Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz (ÉN)közPONT #46346 üzenetére

    Tudod, az a baj, hogy nem "valami" újdonsággal kéne előrukkolni, hanem sokkolóan naggyal. Nyilván az iPhone mindig is az egyik legjobb telefon lesz, de ha már más készülékek is hasonlóan jók lesznek, akkor köszönöm, de kihagyom a 100%-os felárat. Akadásmentes rendszer, a legjobb böngésző, kényelmes kezelőfelület, jó alkalmazások. Amíg ezek egyet jelentettek az iPhone-nal, addig kérdés nem lehetett számomra, milyen telefonom legyen. Bejött az android, widgetek, kezdőképernyők, szabadság, stb---> a rendszer folyamatosságának rovására, nem annyira kényelmes kezelőfelület, gyenge alkalmazásbolt, szintén nem alternatíva.

    WP7: live animáció, ugyanolyan zökkenésmentes rendszer, ugyanolyan kényelmes használhatóság, azonban tele korlátokkal, egyelőre gyenge alkalmazásbolttal.

    Látszólag a WP7 képviseli most azt a koncepciót, amit 2007-ben az iPhone. (korlátolt, keveset tud, de wow érzés, innovatív rendszer). És az iPhone lett az, ami mindent tud, viszont kompromisszummentesen. :U Nyilván egy induló rendszer gyorsabb ütemben tud fejlődni is, és ha funkciók, alkalmazások terén felfejlődik az iPhone szintjére (ez csak idő kérdése) akkor én nem fogok kétszer annyit fizetni, csak, hogy Apple telefonom legyen. Persze, ez mind találgatás, de a WP7 esete teljesen más az androidénál, hisz az soha sem volt olyan gördülékeny, olyan használható, mint az iOS, a WP7 pedig már most elérte a szintet, csak keveset tud. (mint anno az iPhone is). Ha még fél évet kell várni az új iPhone-ra, akkor valami nagyon naggyal kell előjönni, mert most már tényleg indokolatlan lesz a 100%-os felár...

    vadászcsiga: nem olvastam, köszi! Igen, a cikk tartalmával egyetértek, de a WP7-ről nem esik benne szó, valszeg a cikk írója még nem próbálta. :U Valóban az a lényeg, amit a cikkíró is leír, ezért vennék én pl. tabletben csak iPad-et, androidot kösz, de nem. Viszont nem is az androidról beszéltem.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák