Hirdetés
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Kösz!
Az volt a gond, hogy nem az eredeti appjával, hanem egy letöltöttel vannak a hívások/névjegyzék/üzenetek kezelve, ott meg a fasorban sincs ilyen, arra már nem gondoltam, hogy az eredetijét indítsam el.
Mindegy, költözés volt egy másik dual simes telefonba, de a céges kártyát nem lehetett microra cserélni, csak a kapcsolattartó intézheti, ma már meg elintézik azt is... -
Tonyk
veterán
válasz
Anonymus23 #4097 üzenetére
Személyek (névjegyzék) - Menü "gomb" -> Imortálás/exportálás - (Partnerek Importálása innen) kiválasztod honnan - Tovább - (Partnerek másolása ide) kiválasztod hova - Tovább ....
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne, nem feltétlenül a G2F-hez kötődik, de hátha tudtok segíteni.
Van egy G2F, amiből az egyik SIM ki lesz véve, és vissza lesz téve egy régebbi fajta NOKIA C1-02 telefon.
Az a gondom, hogy kellenének a telefonszámok a SIM-re, de nem találom, hogy hogyan is lehetne a telefonkönyvből a SIM-re rámásolni.
Van valakinek ötlete? Már nézegettem itt a menüket, de nem találom sehol sem. -
tozso76
aktív tag
Sziasztok! Egyre többször kell ujrainditanom a telefont mert, fél percenként süket lesz a telo hangszoroja vagy "nem vagyok elérhető"-t kap aki hivni probal. Egyéb gondom nincs a teloval. 2014-02-25 v.0.11.2 rom van fent. Van hogy 8-9 oras kepernyoidot is hoz a telo. Tehat akku hasznalat meses.
Mit tehetnék a hibák ellen? Esetleg van ettöl "jobb" ROM?
A telo egy lezergrav 4GB kezdeti szerias. Kernel 3.4.5 -
ztibor
senior tag
Nálunk közben előjött a töltőn megfagyás is, úgy hogy reggelre tojást lehetett volna sütni a telefon hátulján
Ez így nem lesz jó, mert asszony számára munkaeszköz a telefon és ha újraindulgat, vagy reggelre megfagyogat, akkor így nem gyere be.
másik Rom ezzel a kernellel esetleg megoldás lehet? Egyáltalán ez rom probléma?
Az eredeti rommal anno nem nagyon volt gond tudomásom szerint (fogalmam sincs milyen verzió volt rajta) -
Gutowsky
csendes tag
Kezd az őrületbe kergetni a wifi.
Sokszor előfordul nálam is, hogy alvó mód közben inaktívvá válik a wifi. Viszont ez teljesen random jelenséggé vált. Most két hétig semmi baja nem volt, hibátlanul működött, ahogy munkából hazaértem automatikusan kapcsolódott és aktív (kék) maradt a jel végig.
Erre tegnap óta megint elkezdte a hülyeséget, hogy beszürkül a jel alvó mód közben, vagy teljes képernyős játék után.Nincs erre valami megoldás?
Nagyon szeretem a telefont, tökéletesen elégedett vagyok vele, ezt leszámítva... -
gyurici
csendes tag
Sziasztok!
Nejem pofára ejtette a g2f-et. Lett némi pókháló az érintőn, és sajna nem is érzékel sehol. Tehát használhatatlanná vált.
Aliról rendeltem egy touch panelt, de megszívtam, olyan masszívan van ragasztva
az lcd-hez hogy törés nélkül nem jött szét.
Ha lenne valakinek feleslegbe lcd+touch érdekelne.
Esetleg eladnám a telefont, ami ezt leszámítva hibátlan.
8Gb-os verzió, februárban lesz 1 éves, nem mókolt, még root-olva sem volt. -
Nemááá... eddig az volt, hogy 4,7... Bár arról is szó volt, hogy 6752... most már 6732.... na megvárjuk, mi lesz belőle...
@(#4077) ztibor
Hát ez erősen hw hibára hajaz... de: pl. az akku érintkezőit érdemes megpucolni, és nem csak az akkunk, hanem a telefon kilógó csatlakozótüskéit. Hallottam már olyanról (talán pont eme lapcsalád fórumait böngészve), akinek ez meghozta a várva várt eredményt: nem indult újra a telefon. -
ztibor
senior tag
Elkezdtük használni a javított g2f-et, és előjött egy hiba ami nem tudom a rom hibája, vagy én szereltem össze valamit rosszul
Ezt a ROM-ot tettem fel: TD-v0.7.1.1->WCDMA portolt rom 0.3.6build kernellel
Néha random kikapcsol (napi 3-4 alkalommal), a párom szerint csak simán asztalra téve is, de volt már hogy az ágyra dobás után is. Szilikon tok van rajta.
merre kezdjek el keresgélni? Nekem az a gyanúm hogy a kikapcsoló potival lesz valami. lehet feszül, érzékeny ahogy összeraktam.
-
Hát bizony nem igazán.
Van tervben egy JY S4, ami 4,7" lesz... ha kész lesz egyszer...
Akkora, mint a JY G4S, ami még kezelhető méret, csak az S4 vékonyabb lesz.
4,3"-es méretet nyugdíjazták a gyártók, mert szerintük nincs igény rá. Pedig van, csak ez má' nem "trendi".
Kár ezért a szegmensért. -
Onlány
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van valakinek esetleg infója arról, hogy a Jiayu hasonló méretben erősebb belsővel tervez-e telefont kiadni jövőre? Sajnos nekem a nagy méretű készülékek nem jönnek-be + a kezem is kicsi. Szeretem egy kézzel használni a telefont ez a méret ami még elfogadható + nagyon jó kis készülék nem volt eddig semmi baja. Ha egy év múlva váltanék maradnék a márkánál szívesen.
-
bb71
őstag
válasz
szabog74 #4071 üzenetére
Azért nem írtam eddig linket, mert nem teljesen világos még nekem a dolog, google translate-tel figyelem az eseményeket, és így azért nehézkes: [link]
Innen vissza vagy 5-8 oldallal kezdődött, amikor LazyCoder megoldotta a kernel fordítást forrásból, azóta beszélgetnek egyfolytában. Ha jól értelmezem, akkor kell egy Flashtoolos égetés, majd egy CWM telepítés, végül mehetnek fel a 8GB-osra való ROM-ok...
Én nem próbáltam! Mindenki saját felelősségére tegye tönkre a teló
ját.
-
mikej95
aktív tag
válasz
cappa72 #4068 üzenetére
Akkor egy kis ON topic.
Kezdő komment bővülhetne egy 8 GB WCDMA verzióhoz való CWM-mel, most tettem fel, auto generált, need.rom-ról van, működik, de backup esetén az éppen másolt fájlok neve félig lelógott a képernyőről.
Másfelől a 4.4.2-es verzión Framaroot nem jó, KingRoot (sic nem kingoroot) megoldotta teljesen automatikusan ezt a problémát, needrom-on azt olvastam, hogy a VRoot is működik.
-
válasz
szimi57 #4067 üzenetére
Akkor ilyen esetben légyszives ne ebbe a topikba írj, vagy legalább tedd off-ba!
Rettentő zavaró, és feleslegesen futjuk a köröket...
A megfelelő topik vagy a dual-sim android vagy a dual-sim android mélyvíz, -
szimi57
őstag
-
szimi57
őstag
Felvan telepitve a Terminal Emulátor, lehet ezzel is megoldható, csak nem ismerem a parancsot. A teló rootolt, módositott CWM-es.
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni? Nem megy a hard reset sem recoveryböl, sem menüböl. ADB-n keresztül szeretném megoldani, de ezt a módszert nem ismerem. SD kártya nincs benne, nem hiszem, hogy ez kavarna be.
-
gerber988
újonc
Sziasztok!
Én is beszereztem egy ilyet az Aliexpress-ről 75 dollárért..A problémám az vele, hogy rendszeresen újraindítja magát, főleg böngészés közben.Andorid 4.4.2 van rajta, már így küldte az eladó.Írtam az eladónak, hogy mi a problémám, visszaküldést javasolt,de nem szeretném visszaküldeni.
Valakinek valamilyen ötlete nincs e probléma megoldására? -
bb71
őstag
Na, úgy látom áttörték az orosz fiúk a gátat és pakolgatják orrán-száján a 4.4.2-es ROM-okat a 4GB-os verzióra...
-
ztibor
senior tag
válasz
poffsoft #4055 üzenetére
nem az enyém a telefon, barátnőm fiáé, aki kamaszhoz illően, az első 2 hónapban szanaszét törte a screent :-)
És mivel nem vállalta senki a cserét, nekem kellett megoldani. Amúgy azt se tudom mi az a gravitybox :-D
Szóval annyira nem szeretném ezt megtanulni.
Most cseréltem le a Jiayu G3-amat, de azon is az a rom volt, amivel jött, bár azt még az elején rootoltam és cwm-et is kapott, de új magyarított romot nem :-D
A Xiaomi-n, amire cseréltem, már kellett cserélnem ROM-ot, de azt se tervezem mindennaposra, hiába jönnek hetente a frissítések :-) -
Gamespy™
tag
Kedves Fórumtársak!
Akinek gondja van a G2F gyári töltőjével, miszerint bezavarja az érintőkijelzőt, azoknak van egy olcsó és egyszerű megoldásom:
a g2f kimenő feszültsége egy 470 µF kondenzátorral van pufferelve, ami a nagy kapacitásából adódóan a magas-frekvenciás zavarást szépen átvezeti, ami bezavar(hat)ja az érintőt. Ezzel a 470 µF kondival párhuzamosan bekötöttem egy 10V 1µF-os kondit, amely szépen szűri ezt a zavarást. A nyák hátoldalán el is fér az említett kondi, figyeljetek a polaritásra!! Ezzel a hibajelenség megszűnt nálam g2f és g3t esetén is.
Remélem hasznos infót közöltem, bár már valószínű mindenki beszerzett egy másik töltőt a telójához
-
poffsoft
veterán
CWM-ből telepítesz egy gyárit.
Amúgy ekrisztian hszMax, ha nem akarsz újra romot installálni, csinálj saját cwm backupot.
Ezt célszerű a belakás után ismételniszerk:
"3.2 CWM restore
- A letöltött zip állományt csomagold ki, majd könyvtárastól együtt a fizikai SD kártya
clockworkmod/backup
könyvtárába másold át.
Ekkor a clockworkmod/backup/jy-g2f-td0.7.1.1-to-wcdma-rooted-cleaned-by-cappa72 könyvtárban megjelennek a boot.img, nandroid.md5, recovery.img és system.ext4.tar fájlok. Ezek a mentési fájlok.
-Lépj be recovery-be!
- backup and restore --> restore --> jy-g2f-td0.7.1.1-to-wcdma-rooted-cleaned-by-cappa72 --> Yes
Elindul a visszaállítás, és ha végzett, akkor újraindulás után új rendszer fogad, és még az adataid is elméletileg meg kell, hogy maradjanak."Ez esetben cwm-ben pl: format data
vagy factory reset -
ztibor
senior tag
válasz
ekrisztian #4051 üzenetére
minden fent maradt az előző rendszerből, megmaradtak az app-ok, beállítások, minden.
-
ztibor
senior tag
-
ztibor
senior tag
Kéne egy kis segítség.
Már a root-al megakadtam, az android nem engedi telepíteni a framaroot-ot (Ezt hol tudnám engedni,, a beállításokig néha eljutok). Mivel nem működnek az alsó gombok és a touchscreen se teljesen jól működik, így kb lehetetlen megoldanom ezt.
Így már a CWM-ig se jutok el.
Olvasgattam, de nekem a flashtoolsos megoldás baromi bonyolultnak tűnikValakinek valami egyszerű ötlete, amit én a hozzá nemértő is megtud oldani? :-)
Esetleg Pesten valaki segítene mert már nagyon kivan a tököm hogy semmi nem megy egyszerűen...
-
mikej95
aktív tag
Sziasztok!
8 GB verzióhoz (4.4.2 KitKat, 3.4.67 kernel, G2FW 20140108-221546) CWM és tisztított ROM hol található?
-
ztibor
senior tag
Mivel továbbra se tudtam működésre bírni az alsó gombsort, még egy kernel cserével lehet megpróbálkoznék hátha, viszont mivel fogalmam sincs hogy működik, és mit kéne letölteni valaki kicsit segíthetne nekem.
Előre is köszi :-)
-
bb71
őstag
válasz
Anonymus23 #4042 üzenetére
15 max.
-
klarkzone
tag
válasz
Anonymus23 #4039 üzenetére
Hát én 25k kérnék érte, aztán lehet alkudnának belőle (az enyém legalább karcos egy kicsit) de ha nem viszik el hamar, vagy 20k alatt inkább tenném vitrinbe, vagy rokonnak ajándékba.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Mennyiért lehet vajon eladni egy ilyen G2F-et? 1/4GB-os verzió,, fekete színű, 2014.07 hónapban érkezett ha jól rémlik, még az akkori cappa féle rom van rajta. teljesen működőképes állapotban van, karcmentes (mindig szilikon tokban és fóliázva volt használva), egy doktornő használja (komolyan), azt nem írom ide, hogy nem dohányzó, de teljesen korrekt állapotban van a telefon.
Venne újat helyett, csak előtte eladná ezt... -
gorje
senior tag
és melyik a javasolt eladó ill termék? Linket kérhetnék?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Barátomnak megrepedt az érintője. Kompletten kell cserélni kijelzőt vagy megoldható csak a touch rész is? Lézergravírozott verzió.
-
mikej95
aktív tag
Úgy döntöttem beújítok egyet, mert elég olcsón kapni és az előzővel meg voltam elégedve amíg tropára nem vágtam.
Ehhez a verzióhoz melyik CWM és tisztított ROM fog kelleni?
-
biccent
csendes tag
Nincs köze a kisnyákhoz (sideboard, USB board, a telefon alján található segéd panel).
Sőt pont azt mondtam én is, hogy a képernyő része, hiszen az egész egy szalagkábellel kapcsolódik az alaplapra. Csak van rajta egy IC és abban lehet más változat.
A kernel csere lett volna nekem is a szoftveres tippem, de már láttam egy ugyanilyen hibát és ott nem segített semmi...
-
-
bb71
őstag
Biztosak vagytok benne, hogy a kisnyákról megy az alsó 3 gomb? Mert szerintem a touchscreen része!
-
-
biccent
csendes tag
Az alsó gombsor ugyanazon a szalagkábelen megy, mint az érintő többi része. Jó eséllyel hibás darabot kaptál vagy megsérülhetett az összerakás közben, esetleg valamilyen utángyártott kijelző és nem minden verzióval működik.
Neked milyen verziód van 4/8GB ROM? Matricás vagy lézer gravírozott? Ha megvan még a korábbi érintő és működik, tedd vissza azt és nézd meg.
Az is segíthet, ha megnézed a szalagkábelen lévő áramköröket. Egyből látszik, ha más az alkatrész.
-
sbe561
tag
Létezik olyan app ami letiltja a power gomb müködését?
-
ztibor
senior tag
Senkinek nincs ötlete mit kéne átnéznem hogy működjenek a frissen összerakott telefonon az alsó gombsor?
-
sbe561
tag
törölhető
-
Honda650
csendes újonc
Valaki tudna-e segíteni abban,hogy a telómon media lejátszáskor nincs hang.Sokszor csinál olyat hogy elindítok egy videót elkezd a hangszóró búgni,recsegni majd magától elhallgat.Ha újraindítom a videót vagy csak simán zeneljátszást akkor meg jó.Ha hívásom van az meg mindíg kicseng szól a hangszóró. G2F WCDMA 8GB probáltam másik room-al de ugyan ezt csinálja.2 hetes telefon.
-
sbe561
tag
Ki lehet kapcsolni a power gombot amíg a csere megérkezik, mert megadta magát?
Xposed fent, gravitybox is de nem indul el, framaroot is megvolt de mégis a keretrendszer úgy érzékeli, hogy nem rootolt a teló!Pedig az F1-nél müködött minden...
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Bl.Gyo. #4017 üzenetére
Egyszer sem használtam a gyári töltőjét, mert mielőtt megvettem a telefont, tájékozódtam itt a fórumon.
Egy régi Sony töltővel töltöttem mindig. Ugyanolyan töltőből van több darab is.
Bár, ha jobban belegondolok, mintha az egyik éjjel után(rajta felejtett), a reggeli lehúzás után bolondult volna meg először. A három töltőm közül az egyiknek a kábele egy kicsit hibás(a töltőfejnél a szigetelés levált), elképzelhető, hogy emiatt volt gond. Persze ezek puszta találgatások, nem tudom pontosan megmondani.Nem tudom, hogy megéri-e költeni rá. Még gondolkozom rajta.
Nagyon macerás kijelzőt cserélni rajta? Valaki korábban nem írta itt le a fórumon, hogy mire kell figyelni? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Nightfall75 #4006 üzenetére
En mar szedtem szet a bekapcsolo gomb csereje miatt es ugyan az volt a hibaja mint neked. A bekapcsolo gomb cserejehez eleg a muanyag hatlapot lecsavarni, es mar lehet is leforrasztani a szalagkabelt a panelrol es vissza az ujat. Ahogy lattam a hangero gombok is hasonlo elven vannak benne, de ahogy lattam sajnos a szalagkabel az alaplap alá megy be, tehat azt lekell csavarozni, es ugy lehet hozza ferni a dolgokhoz. Vigyazz mert van egy par egyeb szalagkabel meg az alaplapba amit kikell huzogatni, szoval ovatosan sajat felelossegre!
-
ztibor
senior tag
Összeraktam a telefont, alsó menü gombok nem működnek, hol keressem a hibát?
-
Sziasztok!
Van egy eladó g2f képernyőm. Ha kell valakinek 4500.- pénz. Rosszat rendeltem, f1 kellett volna
bocs a hirdetésért, de gondolom itt sok felhasználó jár-kell akinek kellhet
-
csgeri80
csendes tag
-
csgeri80
csendes tag
Elképzelhető! Volt már leejtve, de nem vettem észre, hogy utána rögtön ezt csinálta volna. Kicsit lappangott a betegség.
Én is kijelzőre gyanakodtam.
Ez javítható betegség? Egy kijelző csere megoldja és ha igen, akkor mennyibe kerül kb? Ki tudja orvosolni?
Gondolom nem mindegyik szervizben áll rendelkezésre G2F kijelző. -
csgeri80
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A G2F-em kb 2 hete elkezdett önállóan működni. Ami azt jelenti, hogy nem érek a kijelzőhöz és mégis elkezd beütni számokat, illetve feloldani a képernyőt stb.
Ilyenkor a tetején lévő gombot szoktam megnyomni és ez többnyire segíteni szokott egy rövid időre, hogy én is tudjam "vezérelni" a telefont.
Elég idegesítő a dolog. Ha nem javul meg, muszáj lesz lecserélnem, pedig elégedett voltam vele eddig. (1 éve van meg)Valakinek van ötlete, hogy mi a lehet a baja?
-
bb71
őstag
válasz
Honda650 #4005 üzenetére
Szia!
Először is nekem nem 8GB-os van, egyébként meg sajnos nincs ötletem... azért nem írtam mást előbb sem...
zaibatsu
Az jó lesz, DE forrasztani kell.*********
ztibor
Ahol szorítani kell az érintkezés miatt oda mindenképp tegyél, ha már nem tudod hogy volt. Egy kimarad nem gond, tedd el.
A hangszóró ragasztó szalaggal van rögzítve a helyén a hátlapban, finoman kis csavarhúzóval kell alányúlva kiemelni, feszíteni, hiszen alul ott a kétoldalas ragasztó. -
ztibor
senior tag
Kellene egy kis segítség az összerakáshoz.
Van egy nagyon apró csavar. Azt hova való?
A mainboardba becsavartam kettőt, maradt 6 normál méretű (ilyenből tettem kettőt a MB-be) és egy kisebb a 8 lyukra, de arra emlékszem hogy az egyik helyen nem volt csavar.Van valakinek ötlete? :-)
A másik, a hátlapból hogy tudom kiszedni a hangszórót?
-
Nightfall75
tag
Aki szedett már szét ilyen telót, kérdezném, hogy milyen nehéz kicserélni rajta a hangerőgombos részt?
Egyik ismerős telójában a hangerő fel gombbal van gond, eltörhetett a rugó (ha van benne olyan egyáltalán), alig ér hozzá, azonnal reagál.
Ha rendelek egy ilyet, ez megoldja a fenti problémát? Ebben van a rugós rész? Ki lehet cserélni forrasztás nélkül?
-
Honda650
csendes újonc
Igen defaulton vannak,voltak mert közben próbálgattam állítani az audio beállításokat a mobileuncle tools-al.Amikor megkaptam az első bekapcsolás után már ezt produkálta a teló.Kb két hete vettem.Mentésem van a gyári room-ról.Már többször is visszaállítottam a gyári állapotot de nem változott.Amikor hívásom van akkor mindig kicseng,szóval hallom.Tanács?
-
Laca720
csendes tag
Üdvözletem!
A különböző WCDMA-s G2F variánsok kijelzői között van valami lényegi különbség? Mert nekem van egy lézergravírozott WCDMA-s G2F-em aminek berepedt a kijelzője és egy kicsit meg is folyt. Ehhez szeretnék kijelzőt rendelni, aztán nem tudom van-e valami különbség vagy tök mindegy melyet veszem csak stimmeljen a felbontás. Vagy nem érne annyit az egész és jobban járok azzal, ha rendelek még egy ilyen telefont és használom tovább azt?
-
Honda650
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest