- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Ahogy érzed...
Én nem mérésekből indulok ki. Szubjektive a nano-n szebbek a magas hangok, a szövegek jobban érthetőek, sokkal tisztább a sztereo hatás és nyoma sincs fehérzajnak, ami a G3-on megvolt. Természetesen ugyanaz a füles és EQ egyiknél sincs bekapcsolva és a zenéim is ugyanazok. Az EQ egyébként gyengébb a nano-n. Én nem szoktam megvetni a hangzásmódosítók használatát, de az iPod-on kikapcsoltam, mert érezhetően többet árt, mint használ.
Szóval ha több mély lenne...majdnem tökéletes lenne.
Maga ketyere sokkal minőségibb, mint a G3, nincs joy, vékonyabb, fém, teljesen sima a hátulja (a G3 nyakban, ing alatt hordva hajlamos volt tépni a mellszőrzetem, amitől néha furcsán viselkedtem
, másrészt mivel vastagabb, ki is dudorodott). Ami bosszantó a nano-n, hogy igazán megoldhatták volna a gombok világítását rajta, mert sötétben elég nehézkes ''kitapogatni'', mivelhogy laposak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, másrészt mivel vastagabb, ki is dudorodott). Ami bosszantó a nano-n, hogy igazán megoldhatták volna a gombok világítását rajta, mert sötétben elég nehézkes ''kitapogatni'', mivelhogy laposak.