Hirdetés

Aktív témák

  • beeep146

    tag

    Üdv Iphone topic!

    Egy kérdésem lenne, azaz nem is kérdés csak megerősítés, hogy jól látom-e a dolgot.
    Jelenleg winmo pda-t használok, de csere lesz iphone-ra, és nagyon fontos funkció nálam, hogy a napi teendőkre (emlékeztető, hívás..stb) hanggal tudjon figyelmeztetni a készülék és/vagy lássam a kijelzőn hogy mi lesz..
    Az tiszta, hogy alapállapotban az iphone naptárába beirhatok emlékeztetőket, de nem fogom látni se a főképernyőn (értelemszerűen) se a lock screenen.. Mi történik ha a gyári naptár alkalmazásban elmulasztok egy jelzést? Csak annyi, hogy a főképernyőn a naptár mellett megjelenik egy szám? Valahogy máshogy jelzi?
    Az is tiszta, hogy JB után akár intelliscreen akár lockscreen megoldja a problémát, de mi van akkor ha nem akarok JB-t? Jelenleg a kaiserem is tök gyári, és nincs vele gond...

    Amit én látok és App Store-ban fellelhető:

    1. Notify Me, olvastam róla itt is, láttam róla videót a youtube-on, rendben is lenne, de a felmerült kérdésem az az, hogy a ha sleep módban van a telefon akkor is jelez a push ablak vagy csak ha benyomom a home gombot, és a lock screenen már jelez?
    2. Wall Calendar, na erről nem sok mindent találtam, elvileg a Google Calendarral szinkronizálva kijelzi a lock screenen a dolgokat... erről valakinek infót, tapasztalat? Szvsz, ez nem jelez, csak megmutatja a dolgokat, és az App Storeban sincs róla egy vélemény sem... lehet nem véletlenül.. :-)
    3. Todo, szintén láttam review-kat a youtube-on, de nem tiszta, hogy ez az app tud-e a bejegyzésekhez időpontot rendelni és jelezni?

    Sorry, ha nagyon megszaladt így elsőre, de jó lenne még ezt az egy témát tisztába tenni nálam az iphone-nal kapcsolatban...

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák