- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nertpaelg
tag
Tudja, de én valami profibb programot használnék. Például dBpoweramp Music Converter-t. Megjegyzem, hogy hordozható lejátszó szerintem kevés olyan van, ami tud olyan minőségű hangot produkálni, hogy különbséget lehessen tenni 320 CBR mp3 és lossless között, és akkor is igen jó füles kell hozzá. Szerintem az Apple lejátszók erre alapból nem képesek. Ez nem sértés vagy trollkodás, egyszerre használok Classicot és Iphone-t, szóval nincs bajom a hangjukkal. Igazából én személy szerint az asztali rendszeremem sem tudok (vagy csak ritkán) különbséget tenni veszteségmentes és egy jól kódolt 320-as mp3 között. Szóval vagy az én hallásom defektes, vagy nagyon jó rendszer kell. Arra akarok csak mindezzel rávilágítani, hogy szerintem érdemes lenne (vak) A-B-zned egy kicsit a lejátszón lossless és mp3 között, hogy hallasz-e különbséget. Mp3ból sokkal több fér el a lejátszón, és lassabban is merítik azt. Persze ha ezek nem szempontok, akkor nem szóltam. Én gyakorlatilag már csak mint biztonsági másolat tartok veszteségmentes zenét.
Egyébként a nem-legújabb iPodokhoz van egy Rockbox nevű firmware, ami kezel FLAC fájlokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest