- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sys85 #271738 üzenetére
Sajnos a speck nekem nem jött be annyira. Tavaly december elején vettem és már most jön le róla valami fólia szerű cucc kezd undi lenni.
Más
Ma teszteltem a 13 Pm vízállóságát
Jégesőben térdig érő vízben bicikliztem a Bubival és a zsebemben lévő (edzős melegítő) telefonnak semmi baja nem lett. Közben elállt az eső leszálltam a bicikliről telefon kinyit és gyorsan pár kép az állapotokról és telefonáltam is. -
TheProb
veterán
válasz
Sys85 #271738 üzenetére
és a többiek: Látom Mobilfox nem csak számomra antipatikus (élén a "tulajjal"), de ezek szerint akkor szarok is (?).
Tegnap vettem 2-2 adaptert és kábelt IKEA-ban. Számomra a 4e ft is már ingerküszöbön túl van egy kábelért. Nem ehhez szoktam az alap Type-C kábelek esetében.
Adapterből ÅSKSTORM-ot vettem, ár/értékben ez jónak tűnt és tudja a PD-t is 30W-on.Köszi a wireless töltős tapasztalatokat, akkor nem erőltetem a Qi-s, nem MagSafe-es vonalat.
Bár így akkor kocsiban lévő, gyári wireless töltés sem lesz egy rakéta, ha jól sejtem.Ha már kocsi, van értelme wireless adapter-t venni CarPlay-hez? Tud olyan smooth maradni a kommunikáció, mint kábelen? Mert ha pl belaggol, "beálmosodik" menet közben a navi, attól tuti felmegy a vérnyomásom, stb.
Ha vállalható vezeték nélkül is a teljesítmény, akkor van aki esetleg használ ilyet és tud ajánlani valamit? Netán próbált már kínai, olcsóbb alternatívát?
Én a CPLAY2air-t ismerem, bár ez sem a legbudge-ebb kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest