Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nertpaelg
tag
Tudja, de én valami profibb programot használnék. Például dBpoweramp Music Converter-t. Megjegyzem, hogy hordozható lejátszó szerintem kevés olyan van, ami tud olyan minőségű hangot produkálni, hogy különbséget lehessen tenni 320 CBR mp3 és lossless között, és akkor is igen jó füles kell hozzá. Szerintem az Apple lejátszók erre alapból nem képesek. Ez nem sértés vagy trollkodás, egyszerre használok Classicot és Iphone-t, szóval nincs bajom a hangjukkal. Igazából én személy szerint az asztali rendszeremem sem tudok (vagy csak ritkán) különbséget tenni veszteségmentes és egy jól kódolt 320-as mp3 között. Szóval vagy az én hallásom defektes, vagy nagyon jó rendszer kell. Arra akarok csak mindezzel rávilágítani, hogy szerintem érdemes lenne (vak) A-B-zned egy kicsit a lejátszón lossless és mp3 között, hogy hallasz-e különbséget. Mp3ból sokkal több fér el a lejátszón, és lassabban is merítik azt. Persze ha ezek nem szempontok, akkor nem szóltam. Én gyakorlatilag már csak mint biztonsági másolat tartok veszteségmentes zenét.
Egyébként a nem-legújabb iPodokhoz van egy Rockbox nevű firmware, ami kezel FLAC fájlokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok (120W töltő!) I Foxpost
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- Acer Swift SFX14-73G 3K OLED érintő Ultra 7 255H Nvidia GeForce RTX 5060 512GB 16GB gar
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest