- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kecskesadam #149811 üzenetére
Ahogy az összefoglaló is írja: "A Jailbreak maga nem illegális, ezért 2011. január 27-től nem tilos erről a topikban beszélgetni, azonban ha azt tapasztaljuk, hogy mindezt arra használjátok, hogy utat nyissatok a Warezhez, azt a Prohardver! lapcsalád csapata már nem támogathatja."
Warez tilos, bármi mással kapcsolatos JB téma engedélyezett. -
Tibee86
nagyúr
válasz
GhettoChild #149149 üzenetére
Úgy van ahogy ott mondták. Egy másik országban vásárolt telefonra nehezen lehetne érvényesíteni a magyar jogszábolyokat.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Caaabi #147344 üzenetére
Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy beütögetem egyesével a címeket majd mentés, és utána már látod a térképen sárga csillagokkal a megjelölt címeket és így már könnyen össze tudod állítani magadnak az útvonalad.
Navigálás közben jobb fent van a kis nagyító, ha arra rákattintasz hozzá lehet adni + címeket, de ahogy észrevettem nem tervezi meg neked hogy melyikkel érdemes kezdeni majd folytatni, hanem csak egymás után veszi őket olyan sorrendben ahogy hozzáadtad. -
Tibee86
nagyúr
válasz
buvartacsko #146965 üzenetére
Jó neked. Nekem az összes 8-as verzióval egyből összeomlik a safari ha rányomok. 100-ból egyszer nem ha azzal kezdem a kommentet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szabogabor10 #146962 üzenetére
Köszi.
-
Tibee86
nagyúr
Tényleg, ios10-nél már működik a link gomb, vagy ugyanúgy összeomlik a safari tőle?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Balázs0916 #146339 üzenetére
És majd ahogy rakod fel a tokot már attól karcos lesz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #144150 üzenetére
Meglepett, vagy miért ez a smiley? Éppen csak kicsit lett drágább mint az előd, amit alapból nem vettem volna a 16gb miatt, így viszont alapárért a 32gb-os teljesen jó. Vagyis nem jó mert rohadt drága, de most olcsóbban kijönnék mint tavaly a csúcsmodellel.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Create. #142710 üzenetére
Ez csak a net ára.
bandras0226: Régen lehet így volt, de manapság már sok olyan van amibe bárki bekerülhet. Jó, egy email címre el kell küldeni az adatokat és onnantól megy magától, hívnak majd a cégtől és küldik futárral a kártyát, mindent. Mobilflották topikba nézz be és a dpi-re keress rá.
Én lassan már kb 3 éve ebben a flottában vagyok és a mai napig nem találtam kedvezőbbet. -
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
default. #142439 üzenetére
Ezt sajnos max az eladóval tudod rendezni. Ha fel lett nyitva a telefon akkor egyik szerviz se lesz olyan nagyvonalú, hogy mégis kicseréli neked.
Az eladóról annyit, hogy egy igazi nemíromlemertbanntkapok ember, privátot sajnos nem lehet megosztani de nem egyszerű eset... -
Tibee86
nagyúr
& lugosi
Köszi mindkettőtöknek. -
Tibee86
nagyúr
Mivel én csak iPhone-t használok, így egy amatőr kérdés:
Ha a telefonnal készített képeket (régebbieket is) szeretném ha áttöltené az iPad-ra is akkor jól gondolom, hogy az iPhone-on és az iPad-en is a 'Fotóstream'-et kell csak bekapcsolni, vagy az 'iCloud fotókönyvtár'-at is? Az utóbbi gondolom az iCloud-ba is feltölti míg a fotóstream csak áttölti az ugyanazzal az id-vel bejelentkezett eszközökre. -
Tibee86
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #141837 üzenetére
Kamera lencséi.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #141814 üzenetére
DockShift.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
California1 #141572 üzenetére
Évek óta a WeatherPro-t használom, nekem ez vált be a legjobban. Sok másikat használtam ezzel együtt párhuzamosan próbaképp, de végül mindig ennél maradtam.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
California1 #141526 üzenetére
Szerintem sehogy nem fog menni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
func93 #141394 üzenetére
Az internet szerint hardverhiba az: "Error 23, 28, 29: a restore folyamat végén kapod, az adatok már törlésre kerülnek, viszont a restore sikertelen, és a készülék recovery vagy DFU módban ragad. A hiba oka valószínűleg hardveres (általában akkumulátor), kivizsgálást igényel." [link]
-
Tibee86
nagyúr
Apple-éknél a "a mindig smooth és a "magas fps" érzetet... " a legújabb készülékekre igaz, a 2 éve kiadott hardverre sajnos nem, de nem is lenne érdekük. Persze ez is teljesen egyénfüggő, kinek milyen az ingerküszöbe.
A fórumba leírt tapasztalatokra új rendszerrel kapcsolatban soha nem adok, mert ahány ember annyiféle. Valakinek még a 4S is tök megfelel iOS9-cel, engem már a 7-nél az őrületbe kergetett. -
Tibee86
nagyúr
Passz, nincs i6-om iOS9.3.3-tal, én 5S-t használok 8.4-gyel és nincs ilyen gondom vagy csak nem érzékeny rá a szemem. Majd akinek van leírja, hogy tapasztalja vagy sem.
radi8tor: Kap de minek...
Na jó tudom, hogy a 4S tulajok a falhoz vágják és vegyenek újat. Már az iOS7 is gáz volt rajta.
-
Tibee86
nagyúr
Ha nem olyan sürgős akkor várj egy kicsit a vásárlással, jönnek az új iPhone-ok sokan fognak váltani és biztos nagyobb lesz a kínálat.
mr.tamasbiro: De ahogy látom neked 6S-sed van, szerintem a legtöbben 2 generációnként váltanak. 6S-ről én se váltanék főleg úgy, hogy ha hinni lehet a pletykáknak ismét csak egy ráncfelvarrás jön és a 10. évfordulón talán letesz valamit ütőset az Apple.
-
Tibee86
nagyúr
Azért nem lennék benne teljesen biztos, hogy 140-értami még alkuképes is (mikor gsm boltos ár is~175 körül van) nem valami átverés. érdekes, hogy minden hirdetése Körmend-re szól, ez az egy X.ker és a végén ott van, hogy posta. Gondolom személyesen nem lehet átvenni.
De a +20 ezret nem érné meg neked akkor, vagy miért nem mész rá?
Azért hozzáteszem, hogy a hardveraprós árakon sokszor csak mulatok, amikor (jobb esetben nem használtat) garanciában cserélteket akarnak annyiért eladni, amennyiért gsm-ből bontatlant lehet venni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
selembeli #141074 üzenetére
A topik összefoglalóban le van írva.
Nem tudom milyen droidos telefonokat használtál, de csodát semmiképp ne várj 3-4 éves Apple modellektől. Az 5S felrára mindenképp megérné az 5-tel szemben.
"Olyat esetleg lehet csinálni, hogy sima 5-ös homegombját kicserélni 5S-ére és akkor lenne touch ID?"
Nem lehet. -
Tibee86
nagyúr
Csak úgy nem cseréli ki az Apple, de sok olyan hiba van ami mellett ugyanúgy használható a telefon. Én is cseréltettem már garancia lejárta előtt 1-2 héttel a telefont pl kijelzőhiba miatt nem pedig akkor amikor előjött. Másrészt vannak emberek, akik "okosba" ki tudják cseréltetni némi kp.-ért cserébe.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Aaron14 #140840 üzenetére
Ahogy írja is, ha engedélyezed akkor beleegyezel abba, hogy a fejlesztő minden egyes begépelt dolgodat láthassa, kezdve a bankkártya adataidtól (ha mondjuk a telefonról vásárolsz) a kódjaidtól kezdve mindent. Nekem eszembe nem jutna ilyenbe beleegyezni.
Noxy: Ha a tiltásra nyom akkor nem működik az app.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #140826 üzenetére
Olyan 30 vásárlásnál járok egyiknél se volt gond.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Adorjanksz #140797 üzenetére
Túl sok már nincs hátra, szerintem simán úgy fog kinézni ahogy a mostanság megjelent pletykákban láthatjuk a fugákat átrakják máshova és annyi.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
VoidXs #140738 üzenetére
Jó kis lista, ehhez én még hozzácsapnám:
-NoSlowAnimations (ahogy a neve is mutatja a lassú animációk kikapcsolhatóak)
-Magyar billentyűzet fix ( ékezetekhez elég csak hosszan nyomni az adott betűt, vagy pl. az sz/ty/cs stb-hez)
-SwipeSelection (billentyűzettel lehet kijelölni/ lépkedni a szövegben, nem kell a kis nagyítóval szenvedni)
-AlarmVolume (ébresztő testreszabása, hangerejének külön állítása)Eclair nekem új, ha jól értelmezem ez annyit csinál, hogy ha egy adott app.-ban vagyok és úgy zárom le a kijelzőt akkor kilép belőle?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
adise #140733 üzenetére
Nem azzal érvelt csupán hozzátette. Én is már rég adtam volna esélyt a droidnak ha nem lenne a jb, mert alapvető dolgok nagyon hülyén vannak megoldva. Pl. billentyűzet, lassú animációk, ébresztő hangerejének állítása és naphosszat lehetne sorolni. Mikor bekerült a rendszerbe az f.lux (nightshift vagy hogy hívják) mindenki ujjongott, jb-vel évek óta elérhető már.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Barcode_Rec #140721 üzenetére
Utálom a +1-gyezést, de most mast nagyon nem tudnék írni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
-Ben- #140578 üzenetére
Szerintem ahogy bennem és sokakban is csak az a kérdés merül fel, hogy ha egy ilyen telefont kaptál ami karcos, ferde a némítógombja akkor azt miért nem vitted/küldted vissza azonnal?
kiiso: Gondolod, hogy amiket 14 napon belül visszaküldtek nekik azokat nem zsugorfóliázzák le újra és adják el újként?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
factory2010 #140518 üzenetére
Egy 5 éves iPhone-tól sajnos sokat nem lehet várni.
Ilyen öreg telefonoknál valóban lehet az android jobb választás. -
Tibee86
nagyúr
Ma próbaképp ismét mobilnézetben használtam a ph-t és láss csodát most gépen nem mutatja olvasatlannak amiket napközben már megnéztem. Legalább egy éve nem próbálkoztam vele, de úgy néz ki nálam is megjavult. Viszont botrányos ez a mobilnézet, úgyhogy nem fogom használni a továbbiakban sem.
-
Tibee86
nagyúr
B-L-A-C-K vegyél már egy 4S-t és nézd meg neki, vagy csak engem éget ki teljesen a forma azzal amit 3 napja itt művel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest