- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
Ha bekapcsolom, a mélyhang kieemelést, kicsit recsegnek a hangszórók (lehet frankó hangkártyával nem így lenne), ha nincs bekapcsolva, úgy meg nem szól jobban, mint a Winamp.
-
S. Szabi
őstag
válasz
bobalazs #678 üzenetére
Használtál Winampot?
Mert nem igazán érted mire gondolok pontosan, nem az x-elgetésre elhiheted.
Mert Winampban van olyan, hogy teljes egészében az óra melletti részen van.
De ami fontosabb lenne, hogy tud-e valahogy olyat, hogy playlistet ne külön kezelje, mert ez így elég sz@r. Már mindenhol kerestem, de lehet, hogy nem vettem észre.
-
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, lehet-e olyat mint a Winampban, hogy a lejátszási lista együtt mozogjon a főablakkal, meg ne a tálcára tegye le, hanem a kettőt egy ikonban az óra melletti részre, és megnyitáskor is eleve ott legyen? (Winampban System Tray volt a neve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest