- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz
csákány. #719 üzenetére
Kösz! Nem volt egyértelmű, mert angol a program. Olyasmit kerestem, hogy generate vagy save playlist file, ilyesmi.
Az information viewer zeneszámtól függetlenül szokott felugrani és mindig a Cowon weboldalán lévő újdonságokat, vagy reklámokat ad. Valahogy ki lehetett kapcsolni azt is.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Régen nem használtam már ezt a lejátszót és volna pár kérdésem.
Először is hogyan kell elmenteni egy lejátszási listát külön playlist fájlba?
Másodszor pedig néhány indításkor automatice felugrik az Information viewer. Ezt korábban tudtam, hogyan kell kikapcsolni, de most nem találom. -
JetiRulez
őstag
Helló!
A jetAudio-ban nincs hang, ha DVD-t játaszok le rajta. Pls help!
Kösz. -
JetiRulez
őstag
Hogyan kell társítani a filmhez a feliratot? A feliratfájl SUB kiterjesztésű.
Thx. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Csak 1 kérdés. A jetAudio 7 megvan vkinek teljes verzióba?
Thx. -
JetiRulez
őstag
Időközben upgrade-eltem már a gépet (több ram és erősebb vga (utóbbi nem hinném hogy fontos ebből a szempontból)). A driver frissítéssel majdmég megpróbálkozom, de egyellőre még mindíg szar a hang. CPU terhelés: max 30%, lapozófájl: 280-300Mb (abszolút alapjárat).
Kösz a segítséget.
[Szerkesztve] -
JetiRulez
őstag
Helló!
Jöttem megin 1 kérdéssel. Miért töri a hangot a jetAudio, ha magasítom vagy mélyítem?
Kösz. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Lenne 1 pár kérdésem a hangbeállítással kapcsolatban. Mire valók a következő modulok: X-Fade, BBE, BBE VIVA?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest