Hirdetés
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nertpaelg
tag
Tudja, de én valami profibb programot használnék. Például dBpoweramp Music Converter-t. Megjegyzem, hogy hordozható lejátszó szerintem kevés olyan van, ami tud olyan minőségű hangot produkálni, hogy különbséget lehessen tenni 320 CBR mp3 és lossless között, és akkor is igen jó füles kell hozzá. Szerintem az Apple lejátszók erre alapból nem képesek. Ez nem sértés vagy trollkodás, egyszerre használok Classicot és Iphone-t, szóval nincs bajom a hangjukkal. Igazából én személy szerint az asztali rendszeremem sem tudok (vagy csak ritkán) különbséget tenni veszteségmentes és egy jól kódolt 320-as mp3 között. Szóval vagy az én hallásom defektes, vagy nagyon jó rendszer kell. Arra akarok csak mindezzel rávilágítani, hogy szerintem érdemes lenne (vak) A-B-zned egy kicsit a lejátszón lossless és mp3 között, hogy hallasz-e különbséget. Mp3ból sokkal több fér el a lejátszón, és lassabban is merítik azt. Persze ha ezek nem szempontok, akkor nem szóltam. Én gyakorlatilag már csak mint biztonsági másolat tartok veszteségmentes zenét.
Egyébként a nem-legújabb iPodokhoz van egy Rockbox nevű firmware, ami kezel FLAC fájlokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD FX
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest