Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
LCSM
csendes tag
Ha a laptop esetleg kábellel is hálozatba van kötve, akkor húzd ki. Nálam ez segített, de ez nagyon kényelmetlen volt, mert igy meg a helyi hálót nem értem el.
A másik gondom meg az volt ezzel a megoldással, hogy olyan szinten melegedett a telefon, hogy még a töltést is leállította. Nem tudom másnál is ez a helyzet, de félek ez hosszú távon nem egészséges neki, úgyhogy inkább átrakom a kártyát az N95-be és azt használom ha netezni kell a laptopon és nincs más lehetőségem. -
LCSM
csendes tag
-
LCSM
csendes tag
válasz
GuguGuru #1335 üzenetére
neten körbekutakodtam kicsit, másnál is elfordul a probléma és nem is kell hozzá 2 acc. Sajna már 1-el is produkálta a dolgot. Úgy néz ki, hogy az IMAP-el lsznek gondjai. A beállításoknál egyszerüen véletlenszerüen kidob, aztán ha nincs szerencsém, akkor már a levelező sem indul el, amig nem törlöm a fiókot és hozom létre újra. ezzel csak az a baj, hogy mindannyiszor létrehoz egy új smtp szervert, nem számít hogy a beállítások megegyeznek a korábbival. Még törölni sem lehet őket.. már vagy 5 smtp van a beállításokban
-
LCSM
csendes tag
"Miután mindkettő acc-ot töröltem és újra létrehoztam igy már megy, de a beállításoknál hajlamos elszállni, de legalább a levelező most müködik... szal van még itt mit javítani.
Ez nem a rendszer hibája, hanem a törésé.
Megoldás rá a BossPrefs More menüpontja alatti Fix User Dir Permissions."Sajnos ez sem segített. Sőt, ezután lett csak rosszabb...
Visszaraktam a gyári 2.1-est, semmi jailbreak, a történet ugyanaz. minden szép és jó, amig létre nem hozom a második postafiókot. Öszintén szólva nem tudom a 2.0.2-nél jó lenne-e mert ott csak 1 postafiókkal használtam, csak most akartam egy másodikat beállítani. -
LCSM
csendes tag
válasz
infectedmann #1322 üzenetére
Részemről is megerősítve 3G-ssel. Csak ügyelni kell, hogy a beállításoknál az aktiválást kapcsoljuk ki, különben a carrier beállítások nem lesznek meg.
Tapasztalat: A levelezés beállításnál vagy a levelezőben valamit nagyon elku****tak. Beállítottak egy második accountot, aztán elkezdett elszállni a beállítások panel és a levelező is. Töröltem a 2. acc-ot, de igy sem jó. Állandóan elszáll... asszem törölhetek mindent és állíthatom be újra.. vagy vissza a régi firmware. -
LCSM
csendes tag
iTunes: az info fülön a "Manually manage music and videos" ezt kapcsold be és akkor a videokat és a zenéket bárhogy tudod pakolászni és válogatni.. képekkel sajna nem lehet mit tenni, marad az idegesítő módszer. A kép átméretezése engem is zavar, főleg, hogy a PhoneView nevű progival megnéztem és töltöttem vissza le képet, bizony az átméretezést úgy csinálja meg, hogy a kép magassága minden esetben max. 480 pixel legyen, de fekvő kép esetében a szélesség is max. 640... ami egész jól néz ki mig nem zoomolsz...onnan a többi már csak digitzoom (no comment)
Az e-mailből kimentett képeket át tudod menteni a camera roll-ba, azokat nem méretezi át, de a 2 MPx-nél nagyobb képeknél jelenleg valami hiba miatt csak azután jeleníti meg, ha egy 2 MPx-nél kisebbet is kimentesz. Nálam volt, hogy le is fagyott ha meg akartam nézni, de az tuti, hogy az 1739x2400-as képet még meg bírta jeleníteni.
Ami jelenleg jól müködik az a MobileFinder nevű progi.. Erre fel lehet tölteni, és még nem okozott neki gondott a 8 MPx-es kép sem, csak kicsit lassú. -
LCSM
csendes tag
3. ahogy előttem is írták teljesen más... én például sosem voltam egy sms bajnok, utáltam a telefonon gépelni, de ez a virtuális billentyű valahogy jobban bejön. no meg gyorsabb is, nem kell a menükben annyit várakozni. Zene és filmek, ezekben sokkal jobb az iphone. (iit jegyzem meg, hogy az akksi is sokkal jobban bírja). A képek kezelésében és minőségében viszont elég nagy visszalépés (lsd. elöbbi hozzászólásom) N95-t internetezésre sosem használtam mert hát ugye az a pici kijelző, meg az a böngészőszerűség, ... most legalább már ezt is tudom a telefonnal.. E-mailezés terén dettó.. nagyon jó. már csak a fring hiányzik, de talán arra sem kell sokat várni már
-
LCSM
csendes tag
Én küzdöttem a megapixelekkel
de nem az átpakolás okozott lelki traumát, hanem az hogy átméretezi a képeket és hogy öszinte legyek nem a legjobb minőségben. Az pedig hogy a 2 MPx-nél nagyobb képeket meg sem tudja jeleníteni az már kicsit gáz. Igazából túl lehet élni a dolgot, csak N95 után úgy gondoltam én kis naiv, hogy ez nem lesz gond és jó lett volna ha az eredeti kép kerül fel, ha véletlen még tovább is akarnám küldeni és nem bélyeg méretben. Viszont a MobileFinder nevű alkalmazás tökéletesen viszi a 8 MPx-es képeket, így már happy vagyok, hát még ha kiegészitik egy továbbküldés funkcióval
Leszedni úgy tudod, hogy az iTunesban kiveszed az adott album elöl a pipát aztán Sync... egyesével sajna nem megy, ill úgy, hogy az iphotoban az adott albumból kiveszem a képet amit törölni akarok. (én mac-en dolgozom), windowsnál meg gondolom az adott könyvtárból törlöd a képet. Ez a része nem teccik... miért is nem lehet a feltöltött képekből törölni, ha már a videókat engedi...
-
LCSM
csendes tag
válasz
Remittenda #385 üzenetére
Szia!
Lehet kissé láma vagyok, fel voltam készülve pár hiányoságra, de az mondjuk meglepett, hogy a képeimet nem tudom eredeti felbontásban (2 mpx-nél nagyobbakat) felrakni. Átméretezi a kijelzőhöz. E-mailből mentettem ki nagyobb képet, nem jelent meg a fotók közt addig amig egy 1600x1026-os képet nem mentettem ki vele még pluszban. Ezután szembesültem vele hogy a 2 mpx-nél nagyobb képeket meg sem tudja jeleniteni. Sikerült is lefagyasztani vele -
LCSM
csendes tag
köszi. Én is felhívtam őket, de értelmes választ nem kaptam tölük.
Hiába hétvége van, senkinek nincs kedve dolgozni. Azért azt még mindig nem értem, ha wifin van, nem telefonálok akkor mitől nőtt az egyenleg. Na mind1, majd hétfőn a helyi emberkék megmondják a tutit. Max. vételezek pár doboz xanaxot -
LCSM
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mert kissé megállt bennem az ütő. Tegnap megvettem ugye a kis drágaságot új számmal, Ikon 400-as csomaggal. Ma a t-mobile honlapján beléptem a My T-mobileba és azt látom hogy az aktuális egyenlegem 18.000 Ft felett van
Össz-vissz max. 15 percet beszéltem a telefonon, annak is a fele az Oda-vissza kedvezmény miatt ingyenes. Elméletben a 3G-n a telcsi szerint 15 megát töltött le és fel, itthon wifire áll rá, de azon sem lehetett több 50 megánál a forgalom. Hogy lehetséges ez???
Ja és az feltünt, hogy miután megnéztem és 18.902 volt, majd a részvényeknél 1-2 frissitett, utána az egyenleg már 19 ezer fölé ment, miközben elvileg wifin volt.
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)