-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv. Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy oldalon két táblázat, mind a kettő sorainak színe megváltozik rámutatással, ezt onmouseover="this.style.background='#FFFF66';" -al, illetve onmouseout párjával oldottam meg. Mindkét táblázatban kattintásra egy új színt kap a sor, ami úgy is marad következő kattintásig, tehát "kijelölődik", ehhez csináltam egy js funkciót, nem túl bonyolult, működik szépen.
A lényeg az lenne, ha az egyik táblázatban kattintok egy sorra, ahhoz van egy sor "társítva" a másik táblázatban id alapján, így egy kattintással mindkettő háttérszínének meg kellene változnia, módosítottam is a js funkciót ennek megfelelően.
Órákig kerestem a hibát miért nem működik, mire rájöttem hogy működik, csak nem látszik az eredmény.
Kattintok az 1-es táblázatban, megváltozik a sor színe, úgy is marad. A másik táblázatban lévő, hozzá tartozó soron látszólag semmi változás. Ráhúzom az egeret, lehúzom róla és megváltozik annak a színe is a kijelöltre.Tehát a lényeg, hogy a második táblázat sorának is megváltozik a háttérszín értéke
document.getElementById(rowid).style.background = rowcolor;
ettől, csak nem látszik amíg valami nem történik vele (pl ráhúzom az egeret). Hogyan lehetne megoldani hogy "frissüljön" is egyből, és látszódjon is az új szín?
Remélem érthető a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Formula-1
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest