- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Aktív témák
-
persil
nagyúr
Ez minden komolyabb érintésvezérelt telóra igaz.
Ha intenzíven használod(márpedig a szifont egyszerűen nem lehet keveset használni... ), akkor 1, maximum 2 nap.
Csak gondolj bele, hogy hallgatod a zenét órákig, netezel, telefonálsz, írkálsz és közben egy böszme kijelzőt kell életben tartani szerencsétlennek.De nem hiszem, hogy 2 naponta ne lenne a közelében bárkinek egy konnektor
Ez legfeljebb akkor lehet szerintem szempont, ha messzire mész és előre tudod, hogy út közben/az adott helyszínen nem fogsz tudni tölteni.Egyébként nem vészes a helyzet, én melóba másfél órát utazok, oda-vissza zenét hallgatok, napi pár sms és pár perc teló, illetve minden nap netezek/mail-ezgetek és így simán kibír 2 napot. Akkor szokott jobban merülni, ha barátnőm angry birds-özik esténként
-
Soak
veterán
Mondjuka Viber ilyen vagy a whatsapp (csak szöveges üzenet) ,hogy ingyen beszélsz, de ilyenkor természetesen netet használsz és függ a minőség (vibernél) hogy épp milyen hangulatban van a 3G, én sokat használom, elég jó, de azért a GSM még mindig sokkal megbizhatobb ,mondjuk az meg nem ingyen van
Felteszel egy olyan appot ami figyeli a forgalmadat és meglátod mennyit használsz skypeal.
-
trobi28
addikt
Nem akarlak megbántani de nyugtass meg hogy azért okostelefonod volt már mert a kérdéseid alapján nem esküdnék meg rá hogy volt
Azért megpróbálok segíteni is ,nehogy azt hidd hogy olyan borostás a szívem.
-a verzió számoknál értelem szerüen minnél nagyobb annál újabb ezáltal több tudást préseltek bele az FW-be
-minden készülék és FW verzió INGYEN frisíthető de nem az Apple oldalán hanem az iTunes-on keresztül
-vannak fizetős programok és vannak ingyenesek (ha ingyenest töltessz le (free) akkor azért nem fizetsz,ha fizetőset (általában azok a jobbak) azért fizetsz)
-ezt a Wifis dolgot nem értem.Gondolom arra gondolsz hogy mindegyik készülékben van-e wifi!? Igen van (Iphone,Touch)
-pluszba semmire nem fizetsz,csak azokra a szolgáltatásokra amiket igénybe veszel (játékok,programok,mobile-me,internet,sms,telefon stb)Javaslom mielött vásárolsz egy ilyen készüléket olvass sokat-sokat és még egy picit utána.
Tudom senki nem úgy született hogy tudja de hidd el ők is így kezdté,OLVASTAK
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest