- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok ajánlani alternatív facebook messenger appot? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Olyan tweaket keresek, ami automatikusan elindít egy adott appot, ha a telót dokkolóba teszem. Létezik ilyen?
Valamint le lehetne lőni valahogy, hogy ne kérdezze meg minden egyes csatlakoztatásnál, hogy megbízzon-e a gépben?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nálatok nem csinálja az új iTunes-szal, hogy a teló csatlakoztatásakor rá kell menni MINDIG, hogy "trust this computer"?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mahyke #67240 üzenetére
Nem igazán értem.
Ha nincs letiltva, miért mondanák, hogy mégis le van? Ha szolgáltatós a telefon, akkor nem fogok tudni garanciáztatni a garancialevél nélkül. Ha gyári kártyafüggetlen, akkor nem kell papír. Viszont szépséghibára nem fognak cserélni, ilyenkor érdemes valamilyen más dologra hivatkozni (home gomb, akksi, stb.).
adamssss: Nem lehet.
-
r3dsnake
nagyúr
Létezik olyan JB-s tweak, amivel egy adott appot duplán telepíthetek fel? Vagy amivel tudok két FB messenger fiókot kezelni?
A lényeg az lenne, hogy 2 facebook accountot tudjak használni a telefonon, de a gyári messenger appból. Külső csevegőappok nem érdekelnek.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Másnál is látszik jailbreakelt 7.0.4 esetén a felső statusbar a fotók teljes képernyőn nézegetésekor?
-
r3dsnake
nagyúr
Nálatok töksötétben hogyan fényképez a teló?
Nálam felvillantja a vakut, de nem fókuszál újra, csak villan megint és exponál. i4-nél mintha fókuszált volna rendesen, vannak éles sötétben készült képeim.
i4S és 7.0.4.
-
r3dsnake
nagyúr
Olyan tweaket keresek a controlcenterhez, amiben az also gombokat is testre tudom szabni.
Valamint mi annak a tweaknek a neve, ahol egy hosszu touch-csal bezar minden appot a multitaskingbol?
Koszi!
-
r3dsnake
nagyúr
JB tweakek hogy állnak? Ezek közül megy már valami?
Push for Gmail
Cleverpin
BatteryDoctorPro
iCaughtU Pro
ForecastKöszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nálatok megy iOS7 alatt a push for gmail? Eredeti, megvásárolt tweak, és azt írja, hogy unlicensed, és vegyem meg.
-
r3dsnake
nagyúr
Irtam multkor, hogy nem megy bele a fules a frissen cserelt refurb i4S-be. Ha valami szösz ment bele zsebbol vagy barmi ilyen, abba mennyire kotnenek bele? Fogalmam sincs, hogy mi miatt nem megy bele, gyarilag is lehet gond, de sztem ezt a lehetoseget sem lehet kizarni. Ha szösz, akkor mi van? Szeretnem ha instant csere lenne, es nem kene otthagyni a telot masfel hetig, ezert a westendbe fogom bevinni.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem lehet, ez engem is zavar.
Amúgy nálam így van a kezdetektől:
3 oldal összesen
1. oldal: nagyon fontos ikonok (mappák nélkül)
2. oldal: kevésbé fontos, de gyakran használt cuccok (mappák nélkül)
3. oldal: 8 mappa; Utilities, Financial, Environment, Network, Entertainment, Photography, Producing, Games (itt a mappákon kívül nincs ikon)
A mappákon belül ABC sorrend van. -
r3dsnake
nagyúr
Nagyon jo dolog ez az auto app update, de igazan lehetne olyan alapbol,
hogy csak tolton frissitsen. (Pont, mint az iCloud backup eseteben.) -
r3dsnake
nagyúr
válasz
lajki7 #62453 üzenetére
Nem adathordozokent latja, hanem ha azonos halozaton van a ket eszkoz, akkor az nPlayer nyit egy helyi webszervert ahol a telo ip cimenek beirasaval, es itt tudsz fajlokat masolni az nPlayer appba.
Valamilyen szerver mindenkepp kell, hogy lasd a gep mappait, samba tuti megoldas, de olyat csak linuxon csinaltam eddig. Asszem bigdady csinalt smb megosztast winrol, hatha lesi a topicot. Ugy remlik csak annyira kell odafigyelni, hogy jelszavazott win fiokod legyen es akkor menni fog.
-
r3dsnake
nagyúr
A westendben T-mobilenál cserélnek-e instant, ha egyértelműen látszik a garis hiba?
-
r3dsnake
nagyúr
iBackupBot-tal próbálkozott már valaki? Szeretnék úgy restore-olni, hogy bizonyos appok beállítása maradjon, de múltkor amikor próbáltam csak az appot magát telepítette vissza, a beállításait nem. (Azok közül, amiket kijelöltem.)
Mi lehetett a gond?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
penell1234 #61876 üzenetére
Ott nem is fogsz tudni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #61771 üzenetére
Tegnap probaltam hasznalni az i4-et sim nelkul, de muszaj volt aktivalni simmel. Reset utan iPodkent sem hasznalhato a telo?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Onderon #61689 üzenetére
De mi?? Magyarazd mar meg, mit kellene ilyenkor tenni? Hasznalni hibasan inkabb? Pl. a mostan esetben ne hallgassak zenet tobbe telefonon? Ha a te telefonod lenne hibas, akkor meg kapasbol elnel a lehetoseggel, es te sem szeretned hogy a szervizes belenyuljon.
De igazad van, undorito, rosszul is erzem magam tole. Biztos ez az oka, hogy nem alszok jol.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #61687 üzenetére
Egyszer. Es valszeg tenyleg rossz volt az akksija, mivel kicsereltek... Valszeg nem hasrautesszeruen megy a csere, hanem leellenorzik. Ha meg megsem, az mar az o hulyeseguk.
Azon kivul volt 4 hibas keszulek. Szerintem meg ez felhaborito. De legalabb csere van meg ujraindulo gari. Majd ha beleganyol a szolgaltato, megtobb hiba lesz. A refurbokkel is csak a gond van, akkor mi lesz, ha nekiesnek a sufniban csavarhuzoval?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szentkuti11 #61678 üzenetére
A mostanit azert orommel hasznaltam volna 2 napnal tovabb is, mielott kiderul, hogy hibas. Plane hogy az i4 megvan meg, es ujkent akartam eladni, de igy kenytelen leszek hasznalni addig. Raadasul iOS6-tal, a mentesem nelkul... Sztem eladom az i4S-t is ha visszajon az uj es inkabb nezek i5-ot.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szentkuti11 #61675 üzenetére
De amugy egy kivetelevel mindig volt valami baja, szoval nem ertem a gunyolodast.
Haromszor csereltek az i4-et, es egyszer az i4S-t. Abbol most lesz a masodik. Szoval 5 csere, tehat 7 telefon.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szentkuti11 #61670 üzenetére
Masik fulessel sem jo.
-
r3dsnake
nagyúr
Jart mar valaki ugy, hogy nem ment bele a fules rendesen a
jackbe? Van nalam egy 2napja gariban cserelt i4S, es nem kattan bele a fules, az erintkezes sem jo. Vigyem vissza, vagy van ra valami megoldas? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #61630 üzenetére
Ilyenkor előnyös az én 4megabites netem. Bőven átmegy wifin.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
penell1234 #61601 üzenetére
Egyrészt X ideig nem fog elfogadni jó kódot sem, másrészt be tudod állítani, hogy 10 próbálkozás után törölje a teljes telefon tartalmát.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #61562 üzenetére
Köszönöm, meglesem!
Kommy: Neked is a részletes választ. Akkor ezek szerint csak a dropbox app van balfaszul megírva, hogy még mindig kéri a location-t ehhez. Remélem majd jön rendes frissítés rá.
-
r3dsnake
nagyúr
Lenne egy kérdésem főleg olyanokhoz, akik iOS-re fejlesztenek, pl. Kommy.
Van ugyebár ez a background app refresh, ami megtartja a location-t háttérben is. Ez csak erre használható? Van pl. a dropbox camera uploadja háttérben, de ez is csak akkor működik ha engedélyezem a helymeghatározást. Ha kikapcsolom a location-t, nem keres új fotókat időnként, hiába van bekapcsolva a background app refresh.
Esetleg létezik olyan app, ami tud háttérben feltölteni, ahogy wifiközelbe érek? Tudomtudom, PhotoStream, de ott meg azt nem szeretem, hogy felhőben megtartja a kitörölt képeket is 30 napig.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
iphonehelp #61511 üzenetére
Semmi.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #60201 üzenetére
Par napja van meg a telo es iCloud backuprol allitottam be. Akkor is erdemes lenne ujra?
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
penell1234 #59818 üzenetére
Nem lehet eltérés a függőségen kívül.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
VoidXs #59518 üzenetére
Jah, a review-ok is pont ezt mutatják: [link]
"This is not a screen recorder, it is a rip off.
All this is, is a video recorder that does exactly the same as your built in video camera.
You can not record the screen only records from camera.""Only opens the built-in camera. A big scam I would say."
-
r3dsnake
nagyúr
Van már infó esetleg arról, hogy a T-mobile mikortól vezeti be a csere helyett a javítást? Van egy i4, amit csak jövőhét végén tudnék leadni gariba (mert addig nem lenne másik telóm), viszont nem szeretnék kicsúszni a cserélős időszakból.
-
r3dsnake
nagyúr
A T még mindig cserél, vagy már javít? Most vettem észre, hogy foltos a telóm kamerája. Tegnapi képeken még nincs rajta a jelenség.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bigdady #58997 üzenetére
Viszont így egyrészt válasznál a @me-s címről meg vissza a levél, másrészt ha elolvasod telón, attól még nem lesz olvasott gmail webes felületen. (vagy ha beállítod hogy továbbítás után az legyen, akkor viszont minden leveled olvasottnak fogja mutatni gmail-ben, akár megnézted, akár nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest