Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
ugyse nézi/válaszol senki, de megpróbálom.
az miért van hogy nem tudok recovery módba (bekapcs gomb + hangerő fel egyszerre) lépni, mert megfagy a jiayu logo-nál? akku ki és be segít csak. a factory mód (bekapcs gomb + hangerő le gomb egyszerre) működik. ja, meg a gyári beállítás vissza állítást se tudok csinálni, mert mielőtt csinálná megjelenne a zöld robot szintén megfagy a jiayu logo-nál. akku ki-be
-
Bl.Gyo.
őstag
énis cserélnék kernelt, de módosított recoveryből lehet azt olvastam. na most azt hogyan tegyem fel?
-
Bl.Gyo.
őstag
akiknek hirtelen elkezdett fagyogatni vagy újraindulni: nekem is ezek voltak. szétszedtem a telót, lehúztam az összes szalagkábelt, majd vissza dugtam, össze raktam és most nem fagy le, de még nyomogatom. elég hamar leszokott fagyni előtte de most nem teszi. remélem csak kontakthibás volt a valamelyik kábel és az őrjítette meg...
-
Bl.Gyo.
őstag
na eddig bírják ezek? nekem is fagy hirtelen, holott elötte semmi baja nem volt. bár érszrevettem hogy akkor fagy le amikor az akku feletti felső vagy szélén megnyomom (2 újj közé szorítva)... akkor egyből fagy... kontakt hiba lehet, majd szétszedem.
-
Bl.Gyo.
őstag
uhhh, pont most jövök ide ugyan evvel a problémával. nem kapcsol be, vagy ha mégis a legelső pillanatban ahogy a logo megjelenik, meg is fagy... akku ki-be. Töltöt rádugom, vagy nem reagál, vagy megjelenik az akku ikon de egyből meg is fagy az egész. Abba a menübe se tudok belépni amit a hangerő fel + bekapcsoló gombal lehet előhozni, mert ahogy írtam a Jiayu logo megjelenésével egyidőben le is fagy az egész... vagy bese kapcsol. Ja és nekem is 1/4 lézer gravírozott.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
cappa72 #4158 üzenetére
nem, azt se tudom hogyan kell...
de újkorában a gyári állapotában ahogy kivettem a dobozból használtam hosszú hónapokat gond nélkül, és egyszer csak elkezdett fagyni, újraindulni. rom-csere megvolt, meg egy format all is ugye
, de ugyan az. most itt van az aszatlomon és azt látom hogy elvan magába, mert folyton újraindítja magát
, bootol, eljut a főképernyőig és lefagy... újraindul, bootol.. és így tovább. hjaj.
megoldhatja ezt egy kernel csere, ha a jelenlegi kernellel ment hónapokat gond nélkül? tönkre mehet egy időután?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
cappa72 #4153 üzenetére
na leszedtem a hivatalos rom-ot a needroms.com-ról, feltettem, most minden ok, bekapcsol megy stb. megvan az emei száma is, megnéztem *#06#-el. wifi-nél most is kiirja azt hogy: nvram warning: err=0x10... ennek ellenére feltudtam csatlakozni az itthoni wifi-re simán, és a net is megy a telón sebesen.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
cappa72 #4143 üzenetére
megcsináltam, DE:
ahol az imei számot kérte beírni a program, oda csak 14 jegyűt engedett, de a teló imei száma 15 jegyü. megnéztem egy másik telóm imei számát, azis 15 jegyű. nem tudom mi van most. mindegy, beírtam 14 jegyűt, az utolsót lehagyva, sikeresen befejezte a műveletet a progi. most meg vagy megfagy a boot képernyőnél, vagy folyton újraindul ott.
szeretem mikor valami nem megy simán. 14 jegyüt kér, de 15 jegyű az imei-m??? meg a telónak 1 db imei száma van mind a 2 sim foglalathoz...
mit csináltam rosszúl?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
cappa72 #4139 üzenetére
először nem akarta sehogyan se feltenni a rom-ot a telóra, egy bizonyos hibát kiírva... neten utána néztem ennek, és ott írták hogy kell csinálni egy "format whole flash except bootloader"-t... én megtettem, és fel is ment a rom rá utána... de akkor most végülis nem lehet a telefon részét, wifi-jét, meg bluetooth-ot használni soha már? nincs megoldás?
-
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok! a telefonom már fagyott, újraindult amin a gyári beállítás visszallítása sem segített, ezért SP flash tools-al feltettem a következő rom-ot: [link] ( (4.2.2)Rom Oficial Jiayu 20141027-W-R-V0.3.6 G2F)
egyből 2 hibába ütköztem;
1. fura wifi hálózatot lát, amit más teló, vagy laptop nem:
2. nem lehet screenshotot készíteni, mert állítólag tele a teló memória:
egyébként nagyon gyorsan bebootol, és a quick boot ki van kapcsolva. feltűnően gyors. ha már ennnyi baj van a bekapcsolás után, akkor mennyi lehet később használat során.
ötlet?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Nightfall75 #4006 üzenetére
En mar szedtem szet a bekapcsolo gomb csereje miatt es ugyan az volt a hibaja mint neked. A bekapcsolo gomb cserejehez eleg a muanyag hatlapot lecsavarni, es mar lehet is leforrasztani a szalagkabelt a panelrol es vissza az ujat. Ahogy lattam a hangero gombok is hasonlo elven vannak benne, de ahogy lattam sajnos a szalagkabel az alaplap alá megy be, tehat azt lekell csavarozni, es ugy lehet hozza ferni a dolgokhoz. Vigyazz mert van egy par egyeb szalagkabel meg az alaplapba amit kikell huzogatni, szoval ovatosan sajat felelossegre!
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok!
Felfigyeltem valamire a 8GB G2F-eket böngészve.
Egy képernyőkép a specifikációjáról, ami azonos a 4GB-oséval (kivéve a 8GB rom), és 4.4 KitKat-ot futtat:
Én ugytudtam a 8GB-os csak a grafikus chipjében külömbözik (4GB-os: Mali400, 8GB-os valamilyen PowerVR ) ami miatt nem lehet felvarázsolni a 4.4-t a 4GB-os verzióra, de ahogy látom ezen ennek is Mali400-asa van...
Egyébként a talált teló: [link]
Most akkor?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
cappa72 #3860 üzenetére
Úúúú! Azt nem tudtam és nem mondtátok(!) hogy van ilyen opció (Mobile data service preferred) és ez befolyásolja ezeket a dolgokat amiről beszélünk
. Tehát a hívás csak akkor élvez priorítást, ha a Mobile data service preferred nincs aktiválva!!! Most nézem, hogy az nekem kivan pipálva!
Folyton avval volt gondom hogy ha neteztem (sokat netezek) nem értek el, és ezért 2 telót kellet használom. Akkor kiveszem a pipát! Köszi a tippet! Hehe
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
ekrisztian #3856 üzenetére
Úgyertem amikor ÉPPEN abban a pillanatban adatforgalom zajlik, akkor nem lehet elérni. Lehet pont abban a 2mp-ben nem volt adatforgalom amikor a hívás érkezett, és ezért csöngött a telód. Indíts egy netrádiót ami folyamatosan generálja a forgalmat, és úgy hívjátok. Nem fog sikerülni. Ha mégis akkor neked vagy nem G2F-ed van
.
Egyébként szerintem félre értjük egymást; úgy engem is lehet hívni, ha a netes sim térerő ikonja mellet csak a "H" betű jelen van, szerintem ezt érted "aktív net"-nek, de igazából ez ugyan csak egy készenléti állapot, nem aktivitás.
Nem tudom melyik G2F-ed van a 4GB-os vagy 8GB-os... nem ismerem az utóbbit, de az van akkor lehet az nem Dual standby-os hanem a jobbik...
Dual Standby (G2F is az): [link]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
slezakimi #3853 üzenetére
Hoho, allj!!! Senki nem vezet felre senkit! Nekem 2 db androidos kinai telom van (doogee dg200, es jiayu g2f!), 2-2 simesek... Es amikor adatforgalom zajlott az egyik karin, akkor nem tudtak hivni a masikon, enis teszteltem magam. Amint nem volt adat fogalom eppen, tudtak hivni! Mind a 2 telo eseteben ugyan igy tortent! Dual stand-by only! Nincs itt semmi prioritas, hulyeseg, olvass utana! Kitudnad probalni a tieden ha van lehetoseged? Nagyon kivancsi vagyok! Csupan tapasztalatomat irom, nekem ez volt mind a 2vel! Szerintem egyik se elvez prioritast a hivas sem! Nekem ez a tapasztalatom, nem hazudok, nem okoskodok, csak otletkent leirtam. Bocsanat akkor.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
tozso76 #3849 üzenetére
Nem lehet hogy 2 SIM kártyát használsz egyszerre a telóba? Mert köztudott ezeknél a dual simeseknél, hogy ha az egyik kari aktív (telefonhívás vagy akár jelenleg adatforgalom zajlik) a masik inaktiv lesz, és vica-versa! Ha igen, valószínű ezért érnek egyszer el, egyszer meg nem...
Nekem van egy netes karim, meg egy dumálós egyszerre benne. ha netezek, a dumálósnak full a térereje ugyan, de nem lehet hívni...
-
Bl.Gyo.
őstag
2 eszrevetel:
Szellem erinteses problema a kepernyon eletemben eloszor jeletkezett amikor egy gagyi utazo- konnektor csatlakozo atalakitos (hasonlo mint ez: http://www.lindy.co.uk/images/2-port-usb-mains-travel-charger-1a-10-5w-black-p7021-4382_zoom.jpg ) USB csatlakozos eszkozrol toltottem a telot, es kozben elkezdtem hasznalni. Le is huztam, es radugtam egy markas toltore, azota semmi baja. Tehat a rossz minosegu tolto tartos hasznalta teszi tonkre a touch screen-t.
A kamera alatti resz melegedeses problemat pedig nem ertem miert baj; ott van a processzor, az dolgozik es hot termel, termeszetes a melegedes megha forro is erosebb hasznalatnal. A baratnom Galaxy Note 3-ja szinten forro azon a reszen ha erosebben hasznalva van. Sot... Az mar egy szimpla bekapcsolasos bootolas utan eleg meleg lesz.
-
Bl.Gyo.
őstag
Szia! "3D live weather" az app neve. Gyari G2F ROM-jaban benne van. Nekem is. Lehet a tiedbe is benne van, csak levan tiltva. Nezd vegig a "menu gomb>alkalmazasok kezelese>osszes" pont alatt, hatha ott van, es engedelyezd. Hasonlo alkalmazast nem ismerek. En pont avval kuzdok hogy ne induljon el folyton magatol ez az app... Nem kell.
Ha esetleg valaki megmonjda hogyan tudom lementeni a telomrol ezt az app -ot, .apk formatban, akkor megcsinalom es elkuldom neked. De fogalmam sincs.
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok! Egy kérdés, megpróbálom nem túl bonyolítani:
Van egy 3.8V 2400mAh akkum,
meg egy 3.7V 2200mAh akkum.Miért van az hogy a 2200mAh-esnél, 3.600V-nál kapcsol ki a teló (0%),
a 2400mAh-esnél meg 3.400V-nál (0%)?Mindíg így történik.
És igazából teljesen ugyan annyit bír mind kettő, üzemideileg!!!
Másik kérdés, hogy a 2400mAh-es akkuba, előfordulhat hogy nincsen hőmérséklet mérő szenzor? Mert hideg, és meleg állapotban is 25°C-on áll. A másik akkunál jó, folyton változik a hőmérséklet a használatból adódó melegedés szerint.
-
Bl.Gyo.
őstag
Egy fura dolog: jelenleg tesztelem az F1es modell 2400mAh uj akkujaval es... Egesz szep a hagja... Meg mindig sistereg de sokkal halkabban. Meg probalgatom hogy csak rosszul hallok, vagy tenyleg jobb lett. Ebbol az johet le hogy az akkuja zavar be a rendszerbe (
Ugye a szalagkabel az akku alatt fut vegig, es ugye toltes kozben hangosabban sistereg!). Lehet az akku a ludas!Visszont kerdezem en, hogy aki nem a gyari akkuval hasznalja (F1es modellevel mint en, vagy a G2F 2050mAh-es akkuval), hogy naluk mi a helyzet?
-
Bl.Gyo.
őstag
Nehogy tonkremenjen valami a sok szetszedestol... Lehet nem eri meg. Lehet meglehet talalni valahol neten a chip szamat olyan oldalakon ahol a telo spec van. Valahol csak kozlik, vagy esetleg egy kepet keresni ahol a telo szetvan szedve es esetleg latszik a chip felirata is. En nem szednem szet megint.
"headsetben szépen tisztán szól, míg a loudspeaker meg sistereg, mint az állat." < ezt en is irtam mar regebben.
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem is 100% ugyan az a gondom a hangal mint neked/nektek. Plusz masnak is, angolul talaltam egy forum bejegyzest ugyan errol a hibarol, de nem kapott valaszt/megoldast az illeto. Valaki irta a masik akku probat itt... Betettem az uj 2400mAh F1 akkut majd megnezem alakit e valamit a hanggal...
-
Bl.Gyo.
őstag
Érdekes teszt a teló strapabírásáról: [link]
Videóban elég jól tűri a karcolásokat meg a többszöri leejtéseket a kijelző üveg... de nekem sikerült egy ronda mély karcot ejtenem az üveg közepébe annak ellenére hogy vigyázok rá, és fogalmam sincs mikor hogy és miért került oda . Másodszorra meg többször olvastam itt hogy egy szimpla leejtéstől betört a kijelző üvege.
Valamelyik G2F széria nem Gorilla Glass üveggel van szerelve, vagy hogy van ez?
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem csak akkor recsek-serceg a hangszoro ha eppen tolton van egy idelye es hasznalom kozbe (jatek, YouTube, etc. ami hangot ad). Csak akkor!!! Probald meg, ugy milyen a hang neked... . Meg annyit, hogy fulhallgatoval hallgatva a dolgokat telon, minden tokeletes, mindig. Valami hardveres tulterheles azon ami a kulso hangszorot vezerli.
-
Bl.Gyo.
őstag
Értem... De nem tudom milyen a kijelzöje a másik telómnak ami erzekeny a nyomas erejere... Mert ezekeny ra (pl. Ha erosebben nyomod ugy erzekeli mint ha levetted volna az ujjad a kijelzorol)... Es nem gyarilag, hanem valami harver hiba folytan. De minegy is, csak erdekessegkent emlitettem...
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem van még egy Doogee DG200-as mobilom is, és ugyan ez a rossz érintés érzékelés a problémája. Csak jobban felette érzékeli, méghozzá elkell találni a megfelelő nyomás erőt hogy érzékelje az érintést ezen az alsó részen; ha gyengén nyomom meg, semmi... erősebben, semmi... elkell találni a megfelelő erőt sajnos. Ezekszerint ez a Kínai telefonok betegsége... vagy a gagyi gyári töltő használata teszi tönkre a digitizert.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
cappa72 #3532 üzenetére
Naigen... A masik kerdesem lett volna: Root-olas sem megy
. Farmaroot 1.9.3-al probaltam. Kiirta hogy success, reboot the phone. Megtettem, de meg mindig nem rootolt a root checker nevezetu progi szerint.
A 3C process monitor-t hasznalom hogy megnezzem mi hajtja a telefont, de semmi. 5% korul mozog, de azt is maga a process monitor hasznalja. A tobbi nehany tized % .
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok. Megkaptam az uj F1-es 2400mAh, 3.8V-os akkut vegre. De ugyan ugy merul mint az elozo gyari. Valamit allitanom kell a telefonban?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
menyuskahh #3504 üzenetére
En ilyeneket nem talaltam meg
. beallitasok > audio profilok-ban? Nincsenek ezek benne amiket irtal. Mast nem talaltam ami hangbeallitas...
-
Bl.Gyo.
őstag
Tehat a melegedes okozza a hanghibat... Es ugytudom a portolt TD verzio melegszik a legkevesbe azert jo az audio avval. Tulmelegszik a hangchip?! Lehet majd megprobalom feltenni a TD-t. Bar ez a hanghiba az egyetlen bajom a teloval, minen mas kivalo. Talan egyutt tudok vele elni, nem nagyon szeretnem csesztetni a dolgokat.
-
Bl.Gyo.
őstag
Sajnos nincs idom visszakeresni a rengeteg hozzaszolas kozott hogy hogyan lehet a legegyszerubben torolni a Battery Stat-ot, de valaki leirna nekem legyszives? Koszi!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
menyuskahh #3361 üzenetére
Nekem ugyan ez volt a problemam (WiFi bekapcs, probalkozott, majd magatol kikapcsolt), miutan kezkez kaptam az uj G2F-et kinabol. Gyari beallitas visszaallitasa es tokeletesen mukodik utana.
-
Bl.Gyo.
őstag
Például: jiayu g2f repair parts . Kifog dobni egy csomó alkatrészt a telóhoz, talán ott lesz az a hátlap is köztük.
Vagy, mivel belülről könnyen kilehet pattintani maga az üveget (ugyen 2 oldaló ragasztós megoldással van csak rögzítve), vágsz bele egyet valami víztiszta jó minőségű műanyagból, ha már nincs más megoldás.
-
Bl.Gyo.
őstag
Még a hátlapi kamera üvegről annyit... volt szerencsém hozzá, tisztítani akartam mert bele szállt a por miközben a kapcsoló miatt szét szedtem... és közben szépen kiugrott a helyéről az üveg... sima 2 oldalú ragasztóval van oda ragasztva... azt hittem komolyabb megoldással.
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok! Hamár G2F javításánál járunk... Nem tudjátok hol tudok beszerezni PowerKey-t? Az enyém beszorult (nem kattan), de még működik, csak nagyon érzékeny, egy kis érintésre is reagál. Zsebben nem próbáltam még hogy milyen gondokat okoz. Tegnap történt, még meglátom hogy jó ez így is vagy átkéne-e forrasztani egy másikat bele. Szerencsére nem az alaplapra forrasztott micro kapcsoló, hanem szalagkábeles megoldás, és annak a forrasza is elég nagy ahoz hogy házilag át lehessen forrasztani. Nem nagy ügy. Csak hol szerzek ilyet?! Vagy esetleg valami trükk a javítására, kiugrasztani normál helyzetbe azt a beszorult lapkát valahogy ami rövidre zár. Iszonyat pici dolog.
Tegnap szét is kaptam a telefont hogy megnézzem... csináltam képet is a kis kapcsolóról:
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
viiick1899 #3255 üzenetére
Ha minden teloval ezt csinalja akkor menj be a szolgaltatodhoz, ez mar az ö saruk!
-
Bl.Gyo.
őstag
Ez az akku szerintetek tényleg jó a G2F-be? Itt azt írja, meg a képen is ugyan úgy néz ki: [link]
Gondoltam veszek egy ilyet és ezt használom a telefonba. A másik meg tartalék akku.
-
Bl.Gyo.
őstag
ROM Android 4.4.2 WDCMA - Official: [link]
Szerk.: Most vettem észre lejjebb: "Only for Jiayu G2F 8GB"
-
Bl.Gyo.
őstag
Esetleg még érintkezés hiba az akku és telefon kozott. Nezd meg nem e piszkos, esetleg fultisztitoval dorzsolgesd meg a csatlakozokat telon es akkun is. Lehet piszkos, es akar 70%nal is, lerakod az aszalra a telot, akku picit megmozgul es megszakad a feszultseg, kikapcsol. Bar azt nem irtad hogyan kapcsol ki... Egyszer csak hirtelen eltunik a kep? Vagy ugy all le, mint amikor tenyleg lemerult az akku?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
klarkzone #3136 üzenetére
Szia!
1.: Szerintem nem érdemes 2Gre valtani 3Grol. 2G kevesebbet fogyaszt ugyan de csak akkor ha adatfogalom van rajta. Ha keszenletben van majdnem hogy ugyan annyit eszik mint a 3G. Akkor erdemes 2G-t hasznali ha valaki sokat netezik, eleg neki a sebessege, es fontos az akku ido. Tetlen allapotban, vagy ritkan hasznalva a netet majnem hogy felesleges valtani. Sajat tapasztalataim alapjan!
2.: 3Grol H+ra valtogatas normalis. Ilyenkor a 3G egy keszenleti allapot amikor nincs adatforgalom... Amint valami kommunikal a halozaton at valt H+ ra, max sebessegre. Ez minden ezkozon igy van... Mobliok, usb stickek, pocket wifik... Nem lehet valtoztatni ezen, de nem is erdemes. Az hogy miert kommunikal amikor a kepernyot bekapcsolod nem tudom... Nekem is azt csinalja... Talan ellenorzi a halozatot hogy megy e mert azt hiszi hasznalni akarod. Csak otlet. De nincs semmi hatranya! Rem tudtam segiteni.
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez jó akku idő? Ez idő alatt elég sokat volt a képernyő bekapcsolva, mert neten chat-eltem, tehát az internet sem volt kikapcsolva soha:
MÁS: Nem tudjátok hogy videó felvétel alatt miért esik le az FPS 15 köré sötétebb részeknél (Pl. árnyékosabb szobában veszek fel). Ha napos részt kerül az optikába mindjárt felmegy 30 FPS-re. Három különböző kamera szoftverrel (Gyári, ICS, MX) ugyan ezt csinálja és az se segít hogy mire állítom a minőséget és felbontást... ugyan az. Az ICS progi gyárilag egy 2 magos készülékembe van, és azon gyönyörűen mindíg 30 FPS-el, és szép képminőséggel vesz fel. Gyanakszom, a gyári ROM rontja le a dolgot.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
mihalko.gsi #3091 üzenetére
Papírmatricás verzió? A gyári ROM az melyik kiadású rajta?
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdés; WiFi Hotspotot elég gyakran használom, ha úgy adódik akár egyész nap a telón lóg a laptopom. Namost melyik használat NEM rongálja az akkut: Ha közbe töltőre teszem a telót és a használat idejére végig rajta hagyom, vagy mindíg leveszem ha 100%-ra töltötte majd rádugom ha nagyon merülőben van és így tovább...
Elég jónak tűnik az akkuja a telónak, és nem akarom tönkrevágni. Én az utóbbi megoldást használom.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Cogwheel71 #3022 üzenetére
Az enyem lezergravirozott es hibatlanul megy! Verzio: 2014.06.06 ... V0.8.5 . Ja, es gyari ROM.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
ASUSPeti #3019 üzenetére
Szia! En Vodas vagyok es nekem egy masik teloba (Doogee) volt ugyan ez a jelenseg. A netes sim kartyamnak 1 csikkal kevesebb volt mint a voip nak. Megcsereltem a 2 simet a slotokba es ugyan ugy a netesnek 1el kevesebb volt. Ez valami 3G-GSM kulombseg miatt lehet. Nem a telo baja.
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok! Mi a külömbség a "papírmatricás" és a "fém lézergravírozott" verzió között? Nekem az utóbbi van!
Még annyit, hogy nekem 2.5-3 hete van meg, és intenzíven használom nap mint nap (Mobil internet be non-stop, whatsapp-on és FB Messenger-en beszélek nagyon sokat, laptopomra osztom a netet WiFi hotspoton keresztül gyakran, kamerák, Skype video-hang chat egyszerre mindkét félnél stb.), és a világon semmi bajom nincs vele. Soha nem fagyott még le, még töltés közben sem, épphogy langyosodik a kamera alatt- szinte nem is, még töltés és Hotspot együttes használta során sem. WiFi erős, GPS jónak tűnik, minden jó rajta. Ezek mellett 1-1.5 naponta dugom töltőre de azt is 15-20% körül. Gyári 4.2.2 android, csak az összes Kínai appokat tiltottam le, és azokat amiket soha nem használnék és tudom is mire valóak.
Olvasva a problémákat itt elgondolkodtam; kifogtam egyet a jó szériából?
Ja, egyébként mi a helyzet a needroom-ról törölt 4.4.2-vel? Elérhető lesz?
-
Bl.Gyo.
őstag
Az biztos hogy erős. Nekem az Antutu Benchmark 5-ön 21500 körüli pontot dobott ki a végén. 2x lefuttatva is. Gyári 4.2.2 kínai ROM.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
klarkzone #2934 üzenetére
Oh igen elnéztem; nem 3.7V hanem 5V.
Akkor használom a 2A-es töltőt. Ez egy Huawei Pocket Wi-Fi töltője volt. Minőséginek néz ki, és még sercegő hangot se ad ki töltés közben, mint a gyári. USB portról (gondolom PC USB portra gondoltál) meg nem tudom tölteni, mert ritkán van bekapcsolva a gép.
A GPU-val kapcs.-ba; Akkor most végülis sima MP? Nem MP2? MP gyengébb!
Köszi!
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok! Pár napja vagyok tulajdonosa egy G2F telónak, a "lézergravírozott" verziónak. Lenne egy-két kérdésem:
1. Ha egy 3.7V-os 2A-es márkás töltővel töltöm (a gyári 3.7V - 1A és elég silány minőségűnek néz ki), az okoz bármiféle károsodást az akkumulátorban? Nem nagyon bízok a gyárilag hozzá adott silány töltőben és tartok tőle hogy tönkre teszi az akkut!
2. Az normális hogy kb. 20%-os akku szintről viharos gyorsasággal merül le? Kb. 2 perc alatt lent van 4%-on már. Gyorsan rádugtam töltőre, nem vártam meg míg kikapcsolásig lemerül.
3. Mik a tapaszatalatok az F1 akkumulátorával (2050mAh). Üzemidő, tartósság. Úgytudom jó a G2F-be.
4. Neten sok helyen azt írják hogy Mali-400MP2, 2 magos GPU van benne. De a diagnosztikai programok (pl.: Antutu, stb.) sima Mali-400MP-t ír. Most mi az igaz?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest