- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
pecccccccca #258477 üzenetére
Megértem, de ezzel foglalkozom, így ez a része nem annyira jelent problémát.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
pecccccccca #258468 üzenetére
Hát, jó a Telekom, csak egy lakásbiztosítás kiegészítő kb egy évre annyi, mint a Telekom bizti és az egész háztartás összes eszközére érvényes.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Az Applecare-t hol tudom megvásárolni? A telefon beállításoknál sehol nem találom, pedig ahogy láttam, ott lenne a helye. Mi a menete? Múlt héten vásároltam, 13-as, Telekom. Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
Szia, én s20fe-ről próbáltam költözni, végül az egészet hagytam a fenébe. A legfontosabb az sms lett volna (feleségem 15 évvel ezelőtti üzeneteit akartam áthozni
), kb 15ször próbáltam meg, ugyanott akadt meg a folyamat, úgyhogy elengedtem. Annyit észrevettem, hogy ha az iPhone kijelzője kapcsolt ki, akkor szakadt meg a kapcsolat, de ha ébren tartottam, akkor sem ment végig (4 óra volt a rekord). Én kimentettrm HTML-be az sms-eket, kontaktokat sikerült iCloud-on keresztül, fotók felhőben, csak a Google password, amihez kell egy Mac, vagy Macbook, és azon tudod menteni kulcskarikába.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Plerix #258346 üzenetére
Én most váltottam Samsung galaxy s20fe-ről. Igazából a képernyővel kapcsolatban az egyetlen dolog, ami (még) hiányzik, az a 120hz. Szerintem feltűnő, viszont ezen kívül nagyon jó a 13 kijelzője, szóval ezt a kompromisszumot szerintem érdemes meghozni. És egyre kevésbé zavar, csak tegnap még kellett a Samsungot nyomkodni, és azért nem hülyeség az a 120hz. Viszont az akadozás nem hiányzik
-
-
Mátésum
aktív tag
Köszi. Mindenkinek a segítséget. Megértettem, hogy alapból van, ahol gyári billentyűzet lesz. Arra viszont nem jöttem még mindig rá, hogy a gyári billentyűzet esetén miért nincs rezgő visszajelzés, pedig be van állítva elvileg rendesen.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nemrég váltottam Samsung telefonról első iPhonera (iPhone 13) és a billentyűzettel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a Swiftkey elsődleges billenytűzet mellett több esetben a gyárit hozza fel, és amellett, hogy nem azt akarom használni, még a rezgés sem működik valamiért ennél a billentyűzetnél (már próbáltam ki-be kapcsolni, újraindítani, minden). Ha pedig a billentyűzetek közül kiveszem a gyári, magyar billentyűzetet, akkor ezeken a helyeken, ahol eddig sem a Swiftkey-t adta fel, szintén a gyári billentyűzet jelenik meg, ráadsul qwerty, és rezgés nélkül. Tudnátok segíteni?
Köszi!!!
-
Mátésum
aktív tag
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok, csak nem megy az átköltözés olyan egyszerűen Samsungról. Van arra megoldás, hogy a move to ios app adatátvitel ne szakadjon meg akkor, amikor az IPhone kijelző kikapcsol?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Az android Váltás iOS-re appnak van valami trükkje, hogy végig is menjen? Próbáltam legalább 5-ször már, de legutóbb a végén akadt meg, 1 perc van hátra - 10 percig. Ráadásul, ha a kijelző kikapcsol, megszakad az egész.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
stickermajom #257985 üzenetére
Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
válasz
sunya84 #257977 üzenetére
Köszönöm, KubanitoSnak is. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz. Őszintén megmondom, hogy elég hevesen kiálltam eddig az android mellett, és igazából Pixel 6 lett volna az az opció, amit az IPhone nyújt (remélem), de sajnos mivel nem kapható hivatalosan itthon, a használata bizonyos szempontból szívás, és ez pont a telefonálás része. Szóval, nehezen vettem rá magam, hogy próbáljak IPhone-t, de itt az idő, és remélem, megkapom azt a stabilitást, amire szükségem van. Lehet, kell egy kis segítség az elején, de bízom benne, jó döntés volt.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Androidról fogok átköltözni és az a kérdésem, hogy az ehhez való appal történő költözés ajánlott, vagy inkább manuálisan másoljak mindent? Megfelelően átkerülnek az adatok, amiket a gyári appal lehet mozgatni? Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest