Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A MediaTek maradt a mobilchipek ura
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aszpirin #317241 üzenetére
Nálam se látszódtak a hibás tranzakciók, az apple id alatt nem jelentek meg.
Csak egy tipp, nem néztem meg, de ha külföldön vagy, akkor nem lehet, hogy az adott ország ügyfélszolgálatának a számát lehet hívni?
A napokon belül az a köznyelvben általában néhány napot jelent, a legvalószínűbb, hogy ők is így értették.
Sokaknak már visszatérítették, úgy néz ki halad a dolog, remélhetőleg neked is hamarosan meglesz. -
válasz
MasterMark #317223 üzenetére
Itt olvasottak alapján többeket elhajtottak, hogy forduljanak az Apple-höz.
-
válasz
AnonymusX #317196 üzenetére
A Wise / revolut reakciójához képest jól vizsgáztak szerintem.
“Szerintem a jó megoldás az lett volna, ha minden Apple Store tranzakciót automatikusan tiltanak a bankok, amíg a hiba biztosan ki nincs javítva.”
Ez nem nagyon lenne jó, mert akkor semmilyen vásárlás, semmilyen előfizetés nem működne addig. (Meddig vajon?)
-
válasz
zenit73 #317158 üzenetére
Én megvárnám a hivatalos közleményt a kártyás ügyben és majd utána jól megmondjuk a magunkét, mit szólsz?
Előre csak találgatunk, hogy mit fognak mondani.
Amúgy direkt kerestem, kép ügyben volt valami hivatalos kommunikáció ami megjelent tőlük a frissítés leírásán kívül? Mert ha nem, az se egy szimpatikus dolog azért. -
válasz
tuzpenge #317120 üzenetére
Melyik része volt a nagyon sok igazság szerinted?
Ezt írta az a hsz, amire icecave reagált:"Apple-nek nagyon fontos, hogy az általuk kommunikált "igazság" terjedjen el a köztudatban, és biztos vagyok benne, hogy ezért meg tesz mindent. Mérget nem vennék arra, hogy igaz amiket olvastam, arra sem amit apple kommunikál."
Mit kommunikált eddig konkrétan erről az ügyről az apple? Ami elterjedt?
Illetve a fotós ügyről? Pont, hogy nem kommunikáltak semmit, kiadtak egy fixet és kész. Én legalábbis nem találkoztam semmilyen kommunikációjukkal egyik ügyben se. -
válasz
Aszi123 #317110 üzenetére
Az szerintem túlértékelés, ha arról beszélünk, hogy valakinek annyi a megélhetésének egy szerdán délután levont 399, 2499 vagy 5000 Ft miatt, amit pénteken visszakapott. Ezek nagyon jók arra, hogy keltsük vele a hangulatot, "mi lett volna ha", de ezt én személy szerint felesleges túlértékelésnek tartom.
És pont, hogy a hazai bankszféra reagálta le példásan a helyzetet.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kiben bízik és kiben nem. Én magam is remélem, hogy az ügynek lesz következménye az Apple felé, mert nagyot hibáztak. De azért józan ésszel maradjunk a tények talaján. -
Az én véleményem szerint ezt a hibát se bagatellizálni, se túlértékelni nem kell.
Az én személyes véleményem ez:
Hiba történt a cégnél? Igen. (Az nekünk külső felhasználóknak teljesen mindegy, hogy egy külsős alvállalkozójuk hibázott a hírek szerint, mi az Apple-lel állunk kapcsolatban.)
Kárt okoztak-e ezzel? Igen. A felhasználóknak is, és maguknak is, ez a megbízhatóságon esett lényeges csorba.
Hibázott-e a hazai bank, amelyik teljesítette az utalást? Ez egy nehéz kérdés. Szerintem nem. A bankkártyaadatokat mi adtuk meg az Apple-nek, mi fizettünk elő, arra a banknak nincs rálátása, hogy melyik fizetés jogos, és melyik nem. Ha például lenne egy olyan kártyás előfizetés, aminek a fordulónapja minden hó 26-a, akkor azt tömegesen vonná a szolgáltató, és erre a banknak nem lenne rálátása. Felfüggeszthetett-e a bank az Apple felé minden kártyás vásárlást 26-a után? Megint egy nehéz kérdés, mert ha valaki például akkor akart venni egy alkalmazást, vagy előfizetni valamire, akkor pedig ő jogosan verné az asztalt, hogy nem tud a kártyájával fizetni.
Mekkora összegek érintettek? A cikkek szerint döntő többségében 3-6 ezer Ft közötti összegek. Ez is bosszantó, de nyaralást, megélhetést bedönteni nem fog azért. Voltak magasabb összegek is, ez tény, és azok az emberek sem hibáztak ugyanúgy, mint akiktől "csak" 5000 Ft-ot vontak le tévedésből.
Hibáztak-e az ügyfelek, lehet-e őket hibáztatni? Szerintem egyértelműen nem. Én azt gondolom, hogy eleve nem is megyek el abba az irányba, hogy miért nem volt virtuális kártya, miért nem volt korlátozva minimális összegre a kártyás forgalom stb., mert ne az ügyfélnek kelljen már arra felkészülnie, hogy a szolgáltató hátha hibázik.
Összességében hogy reagálták le a hazai bankok? A véleményem szerint nagyon jól. Bár népszerű szidni a bankokat, de itt szerintem mind a bankok, mind az MNB korrektül reagálták a helyzetet, rövid idő alatt raktak ki közleményt, gyorsan eljártak, az MNB felügyeleti jogkörben utasította a bankokat, figyelte a folyamatokat stb. Ezt szerintem ekkora szervezeteknél ennél jobb reakcióidővel és ennél ügyfélbarátabb módon nem lehetett kezelni. Nem dolgozok egyik banknál sem, ezt külsős ügyfélként gondolom most róluk. És egy kicsit elgondolkozok azon, hogy mennyire jók a hazai, felügyelt, utolérhető bankokkal szemben az ilyen revolut, wise és egyéb szolgáltatók, akik simán pattintották az ügyfeleket az itt leírtak alapján.
Hogy kezelte az Apple a hibát? Egyszerűen nem tudjuk. Nem kommunikálnak semmit, egy üzenetet, egy hírlevelet, egy tájékoztatást, egy hírt nem tettek közzé. A kommunikációjukra nem tudok mást mondani, mint azt, hogy elégtelen, elfogadhatatlan. Itt hibáztak a véleményem szerint a legnagyobbat. Ha ekkora tételben kiderül egy téves levonássorozat, akkor minimum aznapi e-mail minden apple id-nek, majd később lehetséges megoldási javaslatok. Semmilyen információ, javaslat vagy segítség nem jön attól, aki az egész hiba gócpontjának tűnik. És valószínűleg ez bosszantja fel az emberek jelentős részét, a véleményem szerint teljesen jogosan. -
válasz
syler123 #317091 üzenetére
"Amikor beírtam ide, hogy mekkora gáz, hogy ilyet elkövet a cég, rögtön jött a válasz, hogy nem a készülék hibája, hanem "csak" az App store". Adatok nem szivárogtak ki, minden rendben van."
Maradjunk tényszerűek, ezt a választ kaptad: [link]
Nem találom benne azt, hogy minden rendben van. Az pedig tény, hogy nem a készülék érintett, hanem az apple id fizetési módja. Ami például akkor is megtörténhetett, ha mac-hez volt beállítva fizetési módnak az adott kártya, vagy apple tv-hez. Tehát tényleg nem a telefonoldali hiba volt, ez konkrétan tény.A topikban linkelt cikkek alapján a visszatérítések automatikusan történnek, és nem kell a leírtak alapján hívogatni se az apple-t se a bankokat. Én a második napon kaptam vissza a pénzemet, nem két hét múlva. Persze jó ilyenkor legalább így virtuálisan elégtételt venni egy nagy cégen, hogy kidühöngjük magunkat és jól megmondjuk nekik itt a véleményünket, csak ettől nem leszünk előrébb, csak rontjuk a helyzetet mert páran majd elhiszik előbb-utóbb, hogy 2 hét múlva kapják vissza a pénzüket.
-
válasz
xhege #317089 üzenetére
Én értem, hogy bosszantó, de a fotós dolog téged érintett? Vagy ismersz egyáltalán valakit, akinél megjelent? Lehet, hogy én siklottam el fölötte, de mintha itt a fórumon se érintett volna senkit, pedig nagy a topik látogatottsága.
Engem érintett a levonósdi, két napig nem volt meg 5000 párszáz ft-om. Erről már az első nap tudni lehetett, hogy hol a hiba, és hogy nyilván vissza fogják téríteni. Bosszantani engem is bosszant, de a megrendüléstől és az elkeseredéstől azért nagyon messze vagyok.
Annak idején emlékszem, mikor a Sony accountnál volt egy nagy adatlopás a PS accountok kapcsán ahol hitelkártyaadatok is kikerültek, na az azért keményebb volt. Azt is kezelték. -
-
-
Nekem megtörtént a refund, ERSTE fizikai kártya volt hozzáadva mint fizetési mód. Mindkét levonásra.
-
-
Az ERSTE Bank weblapja szerint az Apple egyik külső partnerénél bekövetkezett technikai probléma miatt történnek a levonások. Ott a bank azt írja, hogy péntek déltől saját hatáskörben visszatérítik az összegeket.
Ha megtörtént jelzek, én is erstés vagyok. -
Én azt tartom elfogadhatatlannak, hogy miután kiderült a hiba (tegnapelőtt), nem függesztettek fel bármilyen időszakos fizetést amíg ki nem derül. Szerintem be kellett volna vállalniuk hogy amíg meg nem javítják, addig semmilyen havidíjat nem terhelnek, még a jogosat sem. Ez utóbbiért viszont remélem, hogy szankcionálnak valakit.
-
válasz
icecave #316875 üzenetére
Nekem nem vett le újat, de a két napja zárolt összeget ténylegesen is levonta, azaz megjeleníti most már mint kártyaforgalom a bank. Az Apple id alatt a vásárlási előzményekben nem látszik semmi, számla az Apple-től nem érkezett. Kiváncsi vagyok rá hogy mi ez, hogy két napja tudnak róla és ma nektek újra vont le pénzt.
szerk.: ár ERSTE-nek most láttam egy közleményét, hogy péntek délig saját hatáskörben visszateszik mindenkinek a pénzt, az ügyfélnek teendője nincs.
-
válasz
gretzky77 #316855 üzenetére
A google fotókat nem ismerem, de az iCloud Fotók esetében pont így kell működnie, hogy attól, hogy a telefonon csinálsz egy gyári visszaállítást, a felhőben minden szinkronizált cuccnak meg kell maradnia. Ha nem így lenne, gondolj bele, minden telefon-eladásnál, amikor gyári visszaállítást csinálsz, buknál minden adatodat.
-
Friss cikk a bankkártyás terheléses témában: [index cikk]
-
válasz
syler123 #316838 üzenetére
Nem telefon oldali hiba volt az eddigiek alapján. Az apple id-hez társított kártyáról vont le összeget az App Store / iTunes Store. Pl icloud tárhelyért, zene előfizetésért, egyebekért. Tévesen persze. Sokmindennel hiba lehetett itt, de talán az adatbiztonsággal éppen nem.
-
válasz
icecave #316809 üzenetére
Valószínű nem szép tőlem, de én úgy vagyok vele, hogy ha 20000 ember panaszkodott, hogy ez történt, én nem állok oda 20001-nek, valószínű az előttem jelentkező több ezer ember panaszára kivizsgálják, és egyszerűen visszatérítik, vagy feloldják a zárolást, ezen kívül feltehető, hogy mivel az érintettek nagy része telefonál, nem is kerülök sorra, így én se idegeskedek rajta, megköszönöm a többiek munkáját akik intézik, és én majd csak akkor jelentkezek, ha 1-2 hét múlva lement a balhé és automatikusan nem kaptam vissza, hogy "én is, köszi".
-
Az a baj, hogy a bulvár portálok lehozták így a hírt, hogy "az Apple Pay", és innentől ez megy át a köztudatba, hiába írtuk már le többször, hogy valószínűleg nem az apple payt érinti a hiba. Persze még minden csak találgatás, de már bank is leírta, hogy az alkalmazásbolt terhelgetett, de ha valaki visszaáll a fizikai kártyára, tegye nyugodtan, az is egy fontos szempont, hogy valaki hogy érzi magát szubjektíve biztonságban (a jelen esetben, ha igaz hogy az app store csinálta a terhelést, akkor semmivel se lesz nagyobb biztonságban a fizikai kártyával, de legalább a lelki béke meglesz és azt nem szabad lebecsülni).
-
válasz
SharpSA #316755 üzenetére
Megnéztem a support oldalt, olyan terhelésnek lehet csak a visszatérítését kérni, ami már megjelenik az apple id alatti vásárlások között. Nekem ott még mindig nem jelenik meg semmi, a korábbi adatokat visszanézve a kártya terhelése utáni második napon szokott megjelenni, úgyhogy az leghamarább holnap. A kártyaadatoknál még mindig csak zárolás látszik.
-
-
válasz
Shyciii #316733 üzenetére
Valószínűleg az Apple id fizetési eszközöknél a kártyád mellett be van állítva az apple pay is mint fizetési mód, így az apple id vásárlás is történhet az apple pay-en keresztül.
Tehát az apple id-hez tartozó fizetés (valamilyen előfizetés, vagy app store vásárlás) értékét akarja újra (hibásan) levonni, és mivel fizetési módnak be van állítva a Beállítások / neved felül (azaz Apple id) / Fizetés és szállitás alatt az apple pay, ezért akar az apple pay-hez tartozó kártyával fizetni. Ezért van igaza azoknak szerintem, akik azt írják, hogy a bulvárhírekkel szemben nem az apple pay, hanem az apple id-hez tartozó fizetési mód érintett.
-
válasz
Imi1981 #316667 üzenetére
Szerintem nem az Apple pay fizetések ezek amikről szó van, hanem Apple id fizetések. Ahogy a másik topikban is írtam az Apple pay valószínű hogy csak ott kap szerepet ebben, ahol az Apple id fizetési módja az Apple pay, mert ahogy mutatod a képen, az is lehetséges. Ezért javasoltam azt hogy legyen eltávolítva - lehet hogy csak ideiglenesen - az Apple pay az Apple id fizetési módjai közül, és legyen betéve egy lekorlátozott bankkártya.
Egyébként igen, nyilvánvalóan bosszantó a dolog, de valószínűleg senki sem gondolja komolyan, hogy a hiba miatt levont összegeket az Apple megtartaná, ezek a zárolt összegek vagy felszabadításra kerülnek vagy jóváírják őket (visszaadják). -
válasz
szildavid90 #316649 üzenetére
Tehát ahogy mondtam,
- az Apple id fizetési módozatainál ne legyen bent az Apple pay mint lehetőség, és
- egy fizikai kártya legyen beállítva az Apple id fizetési módozatainál, aminek csökkentsd le a limitjét (magáét a kártyáét).Egy kártyának ott kell lenni ha van előfizetésed, de az egy valós kártya legyen és ne az Apple pay. Ha az Apple pay is be van állítva fizetési lehetőségként és van több kártyád az Apple pay-ben (tehát nem az Apple id fizetési módozataiban), akkor addig keres kártyát amíg talál olyat amin van egyenleg, ami alkalmas fizetésre (így van kitalálva).
Mem győzöm hangsúlyozni, Apple pay =/= Apple id fizetési módozatai, de az Apple id fizetési módozatai közé felvehető az Apple pay (ami takarja az Apple paybe felvett összes kártyát).
Tehát, ha telefonon csinálod, akkor Beállítások / neved felül (azaz Apple id) / Fizetés és szállitás és itt Szerkesztés gomb, távolítsd el az Apple pay-t a fizetési lehetőségek közül innen. Ha nem engedi, mert csak az Apple pay van beállítva fizetési lehetőségként, akkor vigyél fel ide egy fizikai kártyát és utána távolítsd el az Apple payt innen. Ennek az itt hozzáadott fizikai kártyának állítsd be a limitjét ideiglenesen egy nagyon alacsony összegre (ezt a banki appodban vagy a bank netes felületén vagy telefonon tudod beállítani ha felhívod a bankot).
-
válasz
Sungoo #316637 üzenetére
Fizikai kártyával volt idáig kártyás visszatérítésem amikor üzletben vásároltam és rosszul ütötték be, vissza kellett csinálni a vásárlást, ott a kártya kellett hozzá és a kártyára írták jóvá, tehát volt egy mínuszos tranzakció és le kellett hogy olvassa a kártyát a terminál, ezért gondoltam arra amit írtam.
-
válasz
szildavid90 #316644 üzenetére
Ne a walletből, az Apple id alatti fizetési eszközből.
-
válasz
MasterMark #316631 üzenetére
Nekem azokat 6-án vonja, és az összegek sem egyeznek. Valami teljesen mást vont le, és az apple id előzményekben sem látszik semmilyen tranzakció. Ez csak valami hiba lehet, gondolom feloldják majd a zárolásokat, de azért bosszantó.
Az apple id fizetési lehetőségek között szerintem vegyétek ki az apple pay-t (így nem próbálkozik az összes kártyával, ha az egyetlen kártya, amit apple id fizetéshez beállítotok elutasítja), és az apple id fizetéshez használt kártyánál vegyétek le a limitet 1 Ft-ra. (Azért nem a tiltás jutott eszembe, mert ha feloldanák a zárolást, vagy jóváírás érkezne, az nem tudom, hogy letiltott kártyára megérkezik-e.)
-
válasz
tboy93 #316566 üzenetére
Emberről és háziállatokról is. Nálam szépen kigyűjtötte arról a mennyiségről amit írtam. Néha téveszt, pl. most egyik barátomnak van beagle-je és régebben egy másik barátomnak is volt beagle-je, egy-két fotót összekevert, de alapvetően még így is megkülönböztette őket egymástól.
-
válasz
tboy93 #316549 üzenetére
Ha ez segítség a számoláshoz: 68.444 fotó, 1072 videó az icloudban 483,06 GB, a telefonon (256 gigás) optimalizálás bekapcsolva 20,34 GB foglalt jelenleg.
Szoktam nézegetni a telefonon a nemrég készült képeket, valószínű ezért van meg néhány teljes felbontásban.
A képek egy része RAW, ami fényképezőgéppel készült, egy része JPG, ami fényképezőgéppel vagy telefonnal készült, egy része pedig HEIF, ami telefonnal készült. Van köztük sok live fotó is. -
válasz
szabonagyur #316520 üzenetére
De lehet, aminek van hálózati kapcsolata (wifi, mobilnet), szóval iphone, ipad, mac. egér. Sőt a családi megosztásban lévő más személyek eszközét is. A lokátorban ahogy Zsolt,72 írja.
-
válasz
Stauffenberg #316495 üzenetére
Lehet, hogy van valami olyasmi a technikai hátterében, hogy kimegy USA szerverre az adat, és onnan jön vissza? Vagy legalábbis a lehetősége? És ezt úgy lehetne kivédeni, hogy EU-ban is telepítenek erre egy adatközpontot, és az sokkal több idő, pénz, nem tudom milyen egyéb ráfordítás. De lehet, hogy teljesen más van a háttérben, nekem a harmadik országba történő adattovábbítás ugrott be először.
-
válasz
PedroPascal #316331 üzenetére
Ne az androidot keresd az ios-ben mert csalódás lesz.
-
-
válasz
Imi1981 #316249 üzenetére
Pedig jónak kellene lennie. Látszik, hogy van családi megosztás (ő nem lehet a megosztó, mert az 5gb-os csomagot nem lehet megosztani), és ott, ahol az 5gb-ot írja, ott kéne látszódnia a nagyobb csomagnak. Most néztem meg itthon a családi megosztáshoz kapcsolódó egyik telefont, és ott jelenne meg. Nem értem. Egy icloud ki/bejelentkezés volt már a feleséged telefonján?
-
válasz
Schafranek #316071 üzenetére
Erre valószínűleg nem lesz lehetőség, csak kikapcsolható. Egyébként pár dologhoz akkor is kell a siri, ha nem látszik közöttük egyértelmű kapcsolat, pl. a carplayhoz azt hiszem bekapcsolva kell, hogy legyen.
-
válasz
INGJOKE #315963 üzenetére
A bétázás csak periodikusan felmerülő igény [link]
Jobb elkülöníteni a tapasztalatok, potenciális buktatók, veszélyek mellett is. Nem feltétlenül csak az az értelme, hogy mások ne azt lássák a szakmai topikban, hanem felmerültek olyan indokok is, hogy jön egy kérdés, nem megy xy app, abból lesz egy kavarodás, de nálam megy, a végén kiderül, hogy béta. Ezért azt indokoltabb elkülöníteni, de lehetőleg ne töredezzen szét mindennel a topik. A béta az egy kivételes dolog. -
válasz
odrif #315707 üzenetére
"És van úgy hogy nálam ezt a beállítást elfelejti a készülék."
Sajnos igen. Nem tudom mitől függ, mert időtől nem. Próbáltam megfigyelni (hogy vissza tudjam kapcsolni), de kiismerhetetlen. Gondolkoztam, hogy cellaváltás, wifi hívás ki-be, repülő mód stb mi befolyásolja, de nem tudtam rájönni. Én csináltam egy gyorshívást az ellenőrzéshez meg a beállításokhoz is, feladtam, hogy rájöjjek hogy hogy működik.
-
válasz
odrif #315699 üzenetére
Én nem hiszem, hogy lesz. Olvastam a múltkor erről valamit, hogy a magyar nyelv sokkal nehezebben gépiesíthető, az angolhoz képest sokkal bonyolultabb szerkezete miatt (nyilván ennél sokkal szakmaibb módon magyarázták el). Szóval szerintem ha a normál eseten felül extra munkát kell beletenni, akkor nem hiszem, hogy törni fogják magukat miatta. :/
-
válasz
burgatshow #315658 üzenetére
Kiváncsi leszek az AI cuccok miatt az akkufogyasztásra.
-
válasz
havri1 #315560 üzenetére
"hol lehet javítani?"
Először azt akartam írni, hogy a forráskódban, de moderátorként csak ne trollkodjak már
Sajnos sehol! Állati gyenge a helyesírása a gyárinak, pl. egy igekötőt és egy igét egybeírunk szabály nem megy neki. Sajnos marad az hogy oda kell figyelni bevitelkor és x-elni ha hülyeségre akarja javítani.
-
válasz
BUZZLGHTYR #315471 üzenetére
Másfél hónap alatt hogy sikerült 256 ciklust beletenni? Vagy félreértem?
-
válasz
markknight #315138 üzenetére
Nekem a topik ajánlására az ikea vezeték nélküli van (nem magsafe), rövid uab-a - usb-c kábel járt hozzá, a számítógépbe pont be lehet dugni, az asztalon pont jó. Az árát éri, de nem magsafe.
-
-
válasz
szabonagyur #314595 üzenetére
Totál nem értek az androidos tabletekhez, lehet.
-
válasz
PeeterssoN #314592 üzenetére
Akkor a tablet háza táján kell keresni a megoldást, mert a tablet beépített gps-e késik, vagy egyszerűen csak lassú a tablet. Az iphone a gps jelet nem tetheringeli, csak netet ad ilyenkor.
-
válasz
PeeterssoN #314590 üzenetére
Milyen információ jelenik meg lassan? A GPS jel késik?
-
válasz
szildavid90 #314411 üzenetére
Akkor még ami eszembe jut a force restart minden eszközön. Sőt, ezt kellett volna először mondanom.
-
válasz
szildavid90 #314398 üzenetére
Próbáld meg azt hogy az ipaden ki- majd bejelentkezel az Apple id-be.
-
válasz
FIREBLADE78 #314279 üzenetére
Reális lehet.
-
válasz
Stauffenberg #314275 üzenetére
Én úgy próbálnám meg, hogy törölném a keychain-ből az adatokat is, illetve az icloud drive-ból ami adatot használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest