- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazVezír
tag
válasz
sanko78 #3334 üzenetére
A linkelt hozzászólásom ötödik pontját olvasd el figyelmesen. A JiaYu-hoz letöltött driverrel kell frissíteni azt, amit a Windows felismert, miután megfelelően elvégezted a korábbi pontokban írottakat. Bekapcsolt Windows Update esetében gondolom képes a Windows automatikusan elvégezni ezt, legalábbis mások hozzászólsai alapján ez történik, ezért fogalmaztam úgy. Nálam alapesetben ki van kapcsolva, s mindig manuálisan frissítek illesztőprogramot, tehát én adom meg az elérését az illesztőprogram frissítésekor, amit az Eszközkezelőben megjelenő eszközre jobb egérgomb, majd a megjelenő Tulajdonságok menüpontra kattintva tehetsz meg.
Úgy gondolom, hogy a különböző műveletekhez szükséges eszközök 90%-ban azért nem működnek, mert nincsenek megfelelően telepítve a meghajtóprogramok.
-
GazVezír
tag
válasz
sanko78 #3327 üzenetére
Ennyi információból nehéz segíteni. Előtúrtam az egyik korábbi hozzászólásomat a driverek telepítésére vonatkozóan: link
Némi kiegészítéssel mehetne is az összefoglalóba, később talán kevesebben akadnának el, kevesebb mellékvágány lenne, s nem kellene újra meg újra ugyanazt a témát átbeszélni.
-
amdk7
aktív tag
válasz
sanko78 #3327 üzenetére
Én CWM alól tettem fel innen a JYG3-ROOT.zip -et szintén G3N-re.
A CWM-et pedig flashtool-al. -
gabika318
aktív tag
válasz
sanko78 #3315 üzenetére
A driverre gondoltam, nem arra amivel a root-ot csinálod.
Ha driver gondod van próbáld ezzel:
MT6577 USB VCOM drivers.zip
vagy
PdaNetA4013.exe -
gabika318
aktív tag
-
gabika318
aktív tag
-
KTU
addikt
válasz
sanko78 #3295 üzenetére
Olvasd el a Téma összefoglaló-t, hogy tudj kérdezni.
Profi módon lett megcsinálva, szerintem minden benne van.Dominó85: nem frissítettem
ahhoz képest hogy merül a telód, aktívan használod -
Dominó85
addikt
válasz
sanko78 #3295 üzenetére
Szia sanko78,
üdv a klubban. Egy-két saját képet majd tudsz feltenni az ezüst G3-ról? Még sohasem láttam, csak promo fotókon. Hogy ne terheljük vele a fórumot, küldheted privátban is.
Első körben nézd meg, hogy a telefonon teljes root jogosultságod van-e (SuperSU és társai) és olvasd el nagyon figyelmesen a topik összefoglalóját, Legelső hozzászólás. -
sasa311
veterán
válasz
sanko78 #1837 üzenetére
minideal jelenleg a legmegbízhatóbbnak tartott weblap.
DHL-el a szállítás 4-5 (munka)nap, viszont a VÁMolás esélye ~ 90%.
Sima postás szállítás nagyon ingadozik, 10-30 (munka)nap (totál véletlenszerű, csekkold a külföldi rendelés topicot), ott jóval alacsonyabb a a VÁMolás esélye. (saját tapasztalat alapján 20%).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest