- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
mihalko.gsi #3094 üzenetére
Megpróbálhatod másik rommal, de nagyon úgy néz ki, hogy megzakkant a digitalizer rajta a "minőségi" töltőtől. Bár érteni ehhez nem értek.
-
Tonyk
veterán
válasz
mihalko.gsi #3091 üzenetére
Milyen töltővel használtad?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
mihalko.gsi #3091 üzenetére
Papírmatricás verzió? A gyári ROM az melyik kiadású rajta?
-
benkey
újonc
válasz
mihalko.gsi #1294 üzenetére
Olvastam,hogy a Medion P4502 (OpenDot) telefonhoz van szilikon tokja. Nekem is ilyen telefonom van és érdekelne,hogy van-e belőle eladó. Továbbiakban ha van fólia az is érdekelne.
Tisztelettel: Benkey Lajos -
menyuskahh
tag
válasz
mihalko.gsi #2392 üzenetére
Érdeklődnék, hogy valakinek van e olyan problémája, hogy a telefon tökéletesen működik, csak amikor a töltőre dugom a telefont, akár a sajátomat akár a barátnőmét, akkor úgynevezett ghost touchot csinál. De azt is csak akkor ha a képernyő közelébe van az ujjam. tehát egy egyenes vonal rajzolása pl draw somethingben egy igazi kriksz kraksz lesz
Nem vészes probléma, annyi hogy amíg töltőn van a telefon nem piszkáljuk. Csak hátha van valami megoldás rá.
-
dagabor
tag
válasz
mihalko.gsi #2003 üzenetére
Köszi!
-
válasz
mihalko.gsi #1747 üzenetére
Framaroot-ban mit választottál?
-
Tonyk
veterán
válasz
mihalko.gsi #1690 üzenetére
Mint tudjuk, tp-link-ből sajnos nem csak egyfélét gyártottak.
-
move1
tag
válasz
mihalko.gsi #1656 üzenetére
Köszi, ha nagyon elegem lesz akkor kipróbálom....
-
Lordus
senior tag
válasz
mihalko.gsi #1547 üzenetére
Köszi az infót!!! és grat!
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
mihalko.gsi #1547 üzenetére
Grat! Kértél original box-ot, vagy csak úgy "alanatur" kérted?
-
Tonyk
veterán
válasz
mihalko.gsi #1398 üzenetére
Pedig jó az úgy!
-
benjoe1
aktív tag
válasz
mihalko.gsi #1294 üzenetére
Érdekes, mert most ahogy néztem, az egymásra vagy egymás mellé tett fényképeken 7 féle színt látok, de csak 6-ot lehet rendelni. A light blue színűt sehol nem lehet kapni (persze hogy pont az tetszene)?
-
SLC09
tag
válasz
mihalko.gsi #1261 üzenetére
Sziasztok!
Ma megérkezett a WCDMA készülékem, első kínai telefonom. Előtte Samsung Galaxy S Advance-m volt
és ez az után egy áldás, főleg hogy jóval olcsóbb is. Bár egyelőre telefonálni nem lehet vele, de nem esek kétségbe... Olyat csinál, hogy felismeri a T-Home-ot, de elérni engem nem tudnak és én sem tudok hívni, nem csöng ki. A telefonhoz még nem nyúltam, most töltőn van, amíg feltöltődik addig pedig beleásom magam a romok világába. Ti mit ajánlotok? -
vittorio7
őstag
válasz
mihalko.gsi #1253 üzenetére
Azért nem olyan horror összeg egy ilyen "kisebb értékű" cuccnál a tréfa. De, persze jobb kihagyni.
És ez a tuti oldal? [link]
-
Lordus
senior tag
válasz
mihalko.gsi #1253 üzenetére
na, majd informálj, hogy milyen sebességgel adják postára és hogy megúszod-e
drukkolunk! -
Lordus
senior tag
válasz
mihalko.gsi #1250 üzenetére
faxa
akkor húgomat ráveszem, mert sajna asszonyé dobozosan jött, és persze jattoltam állambácsinak...
jó volna a másodiknál elkerülni. -
Lordus
senior tag
válasz
mihalko.gsi #1248 üzenetére
figy, ahogy olvasom a to2c oldalán, a free shipping náluk azt jelenti, hogy nincs tracking number.
ez igaz? mert az rendben van, hogy a paypal visszafizeti a pénzt, de ugye nem ezt szeretném, hanem a megvásárolt telefont megkapni minél előbb...vittorio: kb. 2500 ft visszaküldeni ajánlott levélként. elsőbbségivel ugye kicsit több...
-
vittorio7
őstag
válasz
mihalko.gsi #1246 üzenetére
És, ha esetlegesen garoztatni kell, akkor kb. mennyi a postaköltség? Meg a linkelt oldal mennyire megbízható?
-
Tonyk
veterán
válasz
mihalko.gsi #1244 üzenetére
A "röggöny" átlát a jellegtelen csomagoláson is
-
Anonymus23
veterán
válasz
mihalko.gsi #1237 üzenetére
Az SG postnak kb semmi köze, hogy vámolják vagy sem. Ez mostanság lutri. Kb 99% az Áfa. Nekem 2 hónapja SGvel jött, fizetni kellett.
Csoportos rendeléssel lehet még, most 114 USD, max belföldi továbbküldés +1eFt, ha nem személyesen veszed át. -
Fredo78
aktív tag
válasz
mihalko.gsi #1236 üzenetére
Jól látom 3 dollárért rootolják?
-
vittorio7
őstag
válasz
mihalko.gsi #1237 üzenetére
Köszi az infókat!
És a Root +$3.00? Az is kell?
(#1241) cappa72
Köszi ez megnyugtató.
(#1240) Anonymus23
Indul most valahol csoportos rendelés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest