Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
joey04
titán
hát elvileg arra szolgál gondolom hogy képek videók stb visszatölthető legyen gyorsan egyszerűen egy esetleges restore után pl.Ha nem engedi hogy végigmenjen ez nem lesz meg maximum.de restore előtt csinálhat backupot ugyanúgy szóval nincs probléma.de az tuti hogy nem lesz baja tőle ha leállítja ez tapasztalat szűz és feltört szoftverrel is.
-
horn3t
tag
azé, mert van egy hama agybedugósom, ami kicsit haldoklik, valamint venni akarok invisible shildet a telóra, és sajna nem vagyok eleresztve, és még ennek a fejében Pesten albiban lakom és főiskolára nyomulok
szal költség minimalizáláson vagyok
megveszem a shildet, aztán kuss van nekem egy darabig -
horn3t
tag
aham, akkor ide nem kell kábel
akkor nem kell félnem, dughatom a saját fülesem
Csigger: én 10 centivel vagyok akkor alacsonyabb nálad, és nekem nem fér el.
Macikos:
hehehe
hát azt még tudom hogy az L az a jobb
viccen kívül, jól digtam. R ment a jobba....
majd kipróbálom akkor elölrőlde nekem nagy melegben izzad a hasam is
-
horn3t
tag
na most egy pár napig nem voltam, rögtön lett két oldal
"Nem jó bele... Elvileg jó lenne, mert 3,5 jack van a telefonon, de mivel az apple kicsit besüllyesztette, így mindenképp kell venni Kábelt, hogy tudjad hallgatni a saját füleseddel... :S "
mi van? akkor nem jó bele? én bele dugtam a saját fülesemet, igaz kicsit nehezen ment. remélem nem rontottam el semmit
amúgy mondjátok már meg ki tudja rendesen használni ezt a fülest amit adtak a telefonhoz. mert ha mondjuk a jobb csebemben van akkor a bal fülembe már alig ér el a füles. ellenben, viszont a jobb oldali fülemnél, meg egy nagy darab kábel ott ficeg. menet közben idegesítő, mivel összevissze birizgálja a nyakam....
másnak nincs ilyen problémája??mennyi egy olyan kábel?
-
-
-
33as
senior tag
Dehogynem, jelen pillanatban szívat egy first gen! Úgy néz ki alaplap hibás a kicsike.
Bizonyos sorozatnál elszokott szállni a kijelző is. Nekem úgy kezdte, hogy lefagyott a kijelző érintő (vagyis az egész) vezérlő szoftja, de alatta a teló rész hibátlanul működött, magyarul fogadta a hívást csak te nem tudtad felvenni mert nem érzékelte a kijelző az ujjad érinését!Árak: alaplap 18 ezertől!
kijelző 28 ezertől!Még nem tudom, hogy kuka vagy javítható!
-
tsimora
tag
Icecave: Sok szempontból jobban jártál. Szerintem is az első generációs iPhone-ra inkább kultikus tárgyként tudok nézni, míg a 3G-re inkább mint tömegcikk. Ha ez első generációból nem hagyják ki a 3G-t, szerintem nem is lett volna szükség utódra. Az A-GPS nagyon jól eladja a telefont, de őszintén szólva a gyakrolatban soha nem fog kelleni, illetve pont ott nem segít, ahol hasznos lenne, pl. ha eltévedsz túra közben egy erdőben, ahol van ugyan GPS vétel, de rendszerint nincs mobil lefedettség, ezért térkép sem...
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest