- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas, Dilikutya, zzola, dnelb!
Nagyon köszönöm!
A videót megnézem.
A helyzet az, hogy immáron öt éve használok egy Note9-et, és tulajdonképpen mindenben elégedett vagyok vele -- egyedül egy szélesebb látószögű kamera hiányzik.
De az akkuideje már nem tart ki egy napig, illetve az USB-csatlakozója is megbízhatatlan -- és nem vagyok biztos abban, hogy megéri kb. 60e forintot belefektetni.
(Megjegyzem, a 9 éves Note4-em is napi használatban van, tehát nem a számok és a hype-ok bűvöletében élek.)A következő telefont is 4-5 évre venném, játszani nem játszom, de sokat fotózom, videózom, mégpedig éjszaka is. Nem az a fajta vagyok, aki kinagyítva keresi a kromatikus aberrációt a sarkokban, sőt, a FHD is elég nekem, de szeretnék a gyerekem számára is értékelhető emlékeket fotografálni.
A 23-asról olvasom mindenhol, hogy jelentős előre lépés a 22-eshez képest -- a 23 FE ezek alapján a lépén régi vagy új oldalán áll-e vajon...
Köszönettel: MaCS
-
Dilikutya
félisten
Az Apple a saját hardverre írja a szoftvert, a Google mások hardverére, a többiek meg a Google szoftverét teszik mások hardverére. Ebben van az Apple előnye, kár, hogy androidosként nekem az iOS egy hányadék, köpedelem rossz. Amúgy jó kis telefon lenne, jó a kamera, gyors a rendszer, csak épp agyfaszt kapok tőle, a felülettől, nincs "vissza" gomb, a fájlrendszere egy kretén. Küzdöttem egy ideig, hogy ha csak fájlszinten Total Commabderrel/Intézővel másolok a telóról PC-re, megszakad random a másolás. Végül rájöttem, hogy ott akad ki a rendszer, amikor olyan képet/videót másolok, ami szerkesztve lett utólag, mert a DCIM mappában ott az eredeti is, ezeknél elhasal a másolás, konkrétan újra kell csatlakoztatni a telefont, és csak az eredetit másolni.
-
mano660
tag
Nem értem ezt a "pálcika" mizériát, mivel pl. a Xiaomi ötpálcikás a Samsung négy pálcikára van osztva. Nem a pálcika számít, a jelerősség dBm, vagy asu jelöléssel.
Volt alkalmam többször összehasonlítani a Samsungot (Exynos), Xiaomi illetve Nokia (mindkettő Qualcomm) jelerősségeket és nem volt számottevő különbség köztük, hol az egyik, hol a másik volt erősebb vagy gyengébb. -
lolal
senior tag
Hát hallod én akárhogy fogdoson az S20 Ultrát de nemigazán akaródznak azok a fránya palcikák 2-t "zuhanni". Ezt a sok baromságot amit itt összehordtok valami félelmetes. Tömeges visszaadási hullámot sem hallottam sose azért amiért itt sírdogáltok, hogy Exynos van benne.
46 #Tixem. Neked valami egyedi problémád lehet, mert jelzem 2db készülék esetében sem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Azt elismerem hogy a Qualcomm jobb teljesítményben, de messze túlihegitek ezt a miért ekkora "szar" az exynos kérdést.
Ezzel a "gyenge" Exynos 990 el ami 2020 as tudom tartani Fortniteben médium beállítások mellett stabilan a 60 Fps-t.
Ezzel a gyenge Exynossal másfél napos üzemidő a minimum.
Ezzel a gyenge Exynossal teljesen megvagyok elégedve és semmiben nem érzek hátrányt a Qualcomm megoldásához képest.
Másfelől azért ne csináljjunk már úgy mint ha a Qualcommot pieadesztára kellene emelni.
Van jobb az Exynosnál ?
Van.
Legjobbak közt van?
Abszolut.
Ennyi. -
doooo
veterán
Attól függ, hogy a továbbfejlesztett 4nm-en készítik, vagy azon, amin eredetileg is készítették. Bár az egyedi GPU-val, meg az arra való optimalizálással volt a legnagyobb gond, az meg egyrészt megoldódott, másrészt nem függ ilyen értelemben a gyártástechnikától (bár nyilván csak pozitív vonzata lenne, ha új módszerrel gyártanák).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest