Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000 mAh csak elég lesz
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Képeken a titán színválaszték a Galaxy S25 Edge-hez
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Note 7 - nota bene
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Nekem az bajom a media tek-el, hogy hangban mindig gyengébb. Legalább is amit én tapasztaltam. A családban van redmi note 11, és 11s. Ahol a a picit jobb telefon szól rosszabbul, pl ugyan azzal a fülhallgatóval. De korább mtk, is mind gyengébb volt.
-
Aethelstone
addikt
Hehe, emlékszem, nem is régen, mennyire a lesajnált kategória volt a MediaTek mobil SOC. Viszont árban mindig jók voltak, várható volt, hogy az elitista snapdragon széria előbb, utóbb visszacsúszik.
-
LosBlancosRM
őstag
Amilyen gyenge az Exynos, nem meglepő. Már rég rossz, ha a saját procid helyett másét rakod a csúcstelefonjaidba. Vicces lesz, ha a Huawei is beelőzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcslapkáknál persze az Apple-nél az előny. Egyre csökken az Exynos jelenléte.
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest