- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Használja még valaki ezt a progit?
Az utóbbi időben nem jeleníti meg a CD text információkat. Mindent úgy állítok pedig, mint eddig, de még sem. Azaz nem keres a neten, és bepipantva, hogy olvassa a CD text -et. Másnál működik ez? Vagy a basic nem tudja, csak a VX Plus?
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Androidos verziónál. Be lehet állítani, hogy egy válogatás lemezt (1 mappában, különböző előadók + lejátszási lista) ne szedjen szét előadókra? Egy albumként szerepeljen, de azért az előadók látszanak...Remélem tud valaki megoldást, bár nagyon kihalt a fórum...
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, azt hogy lehet elérni, hogy a Jetaudio a főblakban az éppen lejátszott számnál csak a
FÁJLNEVET
mutassa. se futóvény, se villogó, váltakozó információkavalkád, se ID3, se tűzijáték, semmi fícsör, csak puritán parasztosan a FÁJL NEVE???
lehetséges? vagy keressek másik lejátszót? -
roly7
tag
sajnos androidra nincs remote control app a jetaudiohoz tud valaki erre alternatívát régóta használom a jetaudiot jó lenne hozzá egy távvezérlés kösszi.
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok, JetAudióban meglehet csinálni az ASIO-t? Lehet volt már ilyenről szó de nekem most nincs kedvem vissza olvasni. A kereső meg nem talált ilyen hsz-eket.
-
Joker88
őstag
Mivel a Winamp fejlesztése egyenlőre megállt, áttértem több ismerős tanácsára a Jetaudio-ra.
Le is töltöttem,de valamiért nem akarja 5.1-ben megszólaltani a zenét.. mit kell beállítani ? Winampnál ilyen gond nem volt.. -
dragonfx
veterán
hi nekem a 8.017es plus van
de olyna halkan szol a zene sokkal halabb mint a bs playeren ez hogy lehet?
dynamic limiter off. -
Llew
senior tag
Pár napja azt csinálja, hogy az oldalra kitett eltűnős playlist aljáról eltünteti a hangerőszabályzó gombot. Ha behúzom a playlistet, hogy állandóan a képernyőn legyen, akkor megjelenik. Valami ötlet? Elég idegesítő.
-
csákány.
aktív tag
Nálam sem működik, még kikapcsolt tűzfal mellett sem, szóval valószínűleg a Jetaudio hiba, mert pl az egyik amire hivatkozik a Leo's lyrics az müködik.
-
helkis
veterán
üdv mindenkinek! nálam olyan gond van, hogy a dalszövegeket nem akarja letölteni ha rábökök a "show lyrics"-re (máshogy meg nem tudom hogy lehetne
) először kapcsolódást ír, majd előjön a lyrics viewer ablaka ahol mysql-hibát ír, illetve kapok egy hibaüzit, hogy hiba történt letöltés közben..
tud valaki valami okosságot?
előre is köszi! -
Pyzoo
aktív tag
Üdv!
Újratelepítettem a rendszert de a régi file-ok még megvannak. Szeretném ha a beállításaim a Jetaudio-ban megmaradnának. Jól sejtem hogy a program könyvtárában lévő .cfg file-okat kell visszamásolnom ehhez?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Llew
senior tag
Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudok normálisan műsort (ha jól gondolom ez a playlist) csinálni. Csináltam kettőt úgy, hogy fájlkezelőből kijelőlve az albumokat simán ráhúztam őket a lejátszóra. Most viszont az a gond,, hogy ugyan ezt megjátszva nem látszódnak a számok a listán. Rajta vannak mert ha léptetem a lejátszót akkor átugrik a következőre, de nem jelenik meg semmi. Nézetet hiába állítom át, szerintem nem az a gond.
Illetve hogy lehet azt kiiktatni, hogy indításnál automatikusan a tálcára tegye magát a program. Nem kezd játszani, csak ott jelenik meg. Tehát pluszba kell kattogtatnom, hogy fent el tudjam indítani. -
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz
csákány. #719 üzenetére
Kösz! Nem volt egyértelmű, mert angol a program. Olyasmit kerestem, hogy generate vagy save playlist file, ilyesmi.
Az information viewer zeneszámtól függetlenül szokott felugrani és mindig a Cowon weboldalán lévő újdonságokat, vagy reklámokat ad. Valahogy ki lehetett kapcsolni azt is.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Régen nem használtam már ezt a lejátszót és volna pár kérdésem.
Először is hogyan kell elmenteni egy lejátszási listát külön playlist fájlba?
Másodszor pedig néhány indításkor automatice felugrik az Information viewer. Ezt korábban tudtam, hogyan kell kikapcsolni, de most nem találom. -
3.Aragorn
addikt
Üdv
A program szép és jó, szeretem, stb.
A problémám az, hogy mikor listákat hozok létre, egy idő után bizonyos listák eltűnnek, mások megmaradnak. Mért van ez? -
super!!!
csendes tag
a teljes jetaudio/jetvideo letoltése? hogyan toltsem le?segítsetek légyszi
-
Met
nagyúr
A Jetaudio-val nem lehet 5.1-ben hallgatni a sztereó mp3-at?
Nyilván nem keveri fel 5.1-re de jó lenne ha nem csak a 2 első és a mélynyomó szólna.Amúgy működik az 5.1 (film, játék)
-
Roxbury
őstag
Sziasztok.
Már több éve Jetaudio-t használok Win 7 64 bit alatt. Nincs semmi gondom vele.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet eltűntetni a tray ikont? ott lent jobb oldalon.
Most el van rejtve, tehát csak akkor jön elő, ha jobb oldalon lent megnyitom azzal a kis nyillal. De ez nem elég. Teljesen el szeretném tűntetni az értesítési területről, a rejtettről is. -
roly7
tag
Üdv.Én is hosszú idő után váltottam winampról és tényleg úgy van amit már sokan írtak hogy nagyon jól megszólaltatja az 5.1-et ezért is váltottam mert a winamppal hallgatva a zenét csak két hangszóró szól.Csak annyi a gondom a jetaudio-val hogy nem valami stabil a (plus verzió van fent 8.0.15.1900) néha amikor csak egyszerűen számot léptetek vagy belehúzók egy mappát a playlistbe akkor egyszerűen lehagy és megáll kilép lehet hogy nem jó verzió van fent egy régebbi stabilabb lenne?Vagy esetleg nincs valami megoldás a winamphoz hogy szóljon az 5.1?
-
sti10p
senior tag
Nah, kipróbálom én is ezt a csodát, eddig már vagy 10éve csak Winamp-ot használtam, msotanában kezdek egy kicsit jobban igényes lenni a zenére ezért a lejátszók terén is kutakodok. A legtöbb zeném mp3-ban van, de az is érdekelne mit kezd a FLAC-okkal...
Ja, és van még ez a Foobar 2000 nevű lejátszó is, olvastam róla, hogy ez is jobb mint a Winamp, valakinek van valami tapasztalata vele?!
-
Enjoy
addikt
Ja és windows 7 64-bites oprendszerem van
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Én a Jetaudio új verzióját próbáltam 8.07-es azt hiszem, és nagyon bejön !
Viszont olyan gondom van, hogy ha több zenét rakok be playlistbe, akkor kiszokott lépni, crash-el tehát összeomlik.
Ez mitől lehet ? -
amadeus11
senior tag
A programból nem lehet keresni a médiatárban ?
-
hoffman_
nagyúr
Próba cseresznye
mod: No, most az a problem, hogy én ezt már próbáltam. De csak most vettem észre, hogy nem marad meg a pipa... Ha minden fájlhoz berakom a 2 pipát, akkor sem, ha csak egyhez, akkor sem. Amint mondok neki egy OK-t, és visszamegyek, mintha semmit nem csináltam volna...
-
sgergi
veterán
válasz
hoffman_ #693 üzenetére
Nekem jobb gombbal kattintva a fájlon van egy olyan menüpontom, hogy hozzáadás a jetaudió albumához. Ilyenkor az utolsó, playlistben lévő szám mögé rakja be a lejátszási sorba, tehát, ha az előzőleg hozzáadott számoknak vége van, akkor az újonnan betettet indítja el.
Én is a 8.0.5-öt használom, de régebbi verzióra rátelepítve, tehát lehet onnan maradt meg ez a dolog.
Gondolom ez kéne neked is.Esetleg nézd meg a beállításoknak a fájltársításoknál azt, hogy minden médiatípushoz be van-e állítva a jobb gombos menü. Vagy próbáld meg egy régi verzióval, csak hogy tudjuk, hogy ott megy-e.
-
amadeus11
senior tag
Üdv ! Letöltöttem a portable verziót . Hangzásban tényleg a legtutibb . Eddig én Windows Media Playert használtam ( Winamp sosem tetszett ) . Kérdésem amennyiben telepítem , beépül -e a böngészőbe ? Eddig az mp3-akat egyből megnyitotta a böngészőből a WMP (tehát nem kellett megvárni míg letöltődik ) , ha tetszett 2 kattintással el tudtam menteni a dalt ( Fájl - mentés másként ) . Ilyen opciót itt nem találtam . Megpróbáltam lejátszási listát csinálni , de nem találtam ezt a funkciót sem .( lehet én vok láma
) . 40 giga zeném van , nem találtam a keresés funkciót sem a programban .
Valaki ? -
hoffman_
nagyúr
Azt hiszem most oké
De ez nem jó hír... Én nem azt akarom, hogy rögtön rá is ugorjon. Gyakrolati példa. Csirkét akarok enni, tányérba rakom és majszolom. Akarom a sonkát meg a marhát és a vadast is. Mindet oda rakom a tányérra, és a tervezett sorrendben eszem. A JetAudio viszont úgy csinálja, hogy eszem a csirkét, de ha a marhát is a tányérra rakom, akkor az varázsütésre helyet cserél a csirkével, a csirke pedig megy a "levesbe".
A JetAudio-nál akkor, ezek alapján, ez az egyetlen járható út? Gondolom igen..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #690 üzenetére
Lejárt a mod
Nem tudom, hogy egyáltalán sikerült-e jól a kérdésre vezesslek Titeket. Azt a sort akarom a legördülő menüben, ami az Enqueue in Winamp itteni megfelelője. Hogy kicsit kézzelfoghatóbb legyen.
katt a képre
Na, én a play alá akarok egy Enqueue in JetAudio-t! Vagy legalábbis hasnoló valamit. Ami nem szakítja meg a lejátszást, csupán az akutális listához adja hozzá a lejátszani kívánt számot.
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm szépen. Az a bökkenő, hogy nem van nekem File fül. Még keresem, de akkor megoldható, ez már elég. Köszi
mod: De, én vagyok a hülye. A File az nagy cimke, átsiklottam felette, mert én csak az alcímeket néztem...
Köszi akkor mégegyszer
bobalazs - Nem értem mért fáj, ha kérdezek, arra van a topic, egyébént meg nem vagyok hülye angolul is tudok, tehát ha ment volna elsőre, nem írtam volna. Köszönöm.
mod: Rácáfoltam magamra, lehet örülni Mr. Tökély.mod2: Nem lettem beljebb, nem tudom mit csinálok rosszul, de még mindig nincs semmi a legördülű menüben jobb-klikkre, csak a play.
-
törölt tag
Sok éve már Winampot használok, de e topik felkeltette bennem a kiváncsiságot a Jetaudio iránt. Tegnap fel is tettem. Rögtön megfogott főleg a magasabb tartomány, de ahogy tesztelgettem a Winamppal - ahogy itt írtátok -, rájöttem, hogy a Winamp valahogy másként engedi át a magas frekvenciát, az énekhang és a basszus élethűbbnek tűnt. Hozzá kell tennem, hogy lineárisan hallgatom a zenét, sem kiemelés, sem vágás nincs. Még próbálgatom, mert amúgy összességében tetszik. Nem merem egy nap után kijelenteni, hogy melyik a jobb.
-
-
S. Szabi
őstag
Ha bekapcsolom, a mélyhang kieemelést, kicsit recsegnek a hangszórók (lehet frankó hangkártyával nem így lenne), ha nincs bekapcsolva, úgy meg nem szól jobban, mint a Winamp.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
S. Szabi #683 üzenetére
Nekem is ez a problémám, nagyon megszoktam ez a fícsört a winapnál. Na meg az is zavar, hogy ha egy számra kattolok jobb gombbal, akkor felajánlja a legördülő menü, hogy lejátszam winamp-pal, vlc-vel, media player-rel, meg ezzel is - DE a lejátszási listára nem tudom felvenni... Nem lehetetlen, hogy erre is lesz majd válasz, de ezt még alaposabb kutatás után sem találtam a Preferences-ben. Valaki tud okosítani?
-
-
-
-
S. Szabi
őstag
válasz
bobalazs #678 üzenetére
Használtál Winampot?
Mert nem igazán érted mire gondolok pontosan, nem az x-elgetésre elhiheted.
Mert Winampban van olyan, hogy teljes egészében az óra melletti részen van.
De ami fontosabb lenne, hogy tud-e valahogy olyat, hogy playlistet ne külön kezelje, mert ez így elég sz@r. Már mindenhol kerestem, de lehet, hogy nem vettem észre.
-
-
-
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, lehet-e olyat mint a Winampban, hogy a lejátszási lista együtt mozogjon a főablakkal, meg ne a tálcára tegye le, hanem a kettőt egy ikonban az óra melletti részre, és megnyitáskor is eleve ott legyen? (Winampban System Tray volt a neve)
-
-
-
Robyka
aktív tag
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #666 üzenetére
Jó ez, máris kezdem megszeretni
Jól kalibrálható, egy kis angollal simán megy a dolog. Már csak valami nekem való skin kéne, remélem találok majd.
Annyi lenne a kérdésem, remélem valaki majd errenéz... Miszerint winampban úgy is tudtam a hangot fel/le tolni, hogy tekertem a görgőt egéren. Még nem találtam meg, hogy ezt lehet-e valahol a Jetben beállítani, bár gondolom. Ebben segíthetnétek, hátha nem találom meg... És teker alavetően görgőmizgatásra, azt viszont nekem inverz irányba... Ha ezek nem lesznek meg nekem, de vannak(!), akkor valaki segítsen
mod: Megvan.
Már hsz írás közben éreztem, hogy a Mouse-nál lesz a Pref.-ben, hát ott is volt... Bakker. Ez egy krv@ jó lejátszó. Csak ámulok, hogy eddig nem ismertem!
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Én újonc vagyok, de kíváncsi... Eddig winamp-pal toltam, természetesen, de vannak vele gondjaim(bár inkáb OS, mint winamp hiba). Egyenlőre annyi, hogy hú... Elég sok, így elsőre, ha jól tudom testreszabni, akkor még akár győzhet. Nekem is a 8.05 van, mondván legújabb a legjobb, remélem erre nem fog senki rácáfolni
-
Robyka
aktív tag
Ki használ 8.0.5.320 Plus VX-et?
-
válasz
maszekember #663 üzenetére
Hali.
Egy ideig én is elszórakoztam vele mire beállitottam az 5.1 et.
Windows 7 nél felraktam aShark007 codecjét és annak a beállitásainál igy állitottam be.
Jetaudioban a pipákat kivettem a directshow sound nál, az összeset.
Remélem ez megoldja a problémádat.Előtte ajánlott letörölni az összes codec packot amit eddig használtál. a biztonság kedvéért.
-
maszekember
aktív tag
Szép jó estét!
Jetaudio-t használok amióta IAudio-t vettem,és nem is volt vele semmi probléma,mindent megevett.
Egy pár hete azonban frissített vmit,v nemtom,de a filmeknél a hangot nem játsza le.
Minden remek,a változás az,h a Filter Properties-nél a hang filternél AC3 jelent meg a régi helyett (amire már nem emléxem) de bármit is állítgatok smi sem műxik.Hang nuku,kép király.Lehet ezen segíteni?
Nem szívesen használnék egy külön programot zene és videó lejátszásra,főleg,h ez bevállt!A választ előre is köszönöm!
Hoorah!
-
-
-
Jó, jó, én erről nem tudtam, 1 kösz a felvilágosítást.
A kérdésedre, nem1tudom a választl -
dudika10
veterán
válasz
bobalazs #655 üzenetére
Az ASIO-nak az az értelme, hogy kikerüli a win mixert ezáltal az nem nyúl bele a zenébe, ettől szebb lesz a zene és kisebb lesz a késleltetés (valamint a processzorterhelés).
Foobarban, winampban is lehet használni és mint már mondtam, én úgy olvastam, hogy a jetaudioban is van támogatás.
Csak nem találtam ilyesmit sehol.
-
-
dudika10
veterán
Üdv!
Azt olvastam, hogy a teljes verzió támogatja az ASIO outputot.
Kérdésem: hol lehet ezt bekapcsolni? Van akárki akinek ez sikerült?
8.0.4 Plus VX van fenn.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
mrszitya
senior tag
A 8-as verzióhoz a magyarítás letölthető a hivatalos oldalról:
http://www.jetaudio.com/download/jetaudio_lpack.html -
-
Használj Streamjackert.
-
-
Robyka
aktív tag
Azt tudja valaki hogy lehet magyarra állítani? (Version 8.0.2.300 Plus VX)
Vagy ez csak angolba van? -
-
-
Komcsi
tag
Hi..
Nem jövök rá sehogy. Hogy kell kikapcsolni hogy ne ugorjon fel a jetAudio Lyric viewer?
Remélem erre tud valaki válaszolni
Jó a topic. -
-
Kloden
senior tag
Hűha látom nem nagyon megy a topik de azért próbálkozom...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy lehet-e vazérelni valami úton-módon a tray-ról, mint a winampot plugin segítségével. Tehát a tray mezőben jelenjenek meg a gombok, play, előre/hárta és a stop gomb.
-
vzsryl
nagyúr
Hali!
Be szeretném valahogy állítani Jetaudio-ban, hogy rendesen játssza le a videókat, de valahogy nem akar összejönni. Amióta Win7-et használok, azóta vagy kockásan játssza le a videókat teljes képernyős módban, (vagy normálisan, de akkor kikapcsol az aero.)
A Configure directshow options-be állítgattam a video renderer-t.
Default renderer-en kockás a kép.
VMR-9-en szintén kockás.
Overlay mixer-en jó, de akkor kikapcsol az aero, ha megnyitom a jetaudio-t.
EVR-en szintén jó... lenne, ha nem villogna a felső fekete vagy baloldali crop (fekete csík)Valaki tudna segíteni, hogy mit kezdjek vele?
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #618 üzenetére
Nem tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni a Jetaudio főablakon, hogy a display ne ugráljon folyamatosan a fájlnév és az Id3 tag adatai közt? 10 másodpercenként váltogatja a fájlnév - szerző - szám címe - album - stílus - megjegyzés mező stb. tartalmát.
Ha teleírom a megjegyzést 0-al, akkor azt is kiiírja és 10 mp-ig ott tartja (sajnos sok mp3-nál van ott a grebbelő neve, megjegyzése, reklámja, de nincs kedvem 120 GB zenét egyesével átválogatni. Viszont szeretném elérni, hogy ha rénézek a Jetaudio displayre, ne csak az esetek 30%ban tudjam meg egyből, hogy mi szól, a többi esetben marad az egérrel valő kattintgatás vagy várok 20-30 mp-t, és lesem, hogy mikor ér a oda fájnévhez...Borzasztó idegesítő tud lenni...
)
Kérdésem továbbra is, ha valakinek van ötlete, ossza meg velem:
Nem lehet, azt elérni valahogy, hogy CSAK a fájl nevét írja ki ? -
Sziasztok, kérnék segítséget.
Ha beolvasok egy adag zenét és megnyitom ezek playlist-jét, akkor ott az export paranccsal készíthetek róluk m3u file-t... Eddig ez jól is működött. De egy ideje ebbe a file-ba ha belenézek látom, hogy a fájlokat a teljes elérési utukkal együtt menti el. Ez nem jó mert átmásolva az albumot többé nem indíthatom el az m3u segítségével. Csak ott, abban a könyvtárszerkezetben működik, ahol készült az m3u.
Régi albumokba belenézve látom, hogy csak a fájlnevek vannak az m3u-ban. Nem tudok rájönni, mitől változott meg ez.
Hogyan lehetne visszatérni a régi, csak a nevet mentse bele verzióhoz?
Köszönöm, üdv: csigi -
Zofren
aktív tag
Hello!
Hogy lehet beállitani azt, hogy amikor radiót hallgatok, ne ugorjon be a jetaudio information viewer ablak? -
sgergi
veterán
válasz
remington2 #633 üzenetére
Úgy emlékszem, valahogy be lehetett lőni, beállításoknál talán
mod: most megnéztem, tényleg nem találtam ilyen beállítást, csak a CTRL+F-et.
-
sgergi
veterán
válasz
remington2 #631 üzenetére
Egy ideje nem haszáltam már a média centert, de mintha Ctrl+F-el ment volna.
-
remington2
senior tag
Üdv!
Media Center módban van lehetőség a beindexelt számok között keresni, hasonló módon, mint a winamp media libraryjében?
szerk: valamilyen fix keresési mezőre gondolok, nem a számonkénti f3 keresésre.
-
Tendd
tag
válasz
(Kolombusz) #629 üzenetére
FLAT-re kattints
-
(Kolombusz)
veterán
Kérdésem: hogy lehet kikapcsolni az EQ-t?
Van egy-két szám, amit meghallgatnék tisztán, de nem jövök rá. -
Bruticus
csendes tag
Szevasztok!
A jet audio 7 es szériához honnan tudok letölteni magyar nyelvi filet? azt szeretném ha magyar lenne....előre is thx
-
Froclee
őstag
a toolbart nem lehet configolni?
-
Relisys
senior tag
hi!
Újra huztam a gépet és most a jetaudio csak a front hangszórókon nyomja ki a zenét. Végig probálgattam a beállitásokat de semmi. Játékba pl megy az 5.1, ugyhogy a jetaudioval lehet vmi. Ötlet?
-
detroitrw
addikt
kintvan a magyarítás: [link]
-
Relisys
senior tag
Hello!
Rádiorol hogy tudnék felmenni jetaudioval zenét?
Illetve belehet állitani hogy a főablakban alapba ne a my media ablak jelenjen meg hanem a meghajtok?
-
Wolfskin
őstag
Heló,
nem tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni a Jetaudio főablakon, hogy a display ne ugráljon folyamatosan a fájlnév és az Id3 tag adatai közt?
Nem lehet, azt elérni valahogy, hogy csak a fájl nevét írja ki ?Ami nem működik:
- a preferencesben elméletileg beállítható (preferences/display), hogy mit jelenítsen meg, de hiába, ettől függetlenül folyamatosan ugrál a displayAmi működik:
- kitörlöm az összes zeném (80 GB) összes ID3 tag összes bejegyzését. Van erre valami speciális progi, hogy ne kelljen egyesével?Köszi a tippeket,
Üdv,
W -
REDeath
őstag
válasz
Motaba78 #615 üzenetére
MP az mp3 fájlok dinamikáján "próbál" javítani, szerintem elég hatásosan, bár lehet hogy egyeseknek "ciripelő" hangot eredményez, de ez beállítás kérdése.
a Wide meg önmagáért beszél, kiszélesíti a teret. mintha egymástól meszeb lennének a hangszórók, igaz így picit a "center" is kitágú(u?)l de mindenképp nagyon jó, ha nem viszed túlzásba az adagolásátnekem egy creative 5.1-es rendszerem van, és nagyon szépen sikerült beállítani, sok , amúgy szar minőségű mp3 szám is olyan mintha jó lenne
csodákra nem képes, de jobb érzést ad.
Legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy egyszerre fut a winamp is mondjuk, meg jetaudio is. és ugyanazt a számot egyszer egyikben hallgatod 10-15 mp-ig, utána a másik progin. szerintem elég meggyőző lesz -
Motaba78
addikt
Átolvastam a topic felét és gondoltam nosza adok egy esélyt neki mármint a jetaudionak valami 7.03 ? verziót találtam, mondom legyen oksa, külső minimálisan változott design semmi gond vele tetszik, beállítások logikusak, vagy a fülem nem az igazi vagy a gépben a cuccal van valami de annyira minimális a különbség számomra hogy nekem nem vált be. (Audigy 2 ZS + Logitech Z-2300
a szomszédok + magam örömére, azért nem egy low end cumo szerintem)
Pl internetes rádiócsatornára katintva csak várok csak várok ....
ezért is maradtam én a winampnál.
winamp 5,51 et használok kernel stream pluginal nekem ez bejött az uj verzió nagyon tetszik és a rádiócsatik is katt és müxik.
Semmi bajom a jetaudióval, nekem a winamp jobban bejön.(kinek az xp kinek a vista)
majd még probálkozok -
Jazz
veterán
Sziasztok!
Talán itt tudnak segíteni:
Keresem a legjobb audio vágó szerkesztő felvevő minden progit. Több audio csatornát is tudjon egyidejűleg kezeleni, meg eeffektezést, keverést, mindent. No és akár 192.000 mintavételezési frekit, 32 bit-en....
2a.És Végül a fenithez keresek mp3 encodert.
Faunhofer Layer III Professional nagyon jó, de az pl. csak 44Khz mintavételezési frekit+16bit+stereo tud csak (pl. mono nem).Szóval egy Profi, de ha lehet nem túl erőforrászabáló, az az legjobb.
KÖszi!Hát igen, hangdinamikában no meg mindenben egy high speed bakelit mesterlemez verhetetlen.
Megtámogatva egy Profi Onkyo erőlködővel meg egy Harmon-Kardon sugárzóval
Egy zajtömegforrásos pörgő ventilátoros digitális Pc csak egy vicc ezekhez képest
-
jodován
tag
1,5-2 éve használom a foobart. Állítólag jobban szól. Én nem vettem észre. Biztos romlik a hallásom, de pár éve még hallottam a különbséget a 192 és 160 kbps mp3 között. Most sztem az audio cd-től se tudnám megkülönböztetni a 160-asat. Azért még 200 körül kódoltatom a 16/44,1-et. JetAudio-t régen használtam, nem tetszett a kezelése. Pont ez az, amiért a foobar-t használom WinAmp helyett. Viszont mélyebben még nem másztam bele a fb2000 rejtelmeibe. Viszont ez a hangzás dolog sztem nagyban függ a hangkártyától és a hangsugárzóktól.
hájend audiofil hanglemez és szalagos a legfrankóbb, ha már nem lehet élőben.
-
Tibiajax
nagyúr
Korrekt válasz.
Valóban a kernel-lel tolom, hiszen úgy a tuti. Viszont azzal lazán leveri a jetaudiot, hiába van (a sztem kamu) 32bitre állitva a cuccos. Bár van egy jobbfajta sztereo cumom otthon, ettől függetlenül logi x210-as cuccon is simán hallható a különbség, átlagos füllel is, azt hiszem. Egy jóbarátomnak ajánlottam, nem olyan rég, probálja ki, neki az egyel nagyon Logi-ja van, asszem x230, el volt ájulva, mennyivel jobban tud tényleg muzsikálni.
Persze, ha ez a kernel-nek köszönhető, végül is, legyen ugy, áldásom rá.
De a tény ettől még tény marad. -
REDeath
őstag
válasz
Tibiajax #604 üzenetére
pedig nemszól szebben.
a Foobar-ért azért vannak úgy oda mer akinek olyan hangcucca van, az hallhatja a különbséget, mivel a foobar Kernel Streaming-et használ.
Winamphoz is van ilyen plugin.most csak a hangzásról van szó. én jetaudiot azért szeretem, mert az alaplapi hangkártyámmal és szolidan beállított wide és mp effektekkel, ezzel a progival tudtam elérni a számomra legjobbnak ítélt hangzást. Creative P5800 hangszórókon.
Amíg nincs saját lakásom(és fizetésem) addig nemis költök "audiophile" cuccokra -
Tibiajax
nagyúr
a címre reagálnék egyet (3év jetaudio után) :
foobar - hanyagoljuk a jetaudiot.(is)buék Mindenkinek
-
djyuri
őstag
Oksika
semmis a dolog
Elkezdtem játszani és hihetetlenül laggolósan kiakadt a hangkarim minden játéknál.
Feltettem újra a drivert hozzá és így jó a zenelejátszás...maga a játékok,amikor már játszok,azok is jók,de még az üdvözlő videók a játékokban igen csúnyán "laggolnak"...azaz ki vannak akadva
THX
-
djyuri
őstag
Üdv!
Olyan kérdésen volna,hogy nekem mi lehet a gond,ha néha (ma kezdte) nem szól az egyik oldal.
Minden lejátszóval meg minden jó azzal a számmal és más számmal is.Ha szórakozok azzal,hogy megállítom és elindítom a számot újra,akkor meg a másik oldal szól ez az előző nem
idegölő
de most pl sikerült mind a két oldalt működésre bírni
Elvittem a balance-t arra az olyalra,ami nem szólt és ott állj/indít...amint kijött a hang,visszaraktam a balance-t és most jó
De meddig?THX
MOD: mióta kijött,azóta jetaudio-t használok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest