- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Fotok teren az S23FE is boven jo a tesztek alapjan, nem lesz vele bajod. Persze a kepstabilizalas foleg videoknal, a videok es szelfikamwra minosege jobb a sima S23akban. De nem annyival azert. Video azert erezhetoen jobb ott. De ez is teljesen oke. Nekem ugye nincs uh csak a tesztek alapjan irom. Ha a Note 9cel meg vagy elegedve ezzel is meg leszel. Ha 4-5 evre tervezel akkor en azert mar inkabb a sima S23at valasztanam a helyedben ha dragabb is. De az en vagyok.
-
dnelb
veterán
nagy mpx-re gondoltam sry, azt ugye elkezdték növelni, ezzel párhuzamosan csökkenteni a pixel méretet (1.4 µm vs 0.6), f méretnél is már 1.5nél jártunk, azt is felvitték 1.7-1.8ra (kevesebb fény jut be). Így oda jutottak, kevés fényben nagyobb shutter speed kell, magasabb isoval, aztán minden kép mosott, ahol mozog valami
10 képből lesz 1 használható. Feldolgozási idő is hosszabb lett így, nem azt fotozod amit fotókor nyomtál hanem utána +0.3sec állapotot.. Én sokkal jobban szerettem sajnos a 12mpx-es s8 képeit mint most az ultráét.
-
dnelb
veterán
a régi oldalon áll egyértelműen, mivel a legnagyobb előrelépés pont a proci váltás adta a 22vs23 viszonylatban.. Jobb akkuido, sebesség, térerő, készenléti merülés..
Azt viszont ne feledd hogy a note9 a mai napig alkalmasabb beltéri gyerek/állat fotókra, erre az összes új S modell az elmúlt 3 évből elég használhatatlan a nagy szenzorok miatt(főleg kevés fényben), mosott szemét képek lesznek..
-
mhydas99
senior tag
Ha beszelsz angolul akkor Flossy csinalt egy tesztet amiben lazan el.ondja a kulonbsegeket. Erosen szubjektiven, ha nem ismerned ot, de eleg regota tesztel telefonokat uh penge benne ne dolj be annak ahogy beszel meg a bortontetkos kezenek. Tudja mi a tema.
Hozzateszem o az amerikai Snapi 8 gen 1 valtozattal tesztelte. Nem megyek bele a lehetseges tererogondokba, durvabb akksimerulesbe most, mert az szubjektiv. Nalam jelen van Exynosszal, sokan masoknal is, megint masok meg nem tapasztalnak ilyesmit. Uh rad van bizva.
A video 2/3-atol mar nem erdekes. Amugy par kulonbseg: S23+ ban jobb a kamera, gyorsabb a toltes (45 vs 25 watt), az akksiido is jobb a snapi miatt, kava vekonyabb, nagyobb fenyereju a kijelzo. Kb.ezek a fontosabbak. Hetkoznapi vagy tobb mint hetkoznapi felhasznalas al erzwd majd a 2 kozt a kulonbseget? Nem! Ha a szamok embere vagy es mindenbol a legjobb kell akkor erzed majd? Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest