Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y

veterán

válasz Sk8erPeter #4813 üzenetére

Asszem, thx -> :D

Amúgy egyetértek, mit sem ér a sok új syntactic sugar, ha még nem érti valaki az alapokat, vagy nem kódolt eleget ahhoz, hogy értékelni tudja például a spread operátort. Nekem például ez már többször is előjött, hogy de jó is lenne, ha egy tömböt szét lehetne robbantani pozícionális argumentumokra még mielőtt megjelent volna az ES6-ban. Persze ott volt erre az apply, de akkor is :D

Zedz: "Nagy kár hogy mondhatni halott ez a topik, nem "pörög" annyira." Egyik haverom mondta tegnap, hogy majd nézzem meg a JS topikot, mert valami hülye mindig linkelgeti a fass***it, és, hogy tök jól elbeszélget magában. :DDD Nekem inkább az a bánatom, hogy legtöbbször a betévedők kérdései kimerülnek a frontendes kérdésekben, minthogy hogyan lehet 10pixellel lejjeb mozgatni valamit javascripttel és hasonlók, és ritkábban jönnek elő olyan témák, amire még ezen kívül használják a JS-t.

Pl:

* szerver oldal
    * IoT
    * Canvas -> játékok, animációk
    * Desktop appok és widgetek
    * ilyesmik

Ezért szoktam néha ilyen témákból is linkelgetni ^^ Bár az utolsó 2-3 ponthoz eddig még nem sok közöm volt :/

• Zedz

addikt

válasz Sk8erPeter #4813 üzenetére

Köszönöm a tanácsot! Az alapokat ha mondhatom akkor egy stabilabb szinten már elsajátítottam, például az objektumokkal való munka már nem okoz különösebb gondot. Egy ideje már jobban érdekel a JS, szeretnék benne minél jobb lenni és ebben fognak nekem segíteni ezek az eszközök, amiket Jim-Y is felsorolt.

Elolvastam az oldalukon található leírásokat, githubon található írásokat, próbálgatom őket. Broswerify például nagyon tetszik, a 6to5 érdekességnek jó, de nem tudom mennyire tudnám kamatoztatni még a benne rejlő lehetőségeket. :)

Nagy kár hogy mondhatni halott ez a topik, nem "pörög" annyira. :( Na majd szólok honda haverunknak, lesz itt kérdés bőven. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák