Hirdetés
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi #317123 üzenetére
Pénzes ügyre még nem kommunikáltak, de vannak sejtéseim miket fognak, ez eddig ennyi.
A fotó ügyre igen, ott arra gondoltam, 1 hogy jöttek a hírek az esetekről, 2 azután apple leegyszerűsítette, hogy nyugi-nyugi csak lokális a probléma (felülíratlan készülék SSD) nem kell aggódni. A harmadik lépés pedig az, hogy el kell hitetni az emberekkel, hogy a nem csak készülék SSD-ről visszaállt kép sztorik mind hamis hírek - ez az a pont ahol arra gondoltam, hogy apple pénzt és energiát nem sajnálva bármit elkövet, hogy ez maradjon meg az emberekben. A harmadik pontot van aki tényként kezeli, van aki nem.
-
tuzpenge
őstag
válasz
lugosi #317123 üzenetére
Értem amit írsz. Kérlek te is olvass a sorok között!!! A nagyon sok igazság, hogy csak az általuk pozitív kommunikációt teszik közzé. Ennyi lett volna a mondani való meg hogy szerintem semmi összeesküvés elmélet nem volt benne! Igazad van, most még sehogy nem kommunikáltak és szerintem nem is igen fognak… bár ugye a kommunikáció hiánya is kommunikáció, és mindenkinek joga levonni a következtetéseket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest