- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz zoliteso #2826 üzenetére
A Jbartnak semmi köze a rom frissítéshez, mivel a jbart rendszer szinten "cincálja szét" a dolgokat majd újra össze így , ha elrontja az ember a folyamatot így könnyen tégla lehet a telefon. Aki esetleg nem ért telefon "vissza hozásához" az nagy gondba kerülhet.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
boff
senior tag
válasz zoliteso #2867 üzenetére
Nekem már az előző MIUI-nál is ez volt meg ennél is. Nekem először az előző MIUI-nál telepítés után mikor pin kódot kért akkor láttam, hogy csak az 123456789 számok látszanak és az alatta lévők nem. Kihúztam az USB-t a telefonból és félig megjelentek a legalsók is de úgy már lehet használni. Most usb nélkül csinálta és jópár újraindítás után megjelentek, most mikor rádugtam az USB-t akkor jelent meg félig viszont ha 1x félig megjelenik akkor eddig nekem 10/10 mindig ott volt félig. Fogalmam sincs mitől van ez de azért tényleg zavaró ha pont akkor csinálja amikor sürgős dolgod lenne és nem tudod beírni a pin kódot.
-
boff
senior tag
válasz zoliteso #2869 üzenetére
Nagyon szívesen.
Egy újabb észrevétel amióta a magyarosított MIUI van fent. Ha lezárom a képernyőt és feloldom 2x egymás után kiírja, hogy az időjárás alkalmazás leállt. Nem tudom de lehet, hogy ennek köze van ahhoz, hogy 1%-on van a telefon, mert 20%-nál még nem csinálta.
-
menyuskahh
tag
válasz zoliteso #2882 üzenetére
Személyes tapasztalat szerint, azok a telefonok amelyek 0.7.3 - 0.8.5 közötti rommal érkeztek tökéletesen működnek is azokkal a romokkal. A 0.2.4 -0.3.6 közötti telefonok problémái nekem 0.8.5ös rommal és 0.3.6os kernellel mennek jól. Sajnos a melegedésről nem tudok érdemileg semmit mondani, ugyanis gyári hibás telóm van és a legkisebb játéktól is irtózatosan melegszik, és rokonok g2fjeire azóta nincs panasz hogy felraktam a 0.8.5 needromos pucolt romot, illetve a 0.3.6os kernelt.
Nekem amúgy még a Lewa OS is eléggé tettszett, stabil kis jószág volt, azt leszámítva hogy 1x-2x eltűnt a hátterem, de ez nem okozott problémát. Illetve még az AOSP rom volt az amit a leggördülékenyebbnek éreztem, azzal a facebook chat fejek nem működtek illetve a google play szolgáltatások, de a google play szolgáltatásokat roottal eltávolítod és újrarakja és az a gond megoldódik.Remélem tudtam segíteni
-
menyuskahh
tag
válasz zoliteso #2885 üzenetére
Ha CWM-ben csinálsz egy backupot az aktuális romodról, ami papírcímkés esetben gondolom 0.2.6 vagy 0.3.6.
Backup után simán install zip from sdcardal felrakod pl a 0.8.5ös romot, újraindul a teló és elméletben nem fog menni az alsó gombsor, illetve nagyon rosszul fog érzékelni a touchod. És kernelt pedig úgy cserélsz, hogy kikapcsolod a telefonod, belépsz CWM-be (nekem sajnos csak adb-n keresztül sikerült) majd CWM-en keresztül backup & restore, majd fontos hogy advanced restore, és advanced restoreval visszaállítod a Boot részt a procedúra elején készített backupból ugyanis a boot rész tartalmazza a kernelt.Visszább voltak leírások, illetve kernelgyűjtemény cappa által, sajnos nem olvastam végig, ott amúgy minden egyes kernel megtalálható, illetve ott van más jellegű leírás is, szerintem azokkal a csomagokkal csak simán cwm-en keresztül install zip from sdcard és kész is. (de ez nem 100%)
Ha bármit nem értesz vagy elakadsz írj nyugodtan!
-
-
klarkzone
tag
válasz zoliteso #2997 üzenetére
És, hogy-hogy se egy kép róla sehol, vagy valami, olvasgatom a specifikációkat, sok helyen 8GB belső tárhelyet írnak, de a képek ugyan azok. Azt meg kijelenteni, hogy az összes papírmatricás tehát valamilyen szinten "új" változat fagy-rossz durva. Nem tőled, hanem úgy általában... Úgy küldeném vissza a telefont mint a huzat.
[ Szerkesztve ]
-
HyGy
csendes tag
-
boff
senior tag
válasz zoliteso #3050 üzenetére
Nekem a MIUI volt az egyetlen ami használat közbe soha még nem is akadt és töltőn se fagyott le 1x sem. Az értesítésjelző led meg tényleg vacakol vele de igazából van amikor rendesen működik és van amikor nem, meg a facebook messenger-en ha kapok egy üzenetet akkor azt nem mindig jelzi de ezekkel simán együtt tudok élni, azzal viszont kevésbé, hogy 4-5 óránként 10 másodperc fagyás ha megnyomom a home gombot és utána még 10 másodperc mire feláll a rendszer..
-
boff
senior tag
válasz zoliteso #3056 üzenetére
Én nem töröltem le semmit mert nem zavart egyik alkalmazás se, sőt még a full kínai MIUI market jól is jött mikor háttérképet kerestem annak ellenére, hogy semmit nem érteni belőle. Van 1 kínai alkalmazás ami néha megpróbálja frissíteni magát és az az 1 ami zavaró picit de a telefonba nem találtam meg ezért nem töröltem és tényleg ritkán jön elő akkor is csak "háttérben".
-
zoliteso
csendes tag
válasz zoliteso #3081 üzenetére
(G2FW-20141027-W-R-V0.3.6 papírmatricáson)
5 napos tapasztalat: töltőn nem produkált fagyást. Viszont egyetlen-egyszer lefagyott, amikor csak simán nálam volt, tokban és éppen semmit sem csinált. Tényleg jól jönne ilyenkor egy logger, hogy vissza lehessen nézni, mi okozta a fagyást.[ Szerkesztve ]
-
petyko44
csendes tag
válasz zoliteso #3097 üzenetére
Érdekes módon ez a verzió nekem is stabilabb, mint az eddigiek, pedig nekem ez volt rajta eredetileg, na de ott rögtön voltak fagyásaim...
Egy problémám van csupán, a google hang alapú keresés nem működik, azt írja, hálózati probléma van. Ellenőrizzem a hálózati beállításokat. Minden más megy.
Valaki találkozott már ilyennel? Sajnálnám ezt a funkciót..... -
Vjankovics82
senior tag
válasz zoliteso #3261 üzenetére
Patchen belül Chardging_led_fix_miui_4.5.23!!!
ezt kimásoltam az orosz oldalról fordítóval: Állítsa bármelyik ezek a foltok a tetején keresztül rekaveri és minden visszatér, mint Chardging_led_fix_miui_4.5.23_ (mixmax1982) .zip piros 0-89% , 90-99% -os zöld , kék 100% vagy Rollback_Chardging_led_fix_miui_4.5.23_ (mixmax1982) .zip piros 0- 89% , zöld% 90-100
-
Mákdaráló
tag
válasz zoliteso #3335 üzenetére
Papírmatricás a gép.
Cappa-féle tisztított.(kínai alkalmazásoktól mentes, magyarul induló, root-olt, gyári rendszer, build v0.8.5)
Telefon szerint: Build-szám: G2FW-20141027-W-R-V0.3.6
Alapsáv verziója: SM219_Reduce_Bp_w_v0.0.2_s1114, 103/11/14 09.58A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Lordus
senior tag
válasz zoliteso #3340 üzenetére
van neki, de valamiért ha nem kapcsolod ki a tlefont időnként, akkor ha a memória ürítésre böksz, kiüríti ugyan, de ürítés után is alig marad 100-200 mb hely.
ha újraindítod, akkor meg 500 mb szabad helyed van kb. az első pár napban.DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
bb71
őstag
válasz zoliteso #3647 üzenetére
Azt kell figyelni, hogy milyen kernel build-del van a miui, ettől függ, hogy a régebbi fémeshez, vagy az újabb papírmatricáshoz (akkumulátor alatti részről beszélve) való!
Kérdésedre: nem tudom, nem miui-zok... egyiket sem próbáltam.Igaz, letölteni csak akkor nem tudsz reg nélkül, ha a 4pda szerveren van az adat, de a ROM-okat nem oda teszik.
Utsó kérdés: attól függ, pl. ha a recovery-t is felülvágja... de erről cappa72 többet tud.
-
zoliteso
csendes tag
válasz zoliteso #4101 üzenetére
Sziasztok!
Elnézést kérek, hogy erőltetem ezt a témát, de kíváncsi vagyok, hogy működhet-e...
Ezt a rom-t CWM-ből kell install from zip telepíteni? Mert én úgy próbáltam és utána nem indult el...
Ezt látom a rom leírásában: "This firmware is only for G2F WCDMA 1G8G version!
Install via custom recovery (I used TWRP 2.8.1.0), no wipes required.
If you want init.d support, install boot after installing firmware."
Mit csinálok rosszul? -
nagyúr
válasz zoliteso #4104 üzenetére
Elméletileg működik, már ami a zip tartalmát illeti, az első ránézésre CWM-ből installálható zip.
Azért nem kell wipe, mert tartalmazza a format data és format cache-t, tehát minden adat repül a telepítéskor.
Ami furcsa az az, hogy nem tartalmaz boot.img-t! Tehát kernelt nem telepít, így a telefonon már meglévő kernelt használja. Ez mondjuk érdekes megoldás, de ha nincs frissítés (egy sem) hivatalosan, akkor nem okoz gondot.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
bb71
őstag
válasz zoliteso #4107 üzenetére
4pda.ru
[link]Csal akkor vágj bele, ha tudod mit csinálsz és meg is tudod javítani magadtól - nekem nincs időm segíteni!!!
Habár aki 1/8-nak nézi az 1/4-et, az szerintem - bántás nélkül - ne kezdjen bele.
Nem érzem a megalapozottságot az írásaidból.Nem tettem fel én sem - mint írtam már korábban -, mert nem volt egyértelmű, mit és hogyan... valamint lányomé a telefon, és szinte csak éjszaka dolgozhatnék rajta, arra meg most nincs erőm.
-
nagyúr
válasz zoliteso #4110 üzenetére
Ó, hát ha valóban az 1/4-re akardat feltenni azt a bizonyos 1/8-as romot, akkor érthető, hogy meg sem moccan.
Más droid verzió, más csatolási pontok.
És ugye emlékezzünk, hogy az a bizonyos rom nem tartalmazott boo.img-t.
Így a képlet az, hogy egy 4.2-es boot-ot hoztál össze egy 4.4-es system-mel.
Ez nem is indulhat el, hiszen nem találja a csatolási pontokat, mivel:
A 4.2-es rendszernél a csatolási pontok a /system/etc/vold.fstab fájlban vannak. Nos, ez a 4.4-en nincs, ugyanis beköltözött a boot.img-be.
A 4.2boot+4.4 system párosítás ugye azt eredményezi, hogy a 4.2 boot.img-ben nincs meghatározott csatolási pont, a 4.4 systemben pedig megint nincs. Így gyakorlatilag semmiféle csatolási pontot leíró fájl nincs : nochdazu semmi esélye működni a rendszernek ilyen hibrid módon.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Asztrofotózás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest