Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
foximaxi248 #95 üzenetére
Értelemszerűen messze nem lehet olyan rossz, különben már rájuk rohadt volna az összes S szériás telefon. Az S23FE-nek ennél nagyobb baja, hogy ez egy butább S22, kicsivel olcsóbban mint az S23. Szolgáltatótól, részletre, ahogy szerintem a többség veszi, kb. 1000Ft/hó különbség van a két telefon között. Egyedül a mérete szól mellette, az S23+ jóval drágább.
-
Dilikutya
félisten
Az Apple a saját hardverre írja a szoftvert, a Google mások hardverére, a többiek meg a Google szoftverét teszik mások hardverére. Ebben van az Apple előnye, kár, hogy androidosként nekem az iOS egy hányadék, köpedelem rossz. Amúgy jó kis telefon lenne, jó a kamera, gyors a rendszer, csak épp agyfaszt kapok tőle, a felülettől, nincs "vissza" gomb, a fájlrendszere egy kretén. Küzdöttem egy ideig, hogy ha csak fájlszinten Total Commabderrel/Intézővel másolok a telóról PC-re, megszakad random a másolás. Végül rájöttem, hogy ott akad ki a rendszer, amikor olyan képet/videót másolok, ami szerkesztve lett utólag, mert a DCIM mappában ott az eredeti is, ezeknél elhasal a másolás, konkrétan újra kell csatlakoztatni a telefont, és csak az eredetit másolni.
-
Dilikutya
félisten
Volt Exynos Samsung-om, Galaxy A5 2017. Nekem azzal nem volt gondom, nem volt rosszabb, mint a Snapdragon-os S20FE-m. De ez nem jelent semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest