Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
De elég az is, ha a tényleges HTML-kimenetből akár csak 2-3 akármilyen sort kiszedsz, és jsFiddle-re rakod a lényegi JavaScript-kóddkal együtt, így kód nélkül nehéz segíteni.
-
martonx
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
"Ezt én értem de ha egyszer muszáj?! " - ez butaság. Nem muszáj, bár nyilván kényelmesebb valamit összedobni, mint rendesen szeparálni a layereket.
Az meg, hogy db-ből jön minden, nem izgat különösebben, fogod az oldal kigenerált forrását, és egy az egyben beteszed egy szűz .html-be, és már meg is van oldva a db-ből jön minden probléma. -
Jim-Y
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
Ezt még itt linkelték nekem korábban, pont ezért, hogy ne gányoljuk össze a html kódot, html oldalban törekedjünk minél kevesebb nem odavaló elemet tenni, ugyanez igaz a javascript kódra, stb.. [link]
-
martonx
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
ugyebár pont ezért nem gányoljuk össze a php-t, meg a html-t, meg a javascriptet egybe...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
Kérünk jsFiddle-példát, és akkor sokkal hatékonyabb a segítségadás.

-
martonx
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
konkrétumok ugye még mindig nincsenek, de van egy ötletem. Nem jó helyre raktad az onmouseover-t. Vagy felcserélted, vagy valami ilyesmi.
-
martonx
veterán
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
Ugyan konkrét kód ismerete nélkül csak találgatok, de ez nem inkább szimpla css probléma? Van háttér szín, de valami fölötte van, ezért nem látszik, addig míg az egér hover el nem sül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest