- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
#86564352 #275147 üzenetére
Ehhez most már nekem is szólnom kell: honnan tudja a platformot váltani szándékozó felhasználó, hogy mire keressen rá, mik a számára hátrányosabb lehetőségek? Kérlek adj erre használható tippet! Szerintem nem tudsz. Viszont ha a sokszor felmerülő ilyen jellegű kérdések mindegyike szerepelne az összefoglalóban, akkor sokkal könnyebb lehetne az adott felhasználó dolga.
-
Face8814
őstag
válasz
#86564352 #275147 üzenetére
Ezt azért annyival kiegészíteném, hogy androidról IOS-re váltás előtt nem igazán tudok rákeresni ilyen dolgokra, lévén fogalmam sincs mik azok a dolgok, amik hiányozni fognak az egyik rendszerből a másikkal szemben.
Az igaz, hogy erőteljesebb kereső használat a forumban előnyt jelenthet, de mivel folyamatosan változik az ios is, nem biztos hogy ami fél éve valid volt az ma is az.
Illetve szerintem nagyon is hasznosak az ilyen droid vs ios beszélgetések. Nagyon sok olyan infót lehet megtudni az adott rendszerről ami egyébként nem biztos hogy kiderülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest