Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
fene_vad #4405 üzenetére
Szeretném megköszönni itt is a felajánlást, tegnapi nap folyamán sikerült kicserélnem az alaplapot és eddig jónak tűnik. Még egyszer köszönöm a felajánlást és a segítséget.
(#4399) cappa72
Sajnos az USB panelcsere nem oldotta meg a problémát, de szerencsére sikerült megmenteni a készüléket. Köszönöm Neked is a segítséget.
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Ismét segítséget szeretnék kérni. Fiam lézergravírozott, 4GB-os telefonja a mai napon délután még rendesen működött, majd estére folyamatosan újraindult. A PIN-t sem lehetett beütni, mert nem volt annyi idő, mielőtt újraindult volna. Megpróbáltam lementeni, az sem sikerült, de ez a legkevesebb gondom jelenleg. Gondoltam felrakom újra Cappa72 tisztított ROM-ját. Törlések megvoltak, felraktam. Működött kb 2 percig, majd újraindult. Azóta már megpróbáltam még egyszer újrahúzni, de az eredmény annyiban változott, hogy most ismét nem lehet beírni a PIN-t, mert rögtön újraindul. Mit tehetnék még vele?
-
-ZeeZee-
senior tag
Tudtok ajánlani egy minél egyszerűbb, magyarul tudó, jól működő legalább 4.4-es ROM-ot? (igen, pokemonozáshoz kellene...)
-
-ZeeZee-
senior tag
Nálam is leesett 3 óra alá, de nem tudom, hogy mi az a google backup... Szinkronizálás? Nálam volt úgy, hogy este lefeküdtem 70%-os töltöttséggel, majd hajnalba felébredtem, se kép, se hang, a telefon annyira lemerült, hogy töltés nélkül be sem lehetett kapcsolni... (valami bennragadt). De most már normalizálódott, csak nagyon lecsökkent a kijelzőideje. Arra gondoltam, hogy hátha elfáradt, és ideje lenne pótolni.
Mit kellene rajta megnéznem?
-
-ZeeZee-
senior tag
Szerintetek meddig lehet hozzá akkumlátort kapni még?
-
-ZeeZee-
senior tag
Hello! A te problémádra a CallScreenFix xposed modul a megoldás. Azt hiszem pont erre jó. Nem engedi "elaludni" a telefont beszélgetés közben.
#4221 powerwade Köszönöm, az még nem jutott eszembe, hogy egy programmal zárjam a képernyőt. Azt hittem van erre valami egyszerűbb megoldás is. Kipróbálom.
-
-ZeeZee-
senior tag
Van valakinek bármi ötlete, hogyan lehetne a proximity sensor értékeit megváltoztatni? Cappa72 féle stock ROM, Mobileuncletools hatástalan. Egyre jobban idegesít, hogy a fülemmel álladóan megnyomom az "időt" a kijelzőn miközben telefonálok, majd nem tudom bontani a vonalat, mert először vissza kell lépnem a főképernyőre. Ha elég sokáig telefonálok, akkor meg már le is zár a telefon, úgyhogy még azt is fel kell oldanom, majd vissza a főképernyőre és csak utána tudom bontani a vonalat.
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv4!
Telefonálás közben sokszor "elnyomkodom" a kijelzőt, amiért a proximity sensor felel. Szerettem volna kisebb értéket beírni a Mobiluncle Toolsban, de sajnos nem engedi megváltoztatni. Eleve hexa-ban kellene beírni, de nem enged, csak decimális jegyeket beírni. Nyomtam rá kalibrációt, de az meg folyamatosan failed üzenettel megszakad. Már lecseréltem a kijelzőfóliát, de az sem segített... Valaki tud esetleg más módszert?
Cappa féle stock ROM van rajta (ami még mindig szuperül megy nálam)
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Vjankovics82 #3305 üzenetére
Siker, bár nem úgy, ahogyan én gondoltam...
Fiam telefonján minden rendesen működött, ezért azt vettem szemügyre. Pontról pontra minden beállítást átnéztem, és rájöttem, hogy én magam tiltottam le a Viber értesítés funkcióit.
(értesítések megjelenítése az alkalmazásoknál) Úgyhogy miután azt feloldottam, már működött is minden.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Vjankovics82 #3303 üzenetére
Még nem, köszi. Kipróbálom. (Nem tudom miért nem jutott eszembe, hogy a play-en keressek hozzá alkalmazást. Eddig a viberben próbáltam állítgatni, meg a hardvert próbáltam bizgálni...)
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Feltelepítettem a Vibert, de nem vagyok vele teljesen elégedett. Az értesítő LED-et nem lehet valahogy működésre bírni? Zavar, hogy nem jelez, hogy van üzenetem, stb... Van rá megoldás? Vagy esetleg másnál működik?
(Nálam megjön az üzenet, rezeg, bekapcsol a képernyő, majd elsötétül (10 másodperccel később) és semmi nyoma annak, hogy történt valami. Ezért szeretném az értesítő LED-et munkára fogni...)
-
-ZeeZee-
senior tag
Hullámzó a teljesítmény... Nemrég volt nálam egy G4S, megette az SD kártyát. Felismerhetetlen. De előtte Xiaomi Hongmi volt a kezemben, az is megette az SD kártyát. Mindkettő Kingston volt (16, ill. 4GB-osak). A kártyákat lehetett kidobni, még a számítógép sem érzékelte, hogy van valami a kártyaolvasóban. Szóval nem feltétlenül a telefonnal van a gond, lehet, hogy a kártyák annyira silány minőségűek, hogy meghalnak 1-2 hónap használat után.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Bembee12 #2058 üzenetére
Üdv!
Mobilamb-nál külön lehet venni rá fóliát 590 (?) Ft-ért (nincs a készüléken, csak a "szállítói", amin zöld krixkraxok vannak, sokat kitakarnak)
Ha máshol veszed, akkor van esélyed, hogy megdobnak egy fóliával ajándékba. Ebay-en sok helyen lehet kapni, keress rá. Volt egy kisebb vita a minőség kontra mennyiség témában itt is, szintén olvass/keress vissza rá. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
CoolBoy323 #1772 üzenetére
Mint laikusnak, áruld el légyszíves, hogy mi lesz a baja az akkumlátornak, ha 1A helyett 0.7A-ral töltöd?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
mihalko.gsi #1547 üzenetére
Grat! Kértél original box-ot, vagy csak úgy "alanatur" kérted?
-
-ZeeZee-
senior tag
Cappa72 féle tisztított ROM. Nem sok program van telepítve, játékból csak 2, azokkal szoktam napi 25-30 percet "kikapcsolódni". Inkább telefonálásra használom a telefont (mily meglepő...
). A szabad memória ritkán szalad 40% alá, akkor is egy takarítás és már újra 50-60% áll rendelkezésre.
gorje:
A kijelzőidő rendes: játék (mint fent írtam), kis net, fényképezés (kis kutyus aktív pillanatait szoktam lekapni néha-néha), meg nyomkodás.
Egy apró hibát vettem eddig észre: ha töltőn van a telefon, akkor ugye pirosan (90%-ig), majd zölden világít az értesítő led. Ha közben hívást kapok, akkor nem hajlandó abbahagyni a piros világítást (mégha már előtte zölden világított is, akkor is visszavált pirosra) a töltőről való lecsatlakozást követően sem. Csak újraindítás segít. Valakinek ötlete?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
CoolBoy323 #535 üzenetére
Felületes voltam. Mint általában... Az első szót ki kellett törölni, és már megy is.
Viszont azt még mindig nem tudom, miért áll le a com.android.phone alkalmazás. Ha esetleg erre is van tipped, azt szívesen veszem.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
CoolBoy323 #533 üzenetére
Elvileg automatikusan beállítja magát. Legalábbis az előző készülékben nem kellett állítanom. Megnéztem, a netes infók alapján jól van beállítva (nem kellett piszkálnom, jó volt)
-
-ZeeZee-
senior tag
Ismét problémám van. 2 SIM van a készülékben (telenor, vodafone). A vodás kártyát tettem a WCDMA-s foglalatba (igazából nincsszükségem a 3G-re, de csak ezen a kártyán van adatforgalom)
A mobiluncletools/engineer mode (MTK)/bandmode menüben bármlyik sim-et választom ki a
"Sajnos a(z) com.android.phone folyamat leállt." üzenetet kapom. És persze nem tudom a mobilinternetet működésre bírni... Mit tegyek, hogy működjön? -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
-ZeeZee- #484 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő.
Tettem egy próbát: a telefon elment aludni, próbáltam csak a hangerőgombokkal felébreszteni, de nem sikerült. Nyomtam felváltva, hosszan az egyiket, hosszan a másikat, felváltva, stb. Az eredmény semmi. Aztán próbaképp megnyomtam az előlapi home gombot (házacska, de fogalmam sincs mi a hivatalos neve) és utána a hangerő gombot, majd egyből feléledt a telefon. Bejött a képernyőzár. Kicsit később majd még egyszer tesztelni fogom.
Egy újabb kérdés: ha a képernyőzár képernyőn vagyok, és megnyomom a "home" gombot, akkor felvillan a vaku led. Másnál is ezt csinálja?
-
-ZeeZee-
senior tag
Felraktam a Gravity Box-ot, felébresztésre sikerült a hangerő gombot beállítanom, viszont a fényképező letiltását nem találom... Valaki tudna segíteni? (A segélyhívó letiltását megtaláltam, de nem ajánlják (megértem...))
Szerk: a zárolt képernyőn szeretném letiltani.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Blizzardking #441 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
-ZeeZee- #430 üzenetére
Megjött a készülékem és sajnos süt a vas... Nem csináltam vele semmit, mégis égetett a kamera alatti rész. ROM csere megoldja ezt a problémát?
Rájöttem a megoldásra. Sajnos valamiért nem sikerült lezárnom a képernyőt és a kamerát sikerült elindítanom. A zsebemben...
A telefon meg csak melegedett, és jól le is merítette az akkumlátort. A tegnapi napon ismét sikerült ezt megismételnem (17 és fél perc videó egy zseb belsejében, amit még a vaku sem volt képes megvilágítani...
). Szóval nekem ezért melegedett a készülékem.
Más: rootoltam, recovery cserét megcsináltam, mentettem (IMEI), Mobiluncle Tools-szal teljes mentést csináltam. Érdemes kicserélni a Cappa (tiszteletem) féle verzióra (az enyém 05.21-es) a ROM-ot?
-
-ZeeZee-
senior tag
Megjött a készülékem és sajnos süt a vas... Nem csináltam vele semmit, mégis égetett a kamera alatti rész. ROM csere megoldja ezt a problémát?
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Rendelnék ilyen telefont, viszont mindkét verzió elérhető a Minideal-en. Ha jól értem, akkor a különbség a kijelző, illetve a 3G képességben van a két verzió között. Telenor és Vodafone kártyával "butaság"-e a TD-s verziót kérni? Vagy a 3G miatt ésszerűbb választás az európaibb változat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest