Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Amúgy egyetértek, mit sem ér a sok új syntactic sugar, ha még nem érti valaki az alapokat, vagy nem kódolt eleget ahhoz, hogy értékelni tudja például a spread operátort. Nekem például ez már többször is előjött, hogy de jó is lenne, ha egy tömböt szét lehetne robbantani pozícionális argumentumokra még mielőtt megjelent volna az ES6-ban. Persze ott volt erre az apply, de akkor is

Zedz: "Nagy kár hogy mondhatni halott ez a topik, nem "pörög" annyira." Egyik haverom mondta tegnap, hogy majd nézzem meg a JS topikot, mert valami hülye mindig linkelgeti a fass***it, és, hogy tök jól elbeszélget magában.
Nekem inkább az a bánatom, hogy legtöbbször a betévedők kérdései kimerülnek a frontendes kérdésekben, minthogy hogyan lehet 10pixellel lejjeb mozgatni valamit javascripttel és hasonlók, és ritkábban jönnek elő olyan témák, amire még ezen kívül használják a JS-t.Pl:
* szerver oldal
* IoT
* Canvas -> játékok, animációk
* Desktop appok és widgetek
* ilyesmikEzért szoktam néha ilyen témákból is linkelgetni ^^ Bár az utolsó 2-3 ponthoz eddig még nem sok közöm volt :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmvilág
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- HP EliteBook 630 G10 13.3" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Eladó i5 4690k + Z97M + 16GB DDR3 + 240GB SSD + táp + ház
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz
- Intel 1851-es Procik
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nekem inkább az a bánatom, hogy legtöbbször a betévedők kérdései kimerülnek a frontendes kérdésekben, minthogy hogyan lehet 10pixellel lejjeb mozgatni valamit javascripttel és hasonlók, és ritkábban jönnek elő olyan témák, amire még ezen kívül használják a JS-t.