Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
mayerlaci: a válasz fentebb. No comment. Sztem ne kockáztass.
A 3-4 nap erős túlzás. Nekem egy hetet mondtak anno, de a gyakorlat a 2 hetet igazolja. Esetenként kicsit több.
-
fero02
nagyúr
Szvsz olyankor nem ilyet adnak.
Itt tartom a kezemben, amit anno én kaptam, ez van ráírva: Adatlap járművezetésre jogisító okmány kérelméhez.
Ez számomra nem egyenlő az ideiglenes jogosítvány-al. Tény, h igazol mindent, de akkor sem ugyanaz.
És ezért is mondtam, h egy normális rendőr lehet nem kötne bele, emrt elvileg és gyakorlatilag is megvan a jogosítvány, csupán formailag nem olyan. De ha szőrözni akar, akkor jó kiindulási pont.
-
Kobe
veterán
csak az órákon, faterom külföldön van a kocsival, mire hazajött vvolna arra az 1 hét szabira, szerttem volna megkapni jogsit h legalább pár napot vezetgethessek, de elúszott.....na mindegy....szóval ha akarnék se tunnék máshol, cska orán vezetni....az emg kicsit drága, 4600 forint 100 percért
Iskolát nem mondanék, nem szívesen sározok egész iskolát, maradjunk annyiban hogy az oktatóm nem úgy vált be ahogy kellett volna. -
Kobe
veterán
4 vizsgám volt, bevallom őszintén, kettőt én szartam el istenes, a többit nem értettem, megkérdőjelezhető lett volna, és talán nem ott tartok ahol...
1, parkolást elcsesztem, 2 kocsi rendszámtáblája épp hogy összeért ( lejtőn beparkolni ugy h a kibökött hely is szűk volt, és közben a mögötted levő kocsisorból hárman dudálnak....autós tolerancia rulZ, látja a T betűt, látja a vizsgáztatót, de csak dudál....siettem, kapkodtam, h ne tartsamfel, meg is ittam a levét)
2, délutáni csúcsforgalom, hatalmas dugók, nem tudtam a kijelölt utvonalon menni, ennyi...a biztos nő volt, és nem igazán volt 100as, ködös tekintet, furcsa magyarázat a végén, de legalább magyarázott. A többi még ezt sem tette meg. Legszívesebben kivertem volna belőlük a vezetési órának az arnyos részét, amiért magyarázat nélkül visszazavar a felügyeletre. Hamár 2300 ft 50 perc vezetés, és 20 perc után visszaküld vagyis kvázi lenyel 1200 at nekem, akkor emberelje meg magát és nyilatkozzon 5 mondatban...
3, piroslámpás eset, biztosa dönti el h most jó e vagy nem
4, rőzsehordó öreganyám nem tudott a padkán maradni (zebra persze sehol, és pont akkor lép le amikor látja hogy kanyarodok)
kettőt elismerek mint végletekig az én hibámat, másik kettőnél de főleg az utolsónál ugy éreztem hogy igenis kijárt volna egy kis elnézés, főleg ugy hogy a biztos azt látja egész utvonalon h index nélkül végnak be elém, stb. ez van, vezetési órákon ami a kötelező 30 helyett már majdnem 60 at üti, soha nem jött elő cinkes helyzet, a 4 vizsgán viszont mindig volt valamilyen. Pechsorozat volt, ennyi. Jelenleg épp oktatóváltáson ügyködök, mivel nem érzem ugy h a jelenelgi kellő komolysággal venné ezeket a dolgokat, szerinte csak el kell fogadni, le kell nyelni, és megpróbálni 5ödszörre. Csak az a gáz, hogy ezt modnogatja az első bukta óta, és eredmény még mindig zéró, csak kb 60 ezer forint minuszba a számlámon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest