- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
nagy mpx-re gondoltam sry, azt ugye elkezdték növelni, ezzel párhuzamosan csökkenteni a pixel méretet (1.4 µm vs 0.6), f méretnél is már 1.5nél jártunk, azt is felvitték 1.7-1.8ra (kevesebb fény jut be). Így oda jutottak, kevés fényben nagyobb shutter speed kell, magasabb isoval, aztán minden kép mosott, ahol mozog valami
10 képből lesz 1 használható. Feldolgozási idő is hosszabb lett így, nem azt fotozod amit fotókor nyomtál hanem utána +0.3sec állapotot.. Én sokkal jobban szerettem sajnos a 12mpx-es s8 képeit mint most az ultráét.
-
dnelb
veterán
a régi oldalon áll egyértelműen, mivel a legnagyobb előrelépés pont a proci váltás adta a 22vs23 viszonylatban.. Jobb akkuido, sebesség, térerő, készenléti merülés..
Azt viszont ne feledd hogy a note9 a mai napig alkalmasabb beltéri gyerek/állat fotókra, erre az összes új S modell az elmúlt 3 évből elég használhatatlan a nagy szenzorok miatt(főleg kevés fényben), mosott szemét képek lesznek..
-
dnelb
veterán
válasz
Donki Hóte #48 üzenetére
Nekem is akkucsere dobott sokat, azóta 7-8h sot laza. 1 nap alatt esélytelen leolni, szintén s21u.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest