- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
#40835072 #32915 üzenetére
itunesban nyomj jobb klikket arra amit akarsz csengőhangnak
válaszd a create aac version-t
ha kész- húzd ki az asztalra és a kiterjesztését írd át m4a-ról m4r-re!
töltsd le az i-funbox nevű ingyenes progit (kb 1,5 mega és telepíteni sem kell)
húzd be az asztalról a fájlt az ifunbox progin belül a ringtones mappába és máris ottlesz a settingsben... -
tikshow
addikt
válasz
#40835072 #32750 üzenetére
gyorsitani tutti nem fogja, tapicskolni meg azt mondom, h a nevjegyzekbe probalgasd es ott huzigald, annak eleg nagy a felulete
ha fuggetlennek hirdeti(ha nem t mobileos kartya van benne, mar annam szamit) akkor egy restoret mindenkeppen kerj az illetotol, hogy megbizonyosodj arrol, h csak fuggetlenitett vagy tenyleg gyarilag(esetleg t-nel) fuggetlen, ha nem megy bele, akkor hagyd ott a picsaba
elotte egy backupot csinaljatok azert
-
-
Csapi007
veterán
válasz
#40835072 #32564 üzenetére
Restore az egyszerű, 15-20 perc az egész. Ha ezért pénzt akar klrni akkor nem érdemes megvenni...
Hátlap csere is elég macerás, és drága ha eredeti hátlapot akarsz.
Mivel nem tudom menniyre érzéketlen, nem tudom mennyire probléma, neked kell eldöntened.
Velük beszélj ilyen ügyben.rolcsibácsi: 2G-hez csak egyben lehet venni, ezért sokkal drágább.
-
trobi28
addikt
válasz
#40835072 #32471 üzenetére
Hadd ne én keressek neked telefont
Az egyik haverom most adta el 50-ért és egész jó állapotba volt,sűrgősen kellett neki a pénz így nem vacakolt hanem elnyomta 1 nap alattJa és Szeptember vége fele lessz nekem is pár eladó (utoljára tavasszal volt de úgy elvitték hogy meg sem kellett hirdetnem (4 db -volt ) ) ,az Államokból hozza a rokonom őket és mivel kint nagyon olcson szerzi be én meg nem ebből akarok meg gazdagodni így nagyon jutányos áron passzoltam el őket (azért is ment el hamar)
-
trobi28
addikt
válasz
#40835072 #32451 üzenetére
Nem éri meg szerintem.
Ha jól körülnézel akkor 50 -ért már kapsz hibátlan kijelzőset,max a kátúlja kopottabb,karcosabb esetleg repedezett de az szerintem még mindig kevésbé zavaró mint a kijelzőn valami elváltozás ami késöbb lehet nagyobb vagy akár meghalhat elöbb utobb aminek a cseréje nem 2 forint -
megema
őstag
válasz
#40835072 #32141 üzenetére
Akkor valami gagyi darabot sikerült kifognod, mert az N82 k*rva jó képeket csinál! Főleg vakuval. Vaku használata mellett nem volt még a kezemben szebb képet készítő telefon, bár az SE-ket és a Samsungokat csak 5 MPixel-ig próbáltam. Vaku nélkül mondjuk verte az N97 minim...
-
trobi28
addikt
válasz
#40835072 #32130 üzenetére
Ez így van ahogy leírtad de fotós körökben köztudott hogy nem minden a Pixel szám
Az Apple meg szó ami szó nem tesz bele gagyi kamerát a masináibaHasonlítsd össze Iphone 4 (5 megapixel) kontra Omnia 2 (5 megapixel)
Van egy pici különbség a felvétel minősége között,havernak Omnia 2 -e van és amikor mutattam neki az Iphone 4 felvételét akkor azt mondta kukába dobja az Omniát
-
Otisz
őstag
válasz
#40835072 #32128 üzenetére
Én netre, zenére és telefonálásra használom leginkább.
Hero-val elég nagy gubancaim voltak, a hangminősége is rosszabb volt, plusz a netezés sem volt zökkenőmentes (közel sem volt olyan gördülékeny, mint iPhone-on). Youtub videok akadtak. iPhone-on nem.
Egy dologban volt jobb egy hangyányit a Hero, az pedig a fotók minősége nappal.Egyébként ugyanezt leírnám az HTC topikban, vagy bármely másikban is. Nem vagyok fanatikus, de ami tény, az tény.
-
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest