- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
Bandita4141 #70148 üzenetére
Azert ez nem torvenyszeru egyaltalan, elore nem kell problemazni ezen.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #70088 üzenetére
Minek ez? En is varom a 7.1-et, mert bizom benne, hogy az iPadem meg jobb lesz, mint most, mert optimalizalnak az iOS7-64bit kombon. (iPhone-on semmi gond, bar nem 5S-em van)
-
vans?
őstag
Ma azt vettem eszre, hogy amikor vegzek a hivassal, utana meg par masodpercig a Telenor HU felirat helyen a '210-010' felirat van. Ez mi lehet?
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #69582 üzenetére
iPhone-on nem, de Air-en a Mercury-t hasznalom, es semmi gond nincs vele honapok ota.
-
vans?
őstag
Aki hasznal nPlayer-t: miert lehet, hogy ha halozaton nezem a gepen levo megosztott filmeket, akkor neha csak peldaul a filmmappam felet mutatja, a tobbinel Filmek felirat van 0 bajttal..?
a masik kerdes pedig hogy sehogy nem megoldhato vele, hogy mashonnan tudjam nezni az itthoni gepen levo filmeket?
-
vans?
őstag
válasz
szekfizsolt #65848 üzenetére
Nincs a neten hirdetve, be kell menni. Maganszemely is vehet, csak nem erdemes, olyan pofatlan ara van.
-
vans?
őstag
válasz
ittakary #62823 üzenetére
A toltokabelt is be lehet vinni garanciaba csereltetni?
Es honnan tudjak, hogy mikor stb.? AMugy ez nehezen megoldhato most, mert ceges a telefon, es csak Pesten tudna a ceges kapcsolattarton keresztul bekuldeni, de most karacsony lesz, es nem is vagyunk Pesten...
Kephamos: igen, mar volt szerencsem ilyen toltohoz, kirobbant a koliban a konnektorbol az iPod Touchom anno, es levagta a biztositekot, amit aztan 1 oraba telt visszapattintatnom a portasokkal.
-
vans?
őstag
udv,
baratnom i5-jenek kabele kontakthibas, neha-neha tolti csak. milyet erdemes venni? ha jol emlekszem volt itt szo rola, hogy a Belkin toltoi jobbak, mint az eredeti? (nincs egy eves a gyari kabel, eleg hamar meghalt..) Nyilvan nem fizetnek erte 10+ ezret.
koszi!
-
vans?
őstag
Valaki nem tudja veletlenul, hogy ha torlom a telefonrol a Sync.ME progrmaot, akkor kitorli a kontaktjaimbol a kepeket/infokat, vagy nem?
-
vans?
őstag
válasz
-HajTömeg- #61608 üzenetére
Arulnak iPhone-t, csak nem hirdetik. Ha bemesz egy nagyobb uzletbe, van is kirakva i5 (talan mar 5S? ezt nem tudom), viszont irrealisan dragan. Nem erdemes naluk venni, fuggetlen arban van, sot.
-
vans?
őstag
válasz
FrankMonzano #61401 üzenetére
Teljesen hitelesnek tunik. Nem egy ev a garancia, hanem annyi, amennyi hatravolt az egy evbol, amikor beadtak garanciaba csereltetni. Ha harom honapnal kevesebb volt hatra, akkor 3 honapra modosul a garancia. Csak a szoglatatoknal indul ujra az egy ev.
Parasite: abszolut igy van.
-
vans?
őstag
válasz
nederlanden #61309 üzenetére
A panaszkodas mindig feltunobb. Nekem peldaul a kezdetektol nagyon tetszik a rendszer, es hidd el, hogy nem vagyok ezzel egyedul, sot.
-
vans?
őstag
válasz
nederlanden #61307 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy hazudsz, boven el tudom kepzelni az iOS 7-rol, csak azert irtam, hogy ne hidd, hogy ez a normalis vagy altalanos.
-
vans?
őstag
válasz
nederlanden #61304 üzenetére
Nekem elsore sikerul felvenni mindig, iOS 6-tal voltak ilyen problemaim utoljara...
-
vans?
őstag
Nekem a gmail app-al tokeletesen megy.
-
vans?
őstag
válasz
manchester85 #61247 üzenetére
Nekem meg akarmit csinalok, nagyon halk a Skype...
-
vans?
őstag
válasz
Viktojka #61198 üzenetére
Az egyik a gepeden tarolodik, a masik a felhoben. Jo mindkettot megcsinalni, de en speciel pont egy oraja csereltem telefont, es az iCloud-os backup tokeletesen visszatett mindent. En jobban szeretem a felhos megoldast, az iTunes nem nagy baratom, de ahogy erzed.
mod: a fotoim is visszakerultek
-
vans?
őstag
udv!
mire kell odafigyelni hasznalt iPhone vasarlasanal? gyari fuggetlen, tehat csak a lopas lehet problema, hol is vannak a lopott iPhone-ok serialjai? Az indikatorokat is meg kell nezni, ha jol tudom, ezt hol talalom? Mert az i4-emben nemigen latok semmi indikatort.
Koszi!
-
vans?
őstag
válasz
dudicukrasz #60513 üzenetére
Kamu. Legalabb valami csavar biztos, hogy van a dologban, egyaltalan nem realis arak (a tobbi hirdetese sem).
-
vans?
őstag
Tudnatok ajanlani kulso akksit i5-hoz?
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
Mi okozhatja, hogy a Keszenlet es a Hasznalat megegyezik? Nyomtam mar Home+Power-t tobbszor is, hatha beakadt valami, de igy is ez van egy ideje.
-
vans?
őstag
válasz
Buster17 #60023 üzenetére
"Az iTunes a biztonsági mentés fájljait a következő helyen tárolja:
Mac: ~/Könyvtár/Application Support/MobileSync/Backup/
Megjegyzés: A „~” jel a Saját mappát jelöli. Ha nem látható a Könyvtár mappa a Saját mappában, akkor tartsa lenyomva az Alt billentyűt, és közben kattintson az Ugrás menüre.
Windows XP: \Documents and Settings\(felhasználónév)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\
Megjegyzés: Az Application Data mappa gyors eléréséhez kattintson a Start gombra, és válassza a Futtatás parancsot. Írja be az %appdata% parancsot, és kattintson az OK gombra.
Windows Vista, Windows 7 és Windows 8: \Felhasználók\(felhasználónév)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
Megjegyzés: Az AppData mappa gyors eléréséhez kattintson a Start gombra, írja be a keresőmezőbe az %appdata% karaktersort, majd nyomja le az Enter billentyűt." -
vans?
őstag
Rendelheto a Mini, 5-10 munkanap.
-
vans?
őstag
válasz
nederlanden #58872 üzenetére
A pislogas alatt egy link van.
-
vans?
őstag
Lassan az osszefoglaloba is be lehetne irni az iPhone szervizeseket, foleg fagyalllo-t.
-
vans?
őstag
válasz
fikifiki16 #56972 üzenetére
Igen.
-
vans?
őstag
Hogy tudok a Gmail appban levelet torolni megnyitas nelkul? A mostani frissitessel eltunt a gomb, amit eddig hasznaltam.
-
vans?
őstag
válasz
perfegor17 #55730 üzenetére
Figyelni kell az akciokat, sok fizetos app-ot meg lehet szerezni legalisan ingyen. Foleg karacsony korul.
-
vans?
őstag
válasz
perfegor17 #55724 üzenetére
Mar miert ne lehetne? AppStore.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #54773 üzenetére
Maradtak a szinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest