Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
menyuskahh #2797 üzenetére
Izééé, el is olvastad a további részt ami válaszként érkezett pl az elsőre?
Bozek
(PH! kedvence)A probléma a 4.4.2, mivel a Google KK alatt letiltotta a harmadik féltől származó alkalmazásoknak az SD kártyára írás lehetőségét. SDFix vagy Xposed és KitKat SD Card Full Access kell hozzá, de ezek nem mennek root nélkül. Vagy használod a gyári fájlkezelőt, elvileg annak is kell lennie a telefonban.
Kár általánosítani...
-
válasz
CoolBoy323 #2791 üzenetére
Sajna nem az enyém, megy garanciába.
-
-
Fem belsos van nalam is.
Most halt le, megy gariba. Villan a kijelzo es annyi.
Ambae hozzateszem akinel volt emberke, nem tudom hogy bant a telefonnal, lehet leejtette es kijelzo kakukk
-
Par napja olvasgatom itt a topicot.
Jo jo ez a Jiayu, de azert tortennek mesebe illo esetek. Ennyire nem lenne egyenletes a minoseg?
Minden gyartonal vannak gebaszok, de ilyen hogy elszall a rendszer, lehal a microsd a jiayuban. Ststb. Nekem picit fura.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Valaki talakozott mar olyannal, hogy hang van. Kepet viszont nem ad a telefon egyaltalan.
Halott LcD?
-
válasz
CoolBoy323 #1756 üzenetére
Megkövetlek a G2F-fel kapcsolatosan, korrekt telefon, 3 napig használtam most live teszten.
Ami tetszett
- Stock rom, egyszerű, átlátható
- Minőségi összerakás, a hátlap borítása
- Kamera is szerintem jó képeket csinált
- Aksi simán kihúzta nap végéigAmi nem jött be, de az egyéni ízlésem és felhasználási szokásom tükrözi
- Nekem kicsi, 4,7-5,5"-ra állt rá a kezem, és ehhez ez kicsike
- Talán a kijelző, ami persze üzleti okok miatt lett ilyen felbontású, hisz ha qHD-HD lenne, akkor a G3C-re nem lennének vevők esetleg.Jó konstrukció, könnyen ROM-olható, azt hiszem bátran ajánlható olyanoknak, akik szeretnék egy kicsit tanulgatni az Android mechanizmusát is, ROM telepítést, root és ilyesmik, mert tényleg 5 perc alatt kész volt minden / oké van benne rutinom
/
Nálam ajánlott lett ez a készülék, "kérem a következő" Jiayut tesztelésre
-
válasz
padfonefan #1750 üzenetére
Általában a webshopok, root-ra már nem igazán mordul senki se... Van ami alapból úgy érkezik, shopban kérheted a root-ot is, ami egy program általában.
-
válasz
mihalko.gsi #1747 üzenetére
Framaroot-ban mit választottál?
-
-
Tapasztalt vki a stock szuz cappa romnal olyar, hogy kikapcsol csak ugy a telefon?
-
-
Na én egyelőre beszoptam a ROMolgatást, flashelem vissza a gyárit..
Utána majd megpróbálom a tisztított Cappa ROM-ot, mert hülye voltam és CTR-t tettem fel, CWM helyett.
-
-
-
Érdeklődnék, hogy MIUI-ból melyik érhető el rá, ami minden funkciójában rendesen üzemel?
Needrom-ról szedtem le egyet.:[link]
-
válasz
szili.tamas1 #882 üzenetére
-
-
-
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #812 üzenetére
Múltkor olyan fóliát láttam, ami nem is fólia, hanem tényleg egy üveglap, de észre se vettem, na az patent megoldás volt, egy Z1C-n volt
-
válasz
CoolBoy323 #809 üzenetére
Nekem az a fontos, hogy gyorsan ideérjen, nem sokáig használom úgy se.
Tempered glass-t keresnék, de nem találtam még.
-
-
-
-
-
válasz
Batistuta7 #751 üzenetére
Elvileg lesz majd HD is. De MT6582M-mel
-
-
válasz
Blizzardking #734 üzenetére
Kivéve, hogy a THL 5000-es első kiadása el van cseszve az aksival gondok akadtam, azt hiszem a töltés-vezérlő áramkör vagy mi..
igaz, az állítólag a beszállító hibája, mivel az aksi külső fejlesztés. De majd meglátjuk ha lesz részletesebb közlemény.
-
válasz
mrszitya #732 üzenetére
Nem kötik nagyon a userek és a shopok orrára, szerintem nagyon mélyen lehetne erről is infót találni.
Esetleg megfelelő kínai tudással utánajárni, de kérdés milyen infók kerülnek ki...
Többet én se tudok , pedig kínai telefon frontján sokat olvasok, de azért vannak akik még tapasztaltabbak.
-
-
Halihó mindenkinek.
Engem kiegészítők érdekelnének, tehát pl fém hátlap van-e, esetleg fém-üveg?
Illetve tempered glass fólia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult a PROHARDVER!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest