- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Feka87
tag
válasz
::Trunks:: #45388 üzenetére
-
Dusee
őstag
válasz
::Trunks:: #44762 üzenetére
ha 0.facebook.com-ot használod, akkor tök m1 miról írod, mindig ezt fogja írni.
a gyári facebook klienssel írj ha van neted, akkor kiirja h iphone használatával. -
Enjoy
addikt
válasz
::Trunks:: #44670 üzenetére
Igazából, nem nagyon értem, hogy miért nem működik nálad.
De ha az érdekel, hogy hogyan lehet mobilnetről jó minőségben YT videókat nézni, akkor: Link
Amennyiben YT videókat akarsz letölteni, akkor pl. megteszi egy MiTube. -
a000
őstag
válasz
Persze, youtube. Alapbol fent van a telon
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gyári miért nem jó?
-
manchester85
veterán
válasz
::Trunks:: #42313 üzenetére
Talán nem kaptál korrekt választ? Egyébként pár nappal ezelőtt írtam le pont ugyanezt valaki másnak. Baromi unalmas a rendszeresen ide látogatók számára, hogy forognak körbe-körbe a kérdések, és erről szól a topik. Erre van a google, illetve a fórum keresője a jobb felső sarokban. Arról nem is beszélve, hogy a kérdésedre választ adtam. A hangnemmel pedig mi a probléma? Tényeket írtam le, személyeskedés nélkül. (ami a te hozzászólásodról nem mondható el, és még csak off-ba se tetted)
Kikereshetted volna, amíg leírtad a hozzászólást? Igen Ezt a legtöbb válaszadó leírja, ha olyan kérdések hangzanak el, amit minden nap feltesz valaki.
Ajánlott leszedni a telefon hátlapját? Nem. A hozzáértőbbeknek se, te pedig nyilván nem érthetsz hozzá annyira. Ha egy beállítást nem bírsz előkeresni a telefonból, akkor majd pont azt a választ várod tőlem, hogy szedd szét a telót és vágd gallyra az egészet? Ez nem nokia...
Most azzal hatoltam törékeny lelkivilágodba, hogy konstruktív tanácsokkal láttalak el? Sajnálom, legközelebb majd arra biztatlak, hogy szedd szét a telefont nyugodtan, svájci bicskával meg konyhakéssel, hogy utána jöhess siránkozni, miért nem működik... -
Kommy
veterán
válasz
::Trunks:: #42309 üzenetére
Ha le van zárva a telefon akkor úgy jelenik, meg ha nincs akkor a másik módon.
Mit értesz azon, hogy átírja, de szeritnem az automatikus javitás. Settings/general/keyboard és itt kapcsold ki az Auto-Correction-t
Kicsit megelőztek
-
manchester85
veterán
válasz
1. Talán mert egyik esetben fel van oldva a billentyűzár, a másik esetben meg nincs.
2. Keresd ki a settings-ben, hamarabb rájöhettél volna, mint amíg megírtad a hozzászólást
3. Youtube, bár nem ajánlott, a kérdéseid alapján neked különösen nem.
-
Csapi007
veterán
válasz
Hy
Attól függ lockolva volt-e a teló mikor hívtak.
Settings/general/keyboard és ott kikapcsolod az auto-correctiont. -
a000
őstag
válasz
::Trunks:: #19151 üzenetére
csak pontosítottam mister. Amúgy a te hibád jb dolog, sajnos itt többet nem mondhatok.
BloodyEddie : oké, várom, úgy is nekem van igazam.
Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest