-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
Hopkins_001 #946 üzenetére
Értem, az építőiparban dolgozok művezetőként, a galaxy mini a G3S elődjének hónapokig semmi baja nem volt, most meg itt a GG-s G3S és 2 hét használat után meg az első karc, bár hozzá teszem a héten védőfólia nélkül...
-
CippyO
tag
válasz
Hopkins_001 #937 üzenetére
milyen progival lőtted a képeket?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Hopkins_001 #466 üzenetére
Basszus én a jövőbe látok
Attól féltem, hogy drágábban adják majd, de +3200Ft-ért(+$14) simán megéri, főleg ha jól sejtem hogy a régit már nem is fogják gyártani. És már "In stock"!
Fogyasztásban nem hiszem, hogy sokat számít ha nem izzasztod meg, akkor az órajel sem lesz maxon, de ha kell, akkor meg több a tartalék.
-
Chronos6
tag
válasz
Magasabb órajel = több hőtermelés és több fogyasztás. Kell ez nekünk? Ahogy értelmeztem a proci kellően gyors már most is, GPU nem egy atomerőmű, de elég.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Azta!!
Aug 4-en lesz elvileg elerheto. Kivancsi vagyok ra...
-
moli.hu
őstag
válasz
Hopkins_001 #301 üzenetére
ez egy 14 perces video, tudsz linkelni idopontot?
a linkelt videoban egy amerikai beszel egy indiaival, van benne mikor kinai beszel?julius12-en irtam emailt a jiayu-nak, hogy hogy kell ejteni a nevuket, de meg nem jott valasz.
van egy kinai volt munkatarsam, mar nem nalunk dolgozik, visszament, o ma azt mondta, hogy a ceg neve altala ejtve: baáodzsi dzsáüüton, ahol a felkover betuk normal hangok, a nem felkoverek rovid atkoto hangok, nincs y, nincs j, nincs g. Tehat dzsáü - szerinte, de o nem hiteles forras, mert csak egy atlagkinai, ki tudja milyen dialektussal.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Hopkins_001 #301 üzenetére
Ehh...
Tagoltan a két karakter 佳域
-
moli.hu
őstag
válasz
Hopkins_001 #219 üzenetére
igen, ugy nez ki, ez a telefon csak 3 szint tud megjeleniteni az ertesito-leden: piros, zold, kek.
Probaltam 4 apppal, vegul nekem a LEDBlinker Notifications jott be. -
dyj
csendes tag
válasz
Hopkins_001 #262 üzenetére
Igen, én ezt a romot használom. Nincsenek rajta a kínai appok (illetve egyet láttam titanium backupban), alap android launcher van rajta (cseréltem novára), kisebb az egész rom mérete (ha jól emlékszem kb 320 mega). Magyar nyelv nincs, én angolul használom. Fel van telepítve egy Jiayu nevű app (play storeból leszedhető), amivel romot, recoveryt lehet a telefonhoz keresni a jiayu.es honlapon (automatikusan detektálja a telefonod, és ahhoz használható dolgokat ajánl csak fel).
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Hopkins_001 #246 üzenetére
Nekem ez jott be, bar masik telon hasznaltam...
-
moli.hu
őstag
válasz
Hopkins_001 #246 üzenetére
en nem hasznaltam, csak masok, ez volt az, de biztos vannak meg hasonlok.
-
lioengland
csendes tag
válasz
Hopkins_001 #135 üzenetére
Köszi,ez megoldotta az nvram problémám!!
-
Maximum1
őstag
válasz
Hopkins_001 #135 üzenetére
Megcsináltam, azóta újraindításkor "A(z) Beállítások alk. sajnos leállt" , "ok" és minden működik.
Volt wipe, meg minden, de csak nem akar eltűnni. -
ekrisztian
őstag
válasz
Hopkins_001 #9 üzenetére
Szia!
06.26.-án postázták, és 07.05-én kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest