Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali.Érdeklődnék adott egy Ipod 5. generációs lejátszó - ami a napokban kerül vissza hozzám - és sajnos mivel kerreg és nem kapcsol be, utánanézésem alapján HDD cserére szorul.
Na már most találtam itt ph-n hozzá valót de kérdésem az hogy az eredeti 30-as helyett ugyanolyan 20gb-os bele tehető vagy sem, és fel is ismeri a lejátszó?Néztem videot youtubon, majd gyorsan szétkapom és megnézem majd, de akinek volt hasonló problémája és megoldotta jelezzen nekem esetleg priviben.
Szerintem működne mert olyan mint egy PC ami vinyó cserére szorul.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fogyjunk le!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Analóg fényképezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Logitech MX Keys for Mac
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest