- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
hoffman_ #693 üzenetére
Nekem jobb gombbal kattintva a fájlon van egy olyan menüpontom, hogy hozzáadás a jetaudió albumához. Ilyenkor az utolsó, playlistben lévő szám mögé rakja be a lejátszási sorba, tehát, ha az előzőleg hozzáadott számoknak vége van, akkor az újonnan betettet indítja el.
Én is a 8.0.5-öt használom, de régebbi verzióra rátelepítve, tehát lehet onnan maradt meg ez a dolog.
Gondolom ez kéne neked is.Esetleg nézd meg a beállításoknak a fájltársításoknál azt, hogy minden médiatípushoz be van-e állítva a jobb gombos menü. Vagy próbáld meg egy régi verzióval, csak hogy tudjuk, hogy ott megy-e.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #690 üzenetére
Lejárt a mod
Nem tudom, hogy egyáltalán sikerült-e jól a kérdésre vezesslek Titeket. Azt a sort akarom a legördülő menüben, ami az Enqueue in Winamp itteni megfelelője. Hogy kicsit kézzelfoghatóbb legyen.
katt a képre
Na, én a play alá akarok egy Enqueue in JetAudio-t! Vagy legalábbis hasnoló valamit. Ami nem szakítja meg a lejátszást, csupán az akutális listához adja hozzá a lejátszani kívánt számot.
-
Robyka
aktív tag
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #666 üzenetére
Jó ez, máris kezdem megszeretni
Jól kalibrálható, egy kis angollal simán megy a dolog. Már csak valami nekem való skin kéne, remélem találok majd.
Annyi lenne a kérdésem, remélem valaki majd errenéz... Miszerint winampban úgy is tudtam a hangot fel/le tolni, hogy tekertem a görgőt egéren. Még nem találtam meg, hogy ezt lehet-e valahol a Jetben beállítani, bár gondolom. Ebben segíthetnétek, hátha nem találom meg... És teker alavetően görgőmizgatásra, azt viszont nekem inverz irányba... Ha ezek nem lesznek meg nekem, de vannak(!), akkor valaki segítsen
mod: Megvan.
Már hsz írás közben éreztem, hogy a Mouse-nál lesz a Pref.-ben, hát ott is volt... Bakker. Ez egy krv@ jó lejátszó. Csak ámulok, hogy eddig nem ismertem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest