- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
Motaba78 #615 üzenetére
MP az mp3 fájlok dinamikáján "próbál" javítani, szerintem elég hatásosan, bár lehet hogy egyeseknek "ciripelő" hangot eredményez, de ez beállítás kérdése.
a Wide meg önmagáért beszél, kiszélesíti a teret. mintha egymástól meszeb lennének a hangszórók, igaz így picit a "center" is kitágú(u?)l de mindenképp nagyon jó, ha nem viszed túlzásba az adagolásátnekem egy creative 5.1-es rendszerem van, és nagyon szépen sikerült beállítani, sok , amúgy szar minőségű mp3 szám is olyan mintha jó lenne
csodákra nem képes, de jobb érzést ad.
Legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy egyszerre fut a winamp is mondjuk, meg jetaudio is. és ugyanazt a számot egyszer egyikben hallgatod 10-15 mp-ig, utána a másik progin. szerintem elég meggyőző lesz -
REDeath
őstag
válasz
Tibiajax #604 üzenetére
pedig nemszól szebben.
a Foobar-ért azért vannak úgy oda mer akinek olyan hangcucca van, az hallhatja a különbséget, mivel a foobar Kernel Streaming-et használ.
Winamphoz is van ilyen plugin.most csak a hangzásról van szó. én jetaudiot azért szeretem, mert az alaplapi hangkártyámmal és szolidan beállított wide és mp effektekkel, ezzel a progival tudtam elérni a számomra legjobbnak ítélt hangzást. Creative P5800 hangszórókon.
Amíg nincs saját lakásom(és fizetésem) addig nemis költök "audiophile" cuccokra -
REDeath
őstag
válasz
RoyalFlush #599 üzenetére
Jobb klikk (playlistben vagy system tray iconon vagy akárhol) ---> Basic Controls ---> Play Mode
-
-
REDeath
őstag
a media center tényleg használhatatlan a 7-ben is? vagy csak én nem találom meg a kulcsszavas keresést? ugy mint winampban meg wmp11-ben hogy akármilyen stringet írok, ő keresi az adatbázisban...
-
REDeath
őstag
Én azt a pillanatot várom, amikor a JetAudio ML-je olyan lesz mint winampé.
hangzásban nagyon jó a jetaudio, csak ügyelni kell a mélyhangokkal, mert ha a hangcuccon igen felnyomod, akkor kissé tompa lesz.
Winamppal is ugyanilyen hangzás érhető el: DFX (BBE) + KernelSoundPlugin (foobar rajongóknak). mielőtt írtok, kérlek próbáljátok ki, tényleg ugyanúgy szól. akinek meg van komolyabb hangcucca, (erősítő+hifi hangfalak) azt egyenesen kérem, hogy nézze meg és ossza meg tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest