- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
válasz
trevis69 #5276 üzenetére
Amikor utoljára csináltam Disable service-t, akkor még az egyik letiltandó process megvolt.
Mostanában állítólag az alkalmazás adatok szinkronizációja meríti a Google Play hibája miatt, érdemes kipróbálni, hogyan merül, ha kikapcsolod a google fiókok szinkronizációjánál.
-
fa4hu
őstag
válasz
fudi2002 #5253 üzenetére
Ha csak bontottból nem férsz hozzá jutányosan egy eredetihez, akkor telefoncsere. 2,5 évesen nem érdemes már sokat beleinvesztálni, mert utána jön az akku, aztán esetleg az érintő...
Az enyémből most tartaléktelefon lett, de új aksi kellene bele, azon is erősen gondolkodom, megéri-e.
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5190 üzenetére
Ez igen tanulságos történet volt! Az a furcsa benne, hogy a gyárinak mondott Rom-ba hogyan került bele ez az uboot?
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5183 üzenetére
Ahogy elnézem, mások is szenvedtek ezzel a problémával.
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5183 üzenetére
Adb-n keresztül nem lehet valahogy recovery-s ROM-ot flashelni? Én már ehhez kevés vagyok, Cappa kellene. Egyébként Android alatt nincs érintési probléma, pontatlanság?
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5181 üzenetére
Igen, próbáld meg.
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5179 üzenetére
Ha twrp-ed van, akkor az is egy idő után kikapcsolja a képernyőt. Utána nem jön be láthatóan a recovery?
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5177 üzenetére
Nincs másik, recovery-ből feltehető 4.4.2-es ROM?
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5175 üzenetére
Ha elolvasod a needrom-on az általad feltett ROM topikját, többen is panaszkodnak érintő problémákra, többen visszaléptek erről 4.2.2-re. Én megpróbálnám egy másik ROM-mal, hátha ROM probléma.
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5173 üzenetére
Amennyire én tudtam követni a történeted, még nem került rá vissza a gyári vagy valamilyen másik, megbízható ROM. Addig én nem csinálnék semmit, amíg mentés után ezt az újratelepítést meg nem tettem.
-
fa4hu
őstag
válasz
zekk007 #5165 üzenetére
Volt, akinek bejött a CM, számomra mindig volt valami idegesítő hibája (bár lehet, hogy csak én voltam nagyon hepciás). Ha marad ez a ROM, a recovery-ben azért csinálj egy factory reset-et (data és cache wipe) és dalwik wipe-ot, ill. a belső emmc-t sem árt ilyenkor törölni.
-
fa4hu
őstag
válasz
naaBLEtpwn #5147 üzenetére
Én újraraknám a gyári vagy valamilyen megbízható, főzött ROM-mal, mert a hibáid többsége arra utal, hogy szoftveresen sincsen rendben. Viszont ez a G4S topikja, nem a G4SL-é, így ahhoz én nem tudok használható szoftvert javasolni.
-
fa4hu
őstag
Egész jól fut az új RR, azonban a SuperSU-t felment ugyan recovery-ben, de újraindítás után nincs a telepített programok között (az Xposed valószínűleg nem kap root jogot, ezért nem futnak normálisan egyes moduljai, emiatt akartam feltenni). Ugyanígy jártam a Xperia keyboard-del is. A GPS esőtáncot még nem jártam el, egyelőre az nem fixál.
-
fa4hu
őstag
válasz
fudi2002 #5107 üzenetére
Talált, süllyedt.
De még nem biztos, hogy az Eustock-tól, lehet, hogy megvárom a Spemall-t, mert onnan két éves európai garanciával lenne, tokkal(-vonóval) és üvegfóliával. Talán Cappa is erre vált, nem várja meg az MTK procist. Így lesz hozzá support (amit a Jiayu G3 óta élvezek a részéről).
-
fa4hu
őstag
Tegnap kipróbáltam Wight544 MIUI weekly ROM-ját a 4pda-ról (a kiszemelt új készülékre történő felkészülés jegyében), és meglepően fürge volt, különösebb hibát nem találtam benne, és még a hotspot sem kapcsol ki állítólag benne.
-
fa4hu
őstag
válasz
ekrisztian #5104 üzenetére
Nekem ment két SIM-mel, nem volt semmi gond. Talán próbálj meg egy másik MIUI verziót.
-
fa4hu
őstag
válasz
fudi2002 #5101 üzenetére
Alapvetően mindent tud 4.4 alatt is Exposed modulokkal, egyedül az előzmények behozatala lassú (viszonylagosan). Az aksi már kicsit lefáradóban nálam (2,5 éve nyúzom), a 4G tényleg hiányzik, no és persze a GPS, sokszor akkor lenne rá szükség, amikor éppen nincs ott a bluetooth-os külső.
Tényleg, nem tud valaki megbízható forrásból aksit? Egyet vettem az Aliexpressen, de csak 3/5 körül tudja az eredeti kapacitást.
-
fa4hu
őstag
válasz
cappa72 #5077 üzenetére
Én is Xiaomi Redmi 3 Pro-ban gondolkozom, és engem is a B20 hiánya tart vissza csak. Én ott megelégednék Snapdragonnal is. Pont tegnap adtam el a G3-at, amit eddig a fiam használt utánam, és még mindig jól működik, használható.
Egyelőre én is 4.4-en maradtam, a CM-eknek mindig volt valami idegesítő hibája, ami miatt visszatértem. Igazából a 4pda.ru-s fejlesztők közül a nagyágyúk továbbléptek más készülékre, így nem várható onnan sem nagyon tökéletes CM ROM.
-
fa4hu
őstag
Neuropapa-tól új CM13 ROM.
-
fa4hu
őstag
válasz
LadyLorien #5001 üzenetére
A http://www.needrom.com/category/jiayu/g4s/ -ról az MG vagy a Salamander ROM-ot, mindegyik 4.4-es.
-
fa4hu
őstag
Van új RR Neuropapa-tól! Állítólag megy a GPS is benne.
-
fa4hu
őstag
Win10 alatt alá nem írt drivereket nem lehet alapból telepíteni, annak külön provedúrája van.
(#4961) _Hodor_: Tedd töltőre, lépj be a recoverybe és próbáld meg újra feltenni, wipe-ok után, esetleg a telepítíés után is cache/dalvik wipe. Ha így sem indul el, akkor cserélj recovery-t, vagy tedd vissza a régi ROM-ot, vagy esetleg próbálkozz más ROM-mal. Tudom ajánlai a Neuropapa-féle RR CM13-at.
-
fa4hu
őstag
Na, előkerültem, egy hét mobilmentes táborozás után. Új Flyme OS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest