Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
manchester85 #46348 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
Nem értem a kifakadásod okát.
Felvázolom.
A helyzetet én is pont így látom a WP7-tel kapcsolatban ahogy te is. Ez már nem szubjektivitás, hanem tények. Már nem az a kérdés, fel fog e nőni az iOS-hez, hanem hogy mikor.
iOS 5-ben biztos drasztikus újítások lesznek, mert másképp nem lesz harc a WP7-tel. Szinte kötelezően nagy dolgot kell produkálniuk. Ha csúszik az i5, valószínű ez lesz az oka inkább, nem pedig a nem teljesen jól működő ézékelők.
Kár kiakadni a koncepción, és előre fantáziálni.
Nem i4-et használsz, és így nem biztos hogy reális képet kapsz a jelenlegi rendszerek és tipusokról ami az összehasonlítást illeti.Én (ill. a többi i4 tulajt is ide sorolom) látom mekkora az előnye az i4-nek jelen pillanatban, és nem nagyon lesz konkurencia Q3-Q4-ig.
Valószínű ezt az Apple is tudja, ill. sejti, és ezért nem kapkodnak az i5 kijövetelével.
Közel sem biztos hogy 2011-ben, amikor azt se tudják a cégek mi lesz 2 hónap múlva, hogy a Microsoft akkorát fog fejlődni, hogy az lehetséges perspektíva lesz az iOS-sel szemben. A válság még mindig tart, és ez a fejlődést is lassítja, ill. a megjelenési dátumokat, határidőket is kitolja. Nem hinném hogy 2011-ben nagy verseny lenne (még), az igazi harc 2012-ben fog kezdődni a WP7-tel. Addig meg még van egy csomó idő. 2011-ben az Android lehet veszélyes az iOS-re, de csak akkor ha gőzerővel megoldják a hiányosságokat. Az Android/Nokia téma is csak akkor lehet érdekes, ha lesz végre normális, fizetős Android Store. Maga a store felületét is át kellene gyúrniuk, mert az iOS koncepció ebben is köröket ver rá.
Nem vagyok Apple fan, de az i4-el 100%-ban elégedett vagyok, és jelenleg nincs hiányérzetem, jailbreak nélkül sem. De ha esetleg másképp alakulna az év mint ahogy elképzelem, akkor sem jön el a világ vége, és ha lesz olyan rendszer ill olyan készülék, ami jobb alternatíva lesz, váltani fogok.
Felesleges ilyen dolgokon kifakadni, használni kell az Apple termékeket, de nem kell többet beleképzelni mint ami valójában. Egy jó minőségű használati tárgy, és ha eljön az ideje, akkor váltani kell WP7-re vagy Androidra. Aki meg Apple "fan", annak tök mindegy milyen koncepció lesz és mikor, ill. lesz e hatalmas innováció vagy nem. Meg fogja venni az i5-öt. -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Mondasz igazságokat...Sokkolóan nagy újdonság?...szerintem csak hardveres tudna lenni..pl nagyobb felbontású kamera ...esetleg TV tuner?..gyorsabb processszor..jobb wifi képesség?
Árkérdés..háát azt vedd alapul ,hogy nem a honfitársaink pénztárcájához szabják az almánál az árakat ,de egy dolog biztos..egy német 10 eurocentet is megnéz ,hogy mire köti el és ha akad egy féláron futó konkurrens termék akkor arra nyergelnek át..nem mind de sokan megteszik...legfejebb tele lesz az adott termékkel az ebay ha mégse vált be netán
Szerintem a versenyképes ára egy új Iphonenak valahol kpban 100E magassága lenne ez az összeg már euroban sem kevés !
Olyan ez mint motorban az amerikai álom,kocsiban a nagy olasz nevek...márkanév van vastagon meg kell fizetni ,de sokszor olyan hatalmas mögöttes tartalom nincsen mint amennyibe kerül . -
vadászcsiga
félisten
válasz
Persze csak az írásodról eszembe jutott ez a cikk és gyorsan megkerestem. De nem mellesleg a Mac-et pont az a Microsoft nyomta le annak idején aki most kiadta a WP7-et és ugyanúgy másolja mint annak idején a windows a mac-et.
Még egy mellesleg: az emberek szeretnek tartozni egy bizonyos körbe ahol viszonylag kevesen vannak és kiemelkednek a tömegből akár egy telefon vagy egy autó megvásárlásával, az iPhone bevallottan pont ezeket az embereket célozza meg így aztán nem kell félni hogy lemarad. Ezt mi sem példázza jobban mint az amerikai filmek ahol ritkán mutatnak olyan laptopot amin nem egy alma lenne. Noname-et ritkán látni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi belépő szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...