- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát bizony nem igazán.
Van tervben egy JY S4, ami 4,7" lesz... ha kész lesz egyszer...
Akkora, mint a JY G4S, ami még kezelhető méret, csak az S4 vékonyabb lesz.
4,3"-es méretet nyugdíjazták a gyártók, mert szerintük nincs igény rá. Pedig van, csak ez má' nem "trendi".
Kár ezért a szegmensért. -
menyuskahh
tag
Samsung galaxy s2re megcsináltam anno. Annyi volt a lényeg hogy az csak az adott "kínai launcherrel" ment. Tehát hogy használni lehessen kellett a launcher+ a bárányos widget. Valami spanyol fórumon találtam anno.
Meg is van:
http://todogalaxys3.blogspot.hu/2013/07/small-sheep-3d-weather-widget.html
Fontos hogy a launchert is fel kell rakni, beállítani alapértelmezettnek, mert a bárányos widget csak azzal kompatibilis
Remélem segítettem. -
Bl.Gyo.
őstag
Szia! "3D live weather" az app neve. Gyari G2F ROM-jaban benne van. Nekem is. Lehet a tiedbe is benne van, csak levan tiltva. Nezd vegig a "menu gomb>alkalmazasok kezelese>osszes" pont alatt, hatha ott van, es engedelyezd. Hasonlo alkalmazast nem ismerek. En pont avval kuzdok hogy ne induljon el folyton magatol ez az app... Nem kell.
Ha esetleg valaki megmonjda hogyan tudom lementeni a telomrol ezt az app -ot, .apk formatban, akkor megcsinalom es elkuldom neked. De fogalmam sincs.
-
Mentésre vonatkozóan:
az, hogy nem zip egy mentés, attól még az jó lehet.
A kérdés ugye az az, hogy mivel és hogyan mentettél.
Ha recovery-ből mentettél, akkor ott is az a kérdés, hogy a valamilyen módosított recovery (pl. CWM) volt, vagy gyári 3e recovery.
Ezek után lehet megmondani hogy az, ami mentésed van, az jó-e vagy sem.(általában - és lévén, hogy az Android alapjaiban egy Linux kernelt rejt - nem a zip az elsődleges preferált tömörítési módszer a mentésnél, hanem a tar - tarball)
-
nerio
csendes tag
Gondolom a kernelnek kéne támogatnia a hangerő gomb ébresztést, és akkor külön progi nélkül is tudna működni pl gravityboxból. Van othon egy ezeréves moto milestone-om CM9-el, és annál a ROM tudja alapból a hangerő gomb ébresztést deep sleepben is. Nálam mindig be van kapcsolva, mert elromlott a power gomb, és végtelen ideig bírja készenlétben (vagy ha azt nem is, de egy hétig biztosan).
Egy tanács azoknak, akik TD ROM-t (vagy mást) pucolnának felesleges appoktól: én töröltem két napja MUT-al egy ártatlan nevű feleslegesnek tünő system app-t, ami az androidforums ( androidforums.com/other-phones-android-non-android/870365-jiayu-g2f-g2fw-3g-wcdma-rooting-stuff.html) szerint nyugodtan eltávolítható, aztá elfelejtettem újraindítani. Egy éjszaka le is merült az aksi és teljesen elszaródott a battery stats, azóta próbálom helyrerakni.
Szóval csak óvatosan.
-
nerio
csendes tag
Sziasztok,
Néztem én is a power button to volume button progit, de nem tettem fel, mert a leírás alapján ez egyszerűen úgy oldja meg hogy működjön a hangerőgomb feloldás hogy nem engedi a telefont deep sleep-be, állandó wakelock-al, ami jelentősen le tudja csökkenteni a készenléti időt.Onlány, neked mennyi ideig bírja az akksi? Mert az enyém 6 óra kijelzőidő mellett is több mint 4 napot. Deep sleepben egy éjszaka átlag 2%-ot merül, kikapcsolt wifi, de bekapcsolt bluetooth mellett.
-
Blizzardking
őstag
A CWM-nek a rom csere csak az egyik funkciója.
A lényeg maga a recovery mód, azaz hogy a telefon olyan üzemmódban tud indulni, ami kvázi független az androidtól. Így nyílik lehetőség arra, hogy úgy lehessen területeket (particiókat) menteni és visszarakni, hogy az android mindezt nem tudja befolyásolni. Tehát a recovery mód az az egyik speciális üzemmód, melybe belépni vagy kikapcsolt állapotban a hangerő fel + power gombok egyidejű nyomvatartásával tudunk (viszonylag sokáig kell nyomni), vagy futó droidból bizonyos programok, pl MobileUncleTools képesek újraindítás után ide juttatni minket.
Az, hogy mi történik ha recovery módban indítod, attól függ, hogy mi van feltelepítve recovery program gyanánt. A gyári 3e igen butácska kis recovery, a CWM vagy a TWRP már sokkal okosabb és több mindenre használható moddolt recoveryk. Első körben azt kell elérni, hogy a cwm legyen ott a gyári helyett. Ehhez fel kell tenni a MobileUncletools nevű appot, ami ingyenesen elérhető a play-en. A MobileUncletools képes arra, hogy a recovery programot kicserélje. Ha ez megvan, recovery módban indítva a cwm fogad minket, ami képes a telefonról mentést készíteni, képes azt egyben vagy részenként visszaállítani, és képes a (pillanatnyilag nem futó) androidba dolgokat telepíteni hátulról mellbe módszerrel. Mivel a rendszert is vissza tudja állítani, ezzel a módszerrel lehet ráhúzni a Cappa által kiherélt rendszert a telefonra, ugyanis azt állítja vissza amit kiválasztasz.
buca84 útmutatója teljesen jó, csak gondoltam nem árt ha az idetévedő kollégák tudják is mit csinálnak, nemcsak vakon követnek - amúgy teljesen jól összeszedett - itinereket.
Ennek a módszernek az előnye hogy nem kell hozzá PC, hátránya hogy hordoz némi rizikót magában. Mivel a recovery és az android buherálása sose történik egyszerre, és az egyikből lehet telepíteni/cserélni a másikat, igen kevés kivételtől eltekintve sikeres szokott lenni a mutatvány.A másik módszer a PC-vel történő mentés, illetve flashelés PC-ről a telefonra. Annak a mikéntje sokkal terjedelmesebb téma amibe most nem mennék bele, ebben mindenki Cappa72 blogbejegyzéseit tekinti a Szent Bibliának. Ha valaki atombiztos akar lenni, ezzel a módszerrel is csinál egy mentést, de ha a skála egyik végének Cappa atombiztos 4 mentéses módszerét tekintjük, a másiknak meg az általad említett "recovery bigyókkal történő bohóckodást", akkor aki a fenti módszert megcsinálja, máris üdvözölheti magát a biztonságosabb zónában
A konkrét lépéseket lásd pár hsz-el lejjebb.
-
Blizzardking
őstag
Ilyet még senki nem csinált itt... Hogy csak úgy használja...
(most akkor elmondjuk mi az a cwm, vagy már tudod, vagy nem tudod de nem is érdekel..?)
szerk: a rootolás és a mentés jó esetben kéz a kézben járnak, mert root jogokkal sokkal nagyobb pusztítást lehet véghezvinni
-
buca84
őstag
Te tudod, de aki lusta olvasni az ne panaszkodjon később...És ennél a telónal nem agysebészet ezeket a műveleteket megcsinálni. Köszönet cappa72-nek és azoknak akik eddig leírták.
root - framaroot
Mobilnagybácsi telepítése áruházból
Mobilnagybásival imei számokról mentés
Mobilnagybácsival felrak cappa recoveryje
Mobilnagybácsival beléni a recovery-be
backup
restore - cappa által megdott mappa megfelelő helyre másolás az sd-n és mehet a visszaállítás
backup
újraindítás
élvezd az új rendszert
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest