Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Amúgy egyetértek, mit sem ér a sok új syntactic sugar, ha még nem érti valaki az alapokat, vagy nem kódolt eleget ahhoz, hogy értékelni tudja például a spread operátort. Nekem például ez már többször is előjött, hogy de jó is lenne, ha egy tömböt szét lehetne robbantani pozícionális argumentumokra még mielőtt megjelent volna az ES6-ban. Persze ott volt erre az apply, de akkor is

Zedz: "Nagy kár hogy mondhatni halott ez a topik, nem "pörög" annyira." Egyik haverom mondta tegnap, hogy majd nézzem meg a JS topikot, mert valami hülye mindig linkelgeti a fass***it, és, hogy tök jól elbeszélget magában.
Nekem inkább az a bánatom, hogy legtöbbször a betévedők kérdései kimerülnek a frontendes kérdésekben, minthogy hogyan lehet 10pixellel lejjeb mozgatni valamit javascripttel és hasonlók, és ritkábban jönnek elő olyan témák, amire még ezen kívül használják a JS-t.Pl:
* szerver oldal
* IoT
* Canvas -> játékok, animációk
* Desktop appok és widgetek
* ilyesmikEzért szoktam néha ilyen témákból is linkelgetni ^^ Bár az utolsó 2-3 ponthoz eddig még nem sok közöm volt :/
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Elektromos cigaretta 🔞
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Robotporszívók
- RAID
- Apple asztali gépek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem inkább az a bánatom, hogy legtöbbször a betévedők kérdései kimerülnek a frontendes kérdésekben, minthogy hogyan lehet 10pixellel lejjeb mozgatni valamit javascripttel és hasonlók, és ritkábban jönnek elő olyan témák, amire még ezen kívül használják a JS-t.