírásod alapján rád férne.
-
jerry311
nagyúr
válasz
KisCobiii #3119 üzenetére
Az éjszakai versenyeknek kb. nulla köze van a KRESz-hez és a szabályos vezetéshez. Ilyen "tudással" és az összeszedett rossz szokásokkal, nagyságrendekkel könnyebb megbukni forgalmi viszgán, mint kezdőként tudáshiány miatt. Ennyi.
Szvsz 10-ből legalább 7, naponta, balesetmentesen vezető, sofőr bukna meg egy forgalmi vizsgán. -
niti
aktív tag
válasz
KisCobiii #3119 üzenetére
Mondjuk attól, hogy két kocsival mögötte láttad, hogy minden OK, még össze tudnak jönni apró hibák. Pl nem kettesben veszi be a kanyart (ezzel tudnak az őrüéetbe kergetni), nem nézelődik eleget a tüólörbe, nem néz szét vasúti átjáró előtt elég látványosan.... Szóval ezek miatt is meg tudják buktatni az embert, ha elég szemetek. Aztán az is lehet, hogy nem volt szimpatikus a haverod, meg látták rajta, hogy régóta vezet, és ezért húzták meg. Ilyen esetekben tényleg jól jöhet a zseton, bár nem ismerem a pontos körülményeket.
Az is lehet, hogy láthatóan pénzes a srác, és ráadásul nem kezdő vezető, plusz ha még apró hibákat is vét, potenciális alany lehetett " kenésre"
De szerintem ha tudják valakiről, hogy nem túl jó anyagi körülmények között él, akkor nem mennek rá erre. -
válasz
KisCobiii #3109 üzenetére
ááá ez a kenőpénz dolog hülyeség! Ne is figyelj effélékre. Szerintem max az próbálkozik vele aki amúgy tök analfabéta a vezetéshez. A kresz és az eü. az csak tanulás kérdése, de ma már pl. a kresz kérdéseket az eredeti vizsga progin gyakorolhatod szinte minden iskolában! Van ahol tök ingyen annyit amennyit nem szégyelsz. Az eü. pedig azért nem egy orvosi egyetem, sőt szerintem kimondottan primitív. Ha átmész kresszen akkor ebből szinte kizárt, hogy megbuksz, ha legalább fele annyit készülsz rá.
A vezetés az igazi kihívás, de főleg érzék és oktató kérdése az egész. Ha nem vagy egy Lauda akkor max. veszel vizsga előtt pár plusz órát. Szerintem lehet azt érezni, hogy én most nekifutok hátha, vagy van érzékem hozzá. Ha ezek mellett még oda is figyelsz és nem vagy izgulós akkor nem egy ördöngősség hidd el! -
Gambit
őstag
válasz
KisCobiii #3111 üzenetére
Már egyáltalán nem emlékszem. Több, mint 10 éve volt. De szerintem nagyjából mindegy, hogy melyik iskolába mész el. Ha jó az oktató, akkor jól fogod érezni magad, és könnyebben tanulsz, ha pedig hülye, akkor szarul fogod magad érezni, és több múlik majd rajtad. Tapasztalatom és elmondások alapján sokkal több a hülye, mint a jó fej, úgyhogy ezt ki kell fogni. Szóval szerintem nézd meg, hogy a különböző iskolák milyen szolgáltatásokat nyújtanak és mennyiért. Persze ha ismersz oktatót, akkor más.
-
Dashes
őstag
válasz
Én vezettem 100m-t egyenesen tanfolyam előtt. 1 hibám lett a kresznél. Kresz, eü csak tanulni kell( igaz eü függ a vizsgáztatótól is) , gyakorlat pedig rajtad múlik, vagy megérzed, vagy nem, ha nem vehetsz pótórákat, esetleg ismerős. Kenőpénzt semmilyen téren nem szeretem, itt sem ajánlom, magaddal, környezeteddel szúrsz ki, kijön belőle pár pótóra.
-
Gambit
őstag
válasz
Én nem fizettem senkinek semmit a kötelező költségeken kívül, mégis van A és B jogsim is már jó régóta. (Pedig totálisan kezdőként kezdtem neki mindkettőnek.) Kicsit szerintem túl van lihegve ez a boríték kérdés. Ha rendesen felkészülsz, és egyben van a tudásod, akkor nem lehet túl nagy gond. Az igaz, hogy az oktatóm engem megszívatott az első forgalmi vizsgámon autóra, de az szerintem nem a kenőpénz hiánya miatt volt, hanem mert egy f@szkalap volt az emberke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bestbuy játékok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen routert?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest