- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Azt hiszem most oké
De ez nem jó hír... Én nem azt akarom, hogy rögtön rá is ugorjon. Gyakrolati példa. Csirkét akarok enni, tányérba rakom és majszolom. Akarom a sonkát meg a marhát és a vadast is. Mindet oda rakom a tányérra, és a tervezett sorrendben eszem. A JetAudio viszont úgy csinálja, hogy eszem a csirkét, de ha a marhát is a tányérra rakom, akkor az varázsütésre helyet cserél a csirkével, a csirke pedig megy a "levesbe".
A JetAudio-nál akkor, ezek alapján, ez az egyetlen járható út? Gondolom igen..
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm szépen. Az a bökkenő, hogy nem van nekem File fül. Még keresem, de akkor megoldható, ez már elég. Köszi
mod: De, én vagyok a hülye. A File az nagy cimke, átsiklottam felette, mert én csak az alcímeket néztem...
Köszi akkor mégegyszer
bobalazs - Nem értem mért fáj, ha kérdezek, arra van a topic, egyébént meg nem vagyok hülye angolul is tudok, tehát ha ment volna elsőre, nem írtam volna. Köszönöm.
mod: Rácáfoltam magamra, lehet örülni Mr. Tökély.mod2: Nem lettem beljebb, nem tudom mit csinálok rosszul, de még mindig nincs semmi a legördülű menüben jobb-klikkre, csak a play.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest