- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mhydas99
senior tag
Fotok teren az S23FE is boven jo a tesztek alapjan, nem lesz vele bajod. Persze a kepstabilizalas foleg videoknal, a videok es szelfikamwra minosege jobb a sima S23akban. De nem annyival azert. Video azert erezhetoen jobb ott. De ez is teljesen oke. Nekem ugye nincs uh csak a tesztek alapjan irom. Ha a Note 9cel meg vagy elegedve ezzel is meg leszel. Ha 4-5 evre tervezel akkor en azert mar inkabb a sima S23at valasztanam a helyedben ha dragabb is. De az en vagyok.
-
mhydas99
senior tag
Ha beszelsz angolul akkor Flossy csinalt egy tesztet amiben lazan el.ondja a kulonbsegeket. Erosen szubjektiven, ha nem ismerned ot, de eleg regota tesztel telefonokat uh penge benne ne dolj be annak ahogy beszel meg a bortontetkos kezenek. Tudja mi a tema.
Hozzateszem o az amerikai Snapi 8 gen 1 valtozattal tesztelte. Nem megyek bele a lehetseges tererogondokba, durvabb akksimerulesbe most, mert az szubjektiv. Nalam jelen van Exynosszal, sokan masoknal is, megint masok meg nem tapasztalnak ilyesmit. Uh rad van bizva.
A video 2/3-atol mar nem erdekes. Amugy par kulonbseg: S23+ ban jobb a kamera, gyorsabb a toltes (45 vs 25 watt), az akksiido is jobb a snapi miatt, kava vekonyabb, nagyobb fenyereju a kijelzo. Kb.ezek a fontosabbak. Hetkoznapi vagy tobb mint hetkoznapi felhasznalas al erzwd majd a 2 kozt a kulonbseget? Nem! Ha a szamok embere vagy es mindenbol a legjobb kell akkor erzed majd? Igen. -
mhydas99
senior tag
Exynos problemakra visszaterve, hamarosan megjelwnik az S24 szeria, Europaban Exynosszal. Kivetel az Ultra, az regiotol fuggetlenul Snapdragon lesz. Szoval ha a Samsung nem meri az uj Exynosat belerakni az Europai Ultrak a akkor vajon jobb lesz-e a chipsetjuk mint a Snapi? Egymillio dollaros kerdes....
-
mhydas99
senior tag
Akkor jo neked. Mondanam hogy kifogtam egy rossz darabot, de mar volt azervizben es nem talaltak benne hibat plusz tobb ismerosomnek is Samsungja van, igen, ketten kozuluk szallitmanyoznak, napi szinten tobb szaz kilometert vezetnek le S21/22-vel. Ugyanazok a gondjaik mint nekem. Persze ez sem reprezentativ. Csak meg van emlitve hogy letezo problema van az Exynosos Samsungokkal. Valakinek problema, de valakinek nem az.
-
mhydas99
senior tag
A kulonbseg abbol adodik hogy mindenki maskepp hasznalja a telefonjat. Nekem pl. Exynosos S21-em van, 2 honapja volt benne gyari akksicsere. Napi 2szer toltom. Munkaban osszesen 40 percig van a kezemben. En igy hasznalom. Exynos 990-rol nem tudok nyilatkozni meg felesleges is lenne mert mint mondtam mindenkinek mas lesz a velemenye a kulonbozo felhasznalasi modok miatt.
-
mhydas99
senior tag
Ha az S szerias ismeroseid mar evek ota csak Samsungot hasznalnak akkor nem erzik a kulonbseget. Nem allitottam en sem es szerintem mas sem hogy az Exynos modemjei minden korulmwnyek kozott rosszak. Azt viszont igen, hogy mind a Qualcomm Snapdragon, mind a Kirin es Mediatek veteli erossege raver az Exynosokra. Ahol azok ak meg van jele, sokszor az Exynos 1 palcika vagy annyi sem. Ezen felul ha rateszed a twnyered a twlefon tetwjere akar csak hatulrol ugy fogod meg mar zuhan is 2-t a jelerosseg. Nalam is, sokan masoknal is. Mas telwfonok al ilyen esetben max 1 csikot veszit vagy annyit sem. Persze a Samsungokkal is lehet twlwfonalni boven szinte mindenhol, de ez a terwroproblema es adotornyok folyamatos scannelese is zabalja az akksit.
-
mhydas99
senior tag
Korabban olvastam hogy ez az Exynos 2200 nem az az Exynos 2200.....azaz mar reszelgettwk az ujon hardveresen is, igaz minimalisat de elvileg energiahatekonyabb is lett. Talan, de csak talan a modemen is sikerult egy csodaval hataros beavatkozast ejteni. Kivancsi leszek a tesztekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpársportok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest