- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
tikshow
addikt
azért nem írtunk mert valszeg nincsen rá normális megoldás, a karma által említett elég macarás(3 új kell hozzá...), javaslom görgesd fel teljesen és használd a kereső sávot, ez mondjuk lehetne inteligensebb, mint az igo útvonaltervezése, de én is inkább ezt használom, mint a görgető sávot
-
Warnen
tag
Már újra elérhető a Szifon.com [link],
ott van rengeteg leírás, csak egy kicsit kutakodni kell...
Letöltöd a blackra1n-t innen: [link]
Restore a iTunes-ban 3.1.2-re
Nyitva hagyod az iTunes-t, elindítod a blackra1n-t - klikk a "make it rain"-re,
a telefon DFU módba kerül, és lefut a rain. Ha sikeres a JB, akkor GeoHot képe megjelenik a telón, majd újrabootol, és kész.
Lesz egy fekete esőcsepp ikon a telefonon, a snow, a Cydia, és a Rock ezután innen telepíthető.Ha elsőre nem sikerül semmi gáz, nekem van hogy harmadszorra jön össze.
-
manchester85
veterán
Kicserélik, de buktad a garit?
Ha bukod, hogy cserélnék ki?
Restore, aztán egy próbát megér. Bár szerintem akksinál nem túl sanszos, hogy gyári hibát állapítsanak be. Egyébként ha egész nap zaklatod a telót, simán le tud merülni pár óra alatt. Ha én reggelre feltöltöm, és sokat piszkálóm, a délutánt már nem éri meg.
-
tikshow
addikt
restore-t mindenképpen csinálj, ha jb-s, különben úszott a garid, ha úgyis merül akkor viheted, ha nem, akkor nem a készülékben van a gond
am leszedtem a Framed Black témát de pár ikon(diktafon, app store, iránytű) hiányzott belőle azt megcsináltam hozzá, meg háttércsere
most ilyen: -
-
Aidan85
aktív tag
Hi!
Nem akarok okoskodni, vagy ilyesmi, mivel még iPhone-om sincs, csak tervezem venni, a fórumot viszont már jó 2 hete figyelemmel kísérem, és kb visszafelé is elolvastam 1500 hsz-t...
Szal a lényeg, láttam már olyan névnap alkalmazást, amiben be lehetett állítani, hogy ne az adott napon lévő, hanem az utána 1-2-3-x napi névnapot jelenítse meg, hogy fel tudj készülni az ismerős névnapjára... Számomra elképzelhető, h nálad is ilyesmi lehet a ludas, hogy a következő napra eső névnapot mutatja.
üdv:
Aidan85 -
lackoka
tag
Hali!
Ezt töltsd le.
Kicsomagolás után Microsoft outlok indít, a naptár nézetben fájl- importálás és exportálás- importálás más programból vagy fájlból- személyes mappafájl(.pst)- betallózod a kitömörítésnél kapott calendar unicod.pst fájlt és kész. Nekem 2007-es outlokkal tökéletes.
üdv lackoka -
Ulkesh
őstag
"ez a magyar névnapok dolog engem is érdekelne."
Ha Outlook-kal szinkronizálsz, akkor csak keresned kell egy magyar névnap adatbázist hozzá és leszinkronizálod a telóra (pontos címet most nem tudok, mert én iCal-t használo OSX-en).
"Valaki megmondaná nekem kőagynak, hogy mi van ha azt az SSH-t állandóan kikapcsolva tartom? kell az nekem?"
Ha nem akarsz teljes hozzáférést az iPhone fájlrendszeréhez, akkor nem kell neked.
Egyébként, ha ki van kapcsolva akkor semmi erőforrást nem fogyaszt, így nincs jelentősége. -
sentgyorgy
tag
Van egy jó hírem, ami felett még én is átsiklottam mert annyira akartad, hogy az akku legyen rossz
Tehát ha a tőltő odáig fajul, hogy tönkre tegye az aksít, azt a teló sem éli túl. Tehát semmi baja az aksinak. Valami szoftver terheli a processzort feleslegesen a háttérben, ezt kellene megtalálni. Az adatforgalmad is érdekes lehet.
-
<NewL>
addikt
pffuu
a halalfejes nagy ikonra bokj ra,bejon egy ablak,es ott vannak azok a cuccok amik eppen futnak. a telefon mindig megy a hatterben,azt nem kell bezarni.
ha a mail be van allitva ,h idokozonkent szedi akkor azt se zard be.
bezarni ugy lehet ,h az adott app ikon soran vegighuzod az ajjad es megjelenik a delete gomb.
ugyanitt alul van a free up memory
ez felszabaditja a memoriat.jossz egy sorrel
z67 en is irtam mar ezt a random belepest.
-
Ulkesh
őstag
Telepítsd a MemTool-t Cydiából és ott meg tudod nézni milyen processek futnak a háttérben.
Érdemes felrakni az SBSettings-et és azzal kikapcsolni minden mobilesubstrate kiegészítést és ezután meglesni mennyire merül.
No meg a Settings/Notifications alatt is kapcsold ki a push-t minden alkalmazásra.
-
<NewL>
addikt
SbSettings van fennt?
Ha van akkor húzd az ujjad a töltöttség,térerő,idő csíkon végig,legfelül, Ott,Processing - és ott vannak az ikonok amik futnak a háttérben. A telefon mindig fut,szóval azt nem kell kilőni.Ha nincs fent,akkor telepítsd a Cydiából.
Milyen progik vannak fent? ...hát aminek az ikonját látod az biztos
plusz a Cydiás cuccok,azokat meg a Cydián belül Kezelés - Csomagok -nál találod. (a barna dobozban vannak)
-
<NewL>
addikt
Ha Jb-s a telefon,akkor a Cydiában van a Yourtube kiegészítás,behozol egy videót,legalább addig kell várni amig betölti az elejét,utána kész,jobb felső sarokban a kisletöltő ikonra katt,kiválasztod milyen minőségben kapja le.
Továbbiak,Downloads és ott szedegeti szépen.Ha nem Jb-s a telefonod akkor 3 hozzászólással lentebb mutattam egy appot ami elvileg még rapidról is tud szedni. De ennek is van Cydiás változata ami a Safariba épül be,én inkább a Cydiás cuccokat használom.
-
Ulkesh
őstag
"két rövidke kérdésem lenne. Hiába van Quickoffice progim, ha jön egy e-mail, amiben excel doksi van, nem tudja megnyitni. Mit kell tennem, hogy a csatolt doksit meg tudjam lesni?"
Két lehetőséged van.
Legális:
Bekapcsolod az attachment kezelést a QuickOffice-ba (plusz jel alul), ekkor regisztrálnod kell náluk az e-mail címet amire kapod a leveleidet és a szerkeszteni kívánt attachment-et a files@quickofficeconnect.com címre tovább kell küldened, ekkor megjelenik a QuickOffice E-mail Attachment menüjében.Kevésbé legális (jailbreak):
Telepíted az Attachment Saver modult Cydiából és akkor le tudod menteni a kapott doksit a készülékre, majd iFiles-al át tudod mozgatni a QuickOffice Documents mappájába.Egyébként magának a Mail-nek is meg kellene nyitni, csak szerkeszteni nem tudod.
"elég sokat járok Geocachingolni. Láttam egy fizetős progit, de nem tudom, hogy valóban elegendő-e"
Ha a Geocaching nevű alkalmazásra gondolsz, akkor elegendő. Én ugyan csak hobby szinten űzöm ezt a játékot, de haverom megszállottja és Ő is ezt használja.
-
-
-
sentgyorgy
tag
Nincs memóriád, elfogyott a RAMod szerintem. Csak halkan kérdezem, csináltál már ki-be kapcsolást. Legrosszabb esetben restore. Nézd át a settingsben a telepített alkalmazások beállítását, valamelyik zabálja a memoriát a háttérben. Nem lennék meglepve, annak ellenére, hogy levileg nem lehet. Ha megvan a Discover, ellenőrizd a RAM méretét. Minden program megnyitásakkor kell valamennyi szabad memória, amit az adott progi igényel a futásához.Azért nem tudod megnézni a telefonkönyvedet, mert már a telefonkönyved normális megnyitásához szükséges szabad meória sincs. Tehát a codszámmal próbálja megkerülni a telefonköny szolgáltatásait, hogy valamennyire tudjon müködni,memória hiányában is. Mennyire volt érthető?
-
chege
aktív tag
AirMouse nem BT-n megy hanem Wifin szóval egy hálózaton kell lenni a gépednek és a telónak.
Az imént linkelt progit felteszed, és elindítod, majd a telón is elindítod az AirMouset. A bal felső sarokban lesz a kis fogaskerék rányomsz ott kiválasztod a szervert, egro a gépedet, és elv. működnie kell. -
Csabee.
nagyúr
Innen letöltötted ezt? a szükséges progit?
-
sentgyorgy
tag
Frissítés Update
USB kábelel csatlakoz a PC-hez. Egy idő után felismeri az iTunes az iPhont és elindul. Megjelenhet ez az üzenet (kilép, most frissít, vagy később) parancsgombokkak).
Ha már megy az iTunes bal oldalt klikekj az iPhonra a listából, ha nem a telefonodat látod. Ott az Udate-re klikkelj.
FIGYELEM
A frissítés folyamata alatt levegőt se vegyél, nehogy elkezd piszkálni a telefont, az akku fel legyen töltve, széthuzni tilos addig amig be nem fejeződött a frisítés. Internet kapcsolatra szükség van. Ilyenkor az iPhonet semmire sem tudod használni, tehát a PC lesz a modemed Wifin keresztül (Én Mekiben szoktam csinálni ((már egyszer csináltam)) de ha otthoni rutered van az még jobb) Az egész folyamat bő fél óra, ezalatt a kijelzőn az alma logó látható. Ha jön egy kérdés a vastagított válasz a helyes (alapértaémezett) Gyakorlatilag mindent magától megycsinál, csak ki kell várnod türelmesen. -
sentgyorgy
tag
Szia lelkes profi. Teljesen igazad van, idáig ez fel sem tünt, de akkor hogy szoktam felkelni reggelente.?
Tehát ezt a free verzioja a dolognak. A teljes verzió már ébreszt is utánanéztem"A+ Alarm Nigth Clock/Music
MÁS
Találtam egy másik alkalmazást, ami kiszámolja a hátralévő időt különböző megközelítésből, brutál grafikával. Ez is fizetős. "All Power Pro" de van próbaverzioja is. Csak vigyázz, kine fröcsköljön a plazma.
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest